folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder T.C. Kimlik Numarasını Ezberleyenlerin Tamamını İlgilendiriyor

T.C. Kimlik Numarasını Ezberleyenlerin Tamamını İlgilendiriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

Ben , eşim ve iki çocuk toplam 4 kimlik numarası ve hepsini de farklı şekilde ezberledim. Ben ne oluyorum o zaman? 

İmza mı? O da ne demek?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Bozo45 bunu yazdı

2+2+3+2+2

yalnız hissetmedim

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Ben direkt soyluyorum

X milyar y milyon z bin qwe biciminde, herhangi bir yerde soyledigimde ilk etapta biraz sorun oluyor yazamiyorlar ama yavas soylersem yazabiliyorlar

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

2+3+2+4

ben yine dışlandım desene

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Abi bunu araştıranlar da bu sonuçlara göre yapılan kategorizasyonlara itimat edenler de kafayı yemiş.

Farzedin ki tc'niz 12345678901, bunu bloklar halinde mi ezberlersiniz yoksa ardışık sayılar 11 tane gidiyo mu dersiniz?

Ya da 28282828333 olsun mesela, bunu 4+3+2+2 şeklinde mi ezberlersiniz 2+2+2+2+3 yoksa şeklinde mi?

Sayı zaten içinde patternler barındırıyorsa ya da hatırlanması kişi için kolay ögeleri varsa kişi ona göre ezberler, herhangi bir sayıyı aynı patternle ezberlemez ki kişi yanlış mı düşünüyorum, ezberlenmesi gereken sayı kişiyi yönlendirir.

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

2+2+2+2+3 

Benim standardım yok sanırım açıklama bile yapılmamış :D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1

Her söylediğimde çekiniyorum 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    oldwolf bunu yazdı

Abi bunu araştıranlar da bu sonuçlara göre yapılan kategorizasyonlara itimat edenler de kafayı yemiş.

Farzedin ki tc'niz 12345678901, bunu bloklar halinde mi ezberlersiniz yoksa ardışık sayılar 11 tane gidiyo mu dersiniz?

Ya da 28282828333 olsun mesela, bunu 4+3+2+2 şeklinde mi ezberlersiniz 2+2+2+2+3 yoksa şeklinde mi?

Sayı zaten içinde patternler barındırıyorsa ya da hatırlanması kişi için kolay ögeleri varsa kişi ona göre ezberler, herhangi bir sayıyı aynı patternle ezberlemez ki kişi yanlış mı düşünüyorum, ezberlenmesi gereken sayı kişiyi yönlendirir.

Aynen öyle. Sanki herkese aynı sayı verilmiş de nasıl ezberlediklerine bakılmış gibi :D Ne çalışma belli ne yapanlar...

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    oldwolf bunu yazdı

doğru diyon hocam, ve bunu dediğin için söylemezsem olmaz; "adaaaaaaa...aaam" (((:

ben işte aynen dediğin gibi hatırlaması kolay diye "07" kolay diye birazda "007 james bond" misali diye öyle ezberledim.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Sene 2005'te de Okudum Bu Haberi Nasip Oldu Sene 2025'te Okudum.. 

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
Toplam Hit: 4654 Toplam Mesaj: 85
t.c. ezberleme