TBT‘Ye Girişte Captcha Sorgulaması
-
2 gündür tbt de sorun var bazı konularda girmiyor cloudflare işte unvaible tarzı birşeyler yenileyince sayfa geliyor felan
son olarak bugun girişte pc nize virüs bulaşmış olabilir dedi vs.vs. tbt ye girerken captcha girmemi istedi anca öyle girebildim nedir bu olayın akibeti şeyhim , müridler
not:konu yanlış yerdeyse affola
resim:http://i.imgur.com/lIvwf.jpg -
konuylada alakalı olarak bu cloudflare ne kadar sağlıklı kullananlar tecrübelerini yazar mı acaba
-
konuyu taşıyorum sanırım bu benim internet sağlayıcım ( üniversite) ile alakalı :)
-
Unide aynı ip ile senden başka girenler de vardır fazla sorgu oluyordur
yada cloudflaredeki başka bir siteye dos atack vardır universitenizden
-
bende sabahtan beri aynı şeyle kaşılaşıyorum.
-
ilginç bir şekilde oluyor ki pc yi açtığımdan beri download yönergeleri çıkıp duruyor 62.exe 6161.exe diye babalara geldik sanırım
-
ilginç bir şekilde oluyor ki pc yi açtığımdan beri download yönergeleri çıkıp duruyor 62.exe 6161.exe diye babalara geldik sanırım
-
HolyOne bunu yazdı
Unide aynı ip ile senden başka girenler de vardır fazla sorgu oluyordur
yada cloudflaredeki başka bir siteye dos atack vardır universitenizden
ya o değilde lütfen şu "?ipadresideğişti" yönlendirmesin.
Telefon internetlerinin ip adresleri sürekli değişiyor bu yüzden baya uğraştıyor. -
sıkıntı oldugu ıcın yazmıyorum
sorun /yada cözümü için yazıyorum
haftada 1-2 bende karsılasıyorum ve umursamam genelde ama karsıma cıkıyor
kişisel pc/internet le giriyorum nete uni vs degil
-
Şeyhim hala aynı hatta bazen mesaj yazdıgımda felan o çıkıyor mesajı göndermiyor sinir oluyorum neden böyle nedir bu cloudflare
-
Olaya bak cevap yazıyım derken yine geldi
2 gün veya daha fazladır bendede var bu sorun devamlı çıkmaya başladı artık. Sayfa yeniliyince geliyor fakat arada sıklaşıyor rahatsız ediyor bazen 1 saat olmuyor bazen 10 dk da 4 kere oluyor yaklaşık.