TBT"De Telefoncu Varmı ?
-
Arkadaslar Samsung M620 Bataryası ''Modeli AB043446BE'' lazım.Ama 30 Tl lerden baslıyor orjinali.Yan sanayisini aldım 1 günde batarya boşalıyor.
Size sorum su :
Bu bataryanın aynı boyut ve degerlerde Nokia'nın kiyle aynı olanı varmmı ?
-
TBT hic mi bunu bilen biri veya Telefoncu yok hacılar ? Yapmayın cıkar birileri bekliorm ?? :)
-
1 gnde batarya bosalma sebebi illa bataryadan deil telefondan da olabilir en yakın telefoncuya götür baktır bence =)
-
Bende de öyle bir sorun vardı yeni batarya aldım 1 ay sonunda bataryayı sarja koyuyorum dolunca çıkartyorum bi msj geline batarya boş diyip kapanıyodu birkaç gün önce yeni batarya aldım bakalım aynı sorunu verirse yaptırmaya gerek yok yeni bi telefon alma zamanı gelmiş demek ki :) bu arada sony ericsson w705i fiyatlarını bilen varmı bi türlü bulamadım
-
aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------
Bende de öyle bir sorun vardı yeni batarya aldım 1 ay sonunda bataryayı sarja koyuyorum dolunca çıkartyorum bi msj geline batarya boş diyip kapanıyodu birkaç gün önce yeni batarya aldım bakalım aynı sorunu verirse yaptırmaya gerek yok yeni bi telefon alma zamanı gelmiş demek ki :) bu arada sony ericsson w705i fiyatlarını bilen varmı bi türlü bulamadım
280 lira -
bide 2. el sony ericsson k750i var.. garantisi bitti.. kaç para eder? bi fikri olan varmı?
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar Samsung M620 Bataryası ''Modeli AB043446BE'' lazım.Ama 30 Tl lerden baslıyor orjinali.Yan sanayisini aldım 1 günde batarya boşalıyor.
Size sorum su :
-----------------------------varmı aynı olan ?
-
Bozzkurt bunu yazdı:
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar Samsung M620 Bataryası ''Modeli AB043446BE'' lazım.Ama 30 Tl lerden baslıyor orjinali.Yan sanayisini aldım 1 günde batarya boşalıyor.
Size sorum su :
-----------------------------varmı aynı olan ?
-----------------------------söyledigim gibi telefonunu götür baktır bataryadan olmayabilir
k750i dien arkadas garantisi yok telefonunu 75 e falan okutabilirsin
-
Nokia 6100 telefonumun imeisi klonlanmış faturada yok,imei klonlayan bi telefoncu var mı eskişehirde pm atarmısınız varsa?
-
shadowan bunu yazdı:
Nokia 6100 telefonumun imeisi klonlanmış faturada yok,imei klonlayan bi telefoncu var mı eskişehirde pm atarmısınız varsa?
-----------------------------orjinal telefonsa sana pahalıya mal olacaktır, çin telefonları gibi iki dakikada imei yazılamıyor. uem değişmesi gerekli. yaklaşık 40 tl ye telefoncular alıyor. yazılımını tekrar yüklüyorlar box ile.Sana kaça yaparlar bilmiyorum :)
-
yok ama bunun yolları var. lidyum polimer batarya al senin telefon için 40 alırsın.. ucuza bulamazsın. değerlerine gelince BL-4C 3.7 v olur ama onu oraya sığdırmak ve bağlamak :) gereek yokk