folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TCL - TV Kullanan Var Mı? Ankara

TCL - TV Kullanan Var Mı? Ankara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Merhaba,

Kaç yıl oldu artık ben de hatırlamıyorum LG 42LM620S 3D TV kullanıyorum. Bu zamana kadar gık demişliği yok. Tıkır tıkır çalışıyor. Ayrıca TV' nin sadece panelini kullanıyorum desem daha doğru olacak. Çünkü TV+ Pro (Box) kullanıyorum. Artık yenilemek istiyorum. Aynı zamanda PS5' in de nimetlerinden faydalanmak istiyorum.

Bana göre TV alınacaksa LG alınmalı ama TCL' ye de şans vermek istiyorum. Kullanan var mı? Sorun yaşayan var mı? Ankara' da servis durumu ne alemde v.s. v.s. deneyimlerinize talibim.

Benim için TV' nin dahili ses sistemi de önemli değil. LG Soundbar SNH5 kullanıyorum.

Almak istediğim ürün bu : TCL Q7C Premium QD-MiniLED TV 65"  - 61.499₺ / TCL

BaD_BoYs tarafından 18/Oca/26 19:00 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

anneme aldım 32 inç olanı görüntü falan güzel premium serilerini bilmiyorum daha da iyidir tabiki.  servisi ankarada maksimum 2-3 günde geliyor kimle anlaşmalı bilmiyorum ama ücretsiz kurulum yapıyorlar. ha bende de aynı soundbar da lg tv var değiştirir miyim gene lg alırım büyük ihtimalle

Ç.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali27
    Mali27's avatar
    Erkek

Tv konusunu bilmem ama klima konusunda servisleri çok vasat ve sıkıntılı. Sırf servisi yüzünden bir daha hayata bulaşmam. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adem Helvacı'nın forumunu TV konusunda tek geçerim. Adam üşenmeyip tek tek panelleri inceleyip yazıyor.

https://inceleriz.com/forum/#televizyon.7

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

65c755 modelini kullanıyorum memnunum.Yazmış olduğun model benimkinden daha iyi bölgesel miniledi fazla.Görünütü ve siyah başarımı olede yakın, yanma riski yok.Tek sıkıntı yazılım güncellemelerini manuel yapmak gerekiyor.Sık sık güncelleme alıyor.

Yazılım güncelemeleri, kullanıcı grubu için https://t.me/tcltvturk1

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

şunu kullanıyorum : https://www.tcl.com/tr/tr/tvs/c655-pro

siyahlarda ekran kapalı , dizi/film oyun keyfi harika.

ses sistemi onyko 2.1 kullanıyor arkasında subwoofer var. duvar montajında sesi çok güzel oluyor. yer yok diye topladım edifier'i yineed üzmedi.

xbox x ile kullanıyorum birde goove envisual t2 aldım 65 den 75 85 deneyimi alıyosun

memnunum :D garanti uzatma fiyatları filan baya uygundu 5yıl uzattım uygun fiyatada almıştım. bana göre yaptığım en iyi f/p ürün alışverişi :D

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

65c935 kullanıyorum. Miniled olayı çok iyi. Aşırı parlak bit tv. Ses sistemi idare eder ama tvye göre çok çok güzel. Yazılımsal sorunları var. Güncelleme nadir çıkıyor. Geçen sene bi güncellemeden sonra Dolby atmos yayında sıkıntı oldu. Eski versiyona geçtim şu an sorun yok yeni versiyon yüklemedim. Android sürüm artmadıkça düşünmüyorum. Resim ayarında netlik açınca hızlı sahnelerde görüntüde bozulmalar oluyor. Netliği düşürünce gürüntüde olumsuz fark da olmuyor olmuyor ama ne boktur anlamadım. 144 hz olayı çok iyi hele gmae moduna geçip freesync oc bağlayınca kocaman bir 4k 144hz monitor oluyor gecikme de göze gelmiyor. Mini led almayacaksan marka fark etmez fazla para verne ama alacaksan tcl al. Parasını hakkediyor. Bir de miniled dedik ya siyahlar çok güzel. Beyazdan siyaha geçişte geilenme, parlama çok az. Oled değil ama ledlere on basar.

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

TCL 65Q6C Kullanıyorum, çok memnunum tavsiye ederim. Arkasında 2+1 ses sistemi var, yalnız görüntüsü değil sesi de çok iyi. Ankara da yaşıyorum, servisle ilgili kurulum işim oldu sadece. Çinliler 5 yıl öncesi gibi değil artık çok güzel cihazlar üretiyorlar.

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mart 2024 den beri

TCL 65P735 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google LED TV

kullanıyorum daha önceki 2 tv im de LG idi sana şöyle söyliyim daha önce bir çok konuda yazmışımdır TCL nin panel görüntü kalitesi ve ses kalitesi çok çok iyi bir önceki LG Nanocell e özellikle parlaklık farkı bariz TCL daha iyi ancak bu aptal GoogleTv arayüzünü marketini uygulamalarını hiç sevemedim Tv de LgWebOs gibisi yok bak tek eksik WebOs google tv başka marka tv lerde de baktım hantal kalıyor uygulamalar arası geçiş hızı kötü 

Ha bende apple tv de var xiaomi mi boxs 4k da var ancak tekrar tv alacak olsam 10 lira fazla verir LG alırdım tekrar ediyorum TCL nin paneli çok iyi arayüz boktan.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

LG kullanıyordum memnundum çocuklar TV yi kırınca TCL ye geçtim fiyat uygun ama bi LG kalitesi yok aradaki farka 34 inç monitör aldım şimdi TV kirilsada zoruma gitmez,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Yorumlar için teşekkür ederim. Tek tek okuyup kendimce ve ai' ye yorumlattığımda aynı kapıya çıktık. Aynı zamanda Telegram grubunu da tavaf ettim ve genel anlamda her şey olumlu görünüyor.

Bu zamana kadar teknolojik ürünlerim ile ilgili çok şükür hiç servis konusu yaşamadım. Biraz da teknoloji şans işi diyerek kendimi avutayım. :)

Dediğim gibi TV' nin ara yüzü (yazılım), ses' i ile değil de daha çok paneli ile ilgileniyorum. Ben de her şey yerine oturdu. Bunu alacağım.

Aslında şu da aklımı kurcalıyordu ama uzun vadede paneli beni düşündürdüğü için pek emin olamadım. LG OLED AI B5 - HB 77.293,88₺

Neyse sonuç itibari ile TCL' yi aldığımda geri bildirim veririm. Teşekkürler.

.
Toplam Hit: 1557 Toplam Mesaj: 20
lg tv+ tlc tv+pro deneyim