TBT‘De Irkçılığa Hayır Konu İçine Oturma Eylemi
-
Ne mutlu insanım diyenaaa..
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
sanirim sende hepimiz ermeniyiz hepimiz hirant dinkiz hepimiz sukuyuz hepimiz buyuz diyenlerdensin ........verelim kurdistani verelim ermenilere haklarini birakalim herseyi hepimiz insaniz hepimiz polyanyayiz oleyyyy yasasinnnn mutluluk verin verin verin rahatlayin
-----------------------------Konuyu her yorumunda farklı yönlere çekmenden biraz sıkıldım doğrusunu söylemek gerekirse. Ben ne Ermeni' yim ne de Hrant' ım, ben Müslüman Türk' üm, Tarık bin ziyadim, Hamza Beyim, 2. Abdülhamitim, Ahmet Yeseviyim, Mevlanayım, Şems-i Tebriziyim. Irkçılık benim inancımda yasaktır ve benim görüşlerime terstir. Yorumlarına cevap yazmak büyük bir zaman kaybı, sana cevap yazarak yarım saatimi harcadığıma üzülüyorum.
-----------------------------niye onlar insan degilmi ve niye turkum diyosun ozaman sadece muslanim desene butuninsanlar esitya hani hepsi denkya hani niye ayrim yapiyosun....
-----------------------------Ayrım mı yaptım? Benim yaptığım, benliğimi reddetmemek. Türk olmam, beni Kürt' ten daha üstün yapmaz.
-
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
sanirim sende hepimiz ermeniyiz hepimiz hirant dinkiz hepimiz sukuyuz hepimiz buyuz diyenlerdensin ........verelim kurdistani verelim ermenilere haklarini birakalim herseyi hepimiz insaniz hepimiz polyanyayiz oleyyyy yasasinnnn mutluluk verin verin verin rahatlayin
-----------------------------Konuyu her yorumunda farklı yönlere çekmenden biraz sıkıldım doğrusunu söylemek gerekirse. Ben ne Ermeni' yim ne de Hrant' ım, ben Müslüman Türk' üm, Tarık bin ziyadim, Hamza Beyim, 2. Abdülhamitim, Ahmet Yeseviyim, Mevlanayım, Şems-i Tebriziyim. Irkçılık benim inancımda yasaktır ve benim görüşlerime terstir. Yorumlarına cevap yazmak büyük bir zaman kaybı, sana cevap yazarak yarım saatimi harcadığıma üzülüyorum.
-----------------------------niye onlar insan degilmi ve niye turkum diyosun ozaman sadece muslanim desene butuninsanlar esitya hani hepsi denkya hani niye ayrim yapiyosun....
-----------------------------Ayrım mı yaptım? Benim yaptığım, benliğimi reddetmemek. Türk olmam, beni Kürt' ten daha üstün yapmaz.
-----------------------------kardes mesele ustunluk meselesi degil sahip cikma meselesi ve guclu olma meselesi ustunluk dedigimde bunlar zaten guc ekonomi toprak ozgurluk .....ayrim yapmiyosan onlarida kendine denk goruyorsun ozaman.......ve insan olarak irk olarak daha baska ne gibi ustunluk olabilrkide o kurt bu ermeni diye ayirt ede biliriz ......sinirlarimiz belli bayragimiz belli bu bayrak altinda olan herkez bu sinirlar icinde olan herkez ihanette bulunmadikca bizdendir ve en guzel irktir en guclu irktir diger irklardan ustun gelmek icin savasmakdadir her nekadar sen kabul etmesende bu savasin icindesin
-
Türk'üm diğer tüm milletlerden üstünüm bunun adı ırkçılıksa ırkçıyım...Ülkemden toprak almak isteyeni,Bayrağıma, Atama küfredeni öldürmek istiyorum bunun adı ırkçılıksa ırkçıyım...2-3 tane yolda yürümesini konuşmasını bilmeyen görgü kurallarını bilmeyen adamlara küfrediyorum bununda adı ırkçılıksa ben ırkçıyım...aksini düşünen varsa onlarda bana göre bağnaz ve gavat...
-
ad1s89 bunu yazdı:
Türk'üm diğer tüm milletlerden üstünüm bunun adı ırkçılıksa ırkçıyım...Ülkemden toprak almak isteyeni,Bayrağıma, Atama küfredeni öldürmek istiyorum bunun adı ırkçılıksa ırkçıyım...2-3 tane yolda yürümesini konuşmasını bilmeyen görgü kurallarını bilmeyen adamlara küfrediyorum bununda adı ırkçılıksa ben ırkçıyım...aksini düşünen varsa onlarda bana göre bağnaz ve gavat...
-----------------------------+
-
ad1s89 bunu yazdı:
-----------------------------türkün dünya milletlerinden türk olmaktan gayrı üstünlüğü yoktuyr..... almanım dünyadaki tüm ırk ve uzaylıalrdan dah üstün ve yetenekliiym. gel kanıtla.....
önce insan ol
-
'' En değersiz gurur, milli gururdur. Bu, onunla gurur duyandaki bireysel özelliklerin yoksunluğunu ele verir. Çünkü insan neden milyonlarca insanla paylaştığı bir özelliğe tutunma gereği duyabilir ki başka türlü ? Dikkate değer kişisel niteliklere sahip olan, sürekli göz önünde bulundurduğu ülkesinin hatalarını açıkça görebilecektir. Ama dünyada gurur duyabilecek hiç bir şeyi olmayan her zavallı aptal gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar... '' Arthur SCHOPENHAUER
Edit: Her halk, diğer halkları kötüler ve hepside haklı. Arthur SCHOPENHAUER
-
Aryan bunu yazdı:
ad1s89 bunu yazdı:
-----------------------------türkün dünya milletlerinden türk olmaktan gayrı üstünlüğü yoktuyr..... almanım dünyadaki tüm ırk ve uzaylıalrdan dah üstün ve yetenekliiym. gel kanıtla.....
önce insan ol
-----------------------------ne demeli çok yeteneklisin daha yazı yazmayı bilmiyorsun sırf muhalefet olmak için yorum yazman en büyük kanıt :D aga Türk'ün üstünlüğü orta asyada kanıtlandı çinlilere 3,5 attıranlar Türk tü ..kavimler göçüne sebeb verenler Türkler di...En yakını ise Çanakkale de 7 düvele karşı savaşan ve yenilmeyen Türklerdi yani bizdik... ben bunlara dayanarak diğer milletlerden üstünüm diyorum sen aksini iddia ediyorsun sen anlat bakalım senin ırkının ne özelliği varmış
-
ne demeli çok yeteneklisin daha yazı yazmayı bilmiyorsun sırf muhalefet olmak için yorum yazman en büyük kanıt :D aga Türk'ün üstünlüğü orta asyada kanıtlandı çinlilere 3,5 attıranlar Türk tü ..kavimler göçüne sebeb verenler Türkler di...En yakını ise Çanakkale de 7 düvele karşı savaşan ve yenilmeyen Türklerdi yani bizdik... ben bunlara dayanarak diğer milletlerden üstünüm diyorum sen aksini iddia ediyorsun sen anlat bakalım senin ırkının ne özelliği varmış
-----------------------------Yav yapmayın etmeyin. Öncelikle tartışmaya girmek için veya sağa sola sataşmak için yazmıyorum. Yorumunu bunu dikkate alarak yaparsan sevirinirim.
Şu yazında övündüğün şeye bakarsan savaştan başka birşey yok tamam bunlarla bende övünmüyor değilim her türk eminim bununla gurur duyuyordur. Fakat bu diğer milletlerden üstünüz diyebilme yetkisini vermez. Verseydi şayet şu an Osmanlı imparatorluğu ayakta olurdu. Şu an malesef kılıç kalkanla veya cephede top tüfekle savaşılmıyor.
şu anki duruma bak
fethullah denilen adam önce emniyet camiasını kendine bağladı. Şimdide trt'yi. Düşünebiliyor musun senin benim cebimden cıkan vergilerle ayakta duran bir devlet kanalının yanlı olması nasıl bir şey? Neredeyse bütün stv, cihanhaber ajans , zaman kadrosunu taşıdılar trt'ye ve o kadar aklı başında gazeteci yazar muhabir hatta caycıları bile işten cıkardılar...
Diğer yandan imf ye ödeyemeyecegin kadar borcun var her dediklerini yaptıırıyorlar. Devletin önemli kurumları özelleştirilmiş ki bu ap ayrı bir konu olarak ele almak gereklidir.
Türkçe artık türkçe olmaktan çıktı yeni nesil gençlerin konuşmalarına facebok gibi sosyal paylaşım platformlarından bakarak kıyaslama yapabilirsin
Öbür yandan milleti türk-kürt, laik-demokratik , Sağ-sol , türbanlı-açık , Fetullahcı ve değil olarak sürekli bir kutuplaştırma peşindeler.
Olaya sadece kendi gözünden değil de dışarıdan bütünü gören bir gözle bakman yetecektir. Çobana bile bile ihtiyaç duymayan normların dışına cıkanı kendisi dışlayan ve yok eden koyunlar bütünü... ve Hastalıklı bir topluma ne kadar uyum sağlandığı da o kadar sağlıklı oldugumuzu göstermiyor malesef.
sonuç olarak dediklerine katılmıyor muyum orası ayrı tabiki geçmişimiz gurur kaynağımızdır. Fakat artık bunlarla yetinmeyi bırakıp birşeyler yapmanın zamanı geldi.. Herşey için geç olmadan bu sacma tartısmaları bırakmalı herkes aklını önüne koymalı Hiç bir şey yapılamıyorsa bari böyle saçma kutuplaşma oyunlarına gelmemeliyiz...
Edit: Son olarak 2 post önce attıgım fakat boş konuşmalardan arada görülmeme ihtimalini düşünerek Arthur SCHOPENHAUER'dan bir aforizma eklemek istiyorum.
'' En değersiz gurur, milli gururdur. Bu, onunla gurur duyandaki bireysel özelliklerin yoksunluğunu ele verir. Çünkü insan neden milyonlarca insanla paylaştığı bir özelliğe tutunma gereği duyabilir ki başka türlü ? Dikkate değer kişisel niteliklere sahip olan, sürekli göz önünde bulundurduğu ülkesinin hatalarını açıkça görebilecektir. Ama dünyada gurur duyabilecek hiç bir şeyi olmayan her zavallı aptal gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar... '' Arthur SCHOPENHAUER.
Ve bende oturuyorum bu sayfaya. Tahribatta bulundugum zaman boyunca 1 sefer müdahale etmemiştim bu tür konulara ama 1 kişi bile mantıklı düşünmeye başlarsa kârdır benim ve bizim için...
-
zıçan din konusunda konu açma kredin bittide şimdide ırkçılıkla ilgili konu açarak mı milleti birbirine düşürmeye çalışıon?