Tbtde Kitap Okuyan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

oncelikle slmlar tbtde e kitap okuyan arkadaslar vardır mutlaka :)hangi kitapları okuduklarını ve sevdiklerini etkisinde kaldıkları kitapları yazsınlar? ben enson ahmet altandan en uzun geceyi okudum bayıldım ama etkisinde kaldığım bi kitepta yatmadan önce 100 fırça darbesi:) onu okuyun vardır mutlaka

siz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ya amin maulof mu ne öle biri işte semerkant diye bi kitabı var tavsiye ederim hem de tarih ile ilgili

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    semih89 bunu yazdı:

ya amin maulof mu ne öle biri işte semerkant diye bi kitabı var tavsiye ederim hem de tarih ile ilgili

lubnanlı bi herif amin maalouf arkadasın biri bi kitabını tavsiye etmisti ama fıdrsat olmadı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Valla ben manyaq okurum hemde hatta birkaç kişiye(tbtden) gösterdim kitaplığı...birsürü kitap var 500-600 var..200 tanesi falan karşımda duruyor.....En etkilendiğim kitaplara gelince..

1.Mihail(Arkadaş)-Panait İstrati----Arkadaşlığı bu kadar güzel anlatan bir kitap yoktur.

2.Aşılı Zeytin-Durmuş Uyanık-----Devrimci Bir Köylünün yaşamını anlatıyor....siyasetten çok yaşanan o güzel anlar insanı ağlatıyor gerçekten.

3.Kemal Tahir-Yorgun Savaşçı

4.Nazım Hikmet-Kuvvayı Milliye

5.Orhan Kemal-Bütün Kitapları harika...sanki kitapta anlatılan insanlar sizin evinizin karşısında bir yerlerde oturuyor.

6.Kızıl Kayalar-Çin Komünist Partisi(yazarı)...Bu kitabın okuyun görün bir ülkenin bağımsızlığı için nasıl mücadele edilir...Nazımın Kuvayı Milliyesi ve bu kitap aynı kefeye konabilir...Kitaptan bir örnek vereyim"ÇKP yöneticisi bir adam hapse düşüyor hapisten kurtuluğ mücadeleye katılmak için 15 yıl sağır ve dilsiz rolü yapıyor ve sonunda serbest kalıyor...Kurtuluş Savaşında ayağındaki çarığı askere veren Türk Köylüsü--Çocugunun üstündeki battaniyeyi cephanelere örten Türk kadını gibi bağımsızlıkları için çok şey yapıyorlar.

7.Klasik-Suç ve Ceza

8.Rüzgara Karşı Yürüyenler

9.Erdal Öz-Defterimde kuş sesleri

10.Cin ALi kitapları :))

Bu liste benim kendi çıkardığım elimde mevcut olan arşiv listem :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    unuttum bak şey var yazarını hatırlamadım ama UGUR OLSUN var uğur mumcunun hayatını anlatan dehşet bi kitap...bu kitap 600 sayfa falan sabah 9 da okumaya başladım koltuğa yaslandım akşam saat 6 da bitirmiştim kitabu...:))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ya semerkant ta da tarihten hatırlayanınız vardır hasan sabbah bu adam millete haşhaş koklatıp istediklerini yaptırıyo (bkz:genelt türk tarihi syf 71 10tm için) kitapta da bu adamın izlediği politika anlatılıyor bi de alamut kalesi diye bir kitap var bu da aynı konuyu işliyor yazarını hatırlamıyorum ama gerçekten çok iyiler

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi Yazar : David Everitt, Harold Schechter Yayınevi : Phoenix Yayınevi çevireni bilmiyorum... bunun dışında hatıra kitabı olarak neyzen tevfik.ama hilmi yücebaşın derlemesinden...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    yaklaşık bin adet elimde e-kitap var neler yokki çogunu okudum:))))))

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:

yaklaşık bin adet elimde e-kitap var neler yokki çogunu okudum:))))))

paylaşsana hojam bizlede :)

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    her bi boku okurum daha 1,5 ay önce 26 tane kitap geldi m.q okuyabildiğimde hiç çekinmiom okuyorum zaten hızlı okuma şeyside aldım ondan dolayı güzel oluyor okumak iyidir okumadan gelişemezsiniz abüü :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

kitap okumak vakit kaybıdır...

onun yerine e-book okuyun :PpP :)

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
Toplam Hit: 3633 Toplam Mesaj: 24