TBT'nin Kullanacağı Anlık Mesajlaşma ?
-
Forum sitesinde sohbet olayını saçma buluyorum. Gereksiz bir olay. PM bizim için yeterli. Sadece üyelerin yanına online-offline durumunu gösteren yeşil-kırmızı bir işaret gelse, online olan üye bilinir ve ona PM atılır. O yetrli olurdu.
Şeyh ve Rene hocaya bunu öneriyorum.
Yalnız online-ofline durumunu sadece üye girişi yapanlar görebilmeli. Foruma üye girişi yapmayanlar kimin online yada ofline olduğunu bilmemeli...
-
Bosluk bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
bir vatandaş çıkıp yazsın benim ygs-lys var bitene kadar yazan çıkmazsa ben yazarım bir tane sistem
konu kapanmıstır :)
ahahah aynen tutmayın küçük enişteyiiii :D
-
noname bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hersene klasik bu konudan 10-20 tane açılırdı ama zumsukten geleceğini sanmıyordum bak rene ne diyo iyi okuyun ayrıca bizim msn grubumuz var oraya gelsin anlık yazışmak isteyen
Abi hem reneyi destekleyip hem msn grubunun reklamini hangi kafayla yapiyorsun ya :d
Ne var bunda ?
-
qq kullanın değişik olsun
-
kik ya da whatsapp üzerinden de olabilir.
-
trampfd bunu yazdı
kik ya da whatsapp üzerinden de olabilir.
Heh aklıma gelmemişti, kik iyidir ya.
-
TBT'nin face grubuna nasil baş vuruyoruz :D
-
"çavuş 404"
-
Anlık mesajlaşma, foruma ters. Konusu bile edilmemeli bence.
-
renegadealien bunu yazdı
Arkadaşlar burası forum, zurna.net değil, geyik çevirme yeride değil,
ucup gidecek geyik yapacağınız yerde burada gelin 2 konuya mesaj yazın en azından kalıcı bilgi olsun.
GErekli nokta konulmuş bence :). Msn grubu zamanında baya kullandım ama çok sohbet dönüryor be hocam. Bırakamıyor insan ve Rene hocanın dediği gibi kalıcı bilgi olmuyor.
Burda konularda sohbet etmek daha iyi daha iyi :)