TDA7000 Fm Alıcısı Hakkında Devreler
-
bir hobi devreleri vardı elimde parçaları birleştirdim. 4 tane direnç 1 tane siyah parça arttırdım. yerlerine takılmayı bekliyor ama dirençlerin yerinde jr yazıyor
1- jr
2- jr
3- j
4- 1k
5- 88105 yada bb105 tam okunmuyor.
bunları nasıl yerlştirecem..
-
-
:D napcan hacı uzaktan kumandalamamı yapcan :D
-
şema yokmu orda yazar o j lerin değeri ?
-
2.resimde yazıyor gibi ama bulanık çıkmış 2. resmi düzgün çeker ve şema koyarsan yardım edebiliriz dirençlerinde degerleri okunmuyor onlarında renklerini yada degerlerini yazarmısın.
-
makro çek de net görelim
-
yazmıyor dirençlerin yarinde sadece j yazıyor ve resimdeki dirençler vkaldı elimde.
-
BB105 diyot o siyah olan parça. üzerinde işaret vardır (sanırım resimde yeşil nokta gibi gözüken) işaret toprağa gelecek şekilde bağla.
1k direnç renkleri kahverengi,siyah,kırmızı.
Geriye 3 direnç kalıyor. 2 tane jr olduğuna göre iki direncin renkleri aynı olmalı. Tek kalan dirençte j yazan işte.
-
dargut bunu yazdı
BB105 diyot o siyah olan parça. üzerinde işaret vardır (sanırım resimde yeşil nokta gibi gözüken) işaret toprağa gelecek şekilde bağla.
Geriye 3 direnç kalıyor. 2 tane jr olduğuna göre iki direncin renkleri aynı olmalı. Tek kalan dirençte j yazan işte.
BB105 diyot diyatun iki ayagıdamı devreye lehimlenecek lehimlenecek ise cok kısa geliyor hocam neden acaba.
-
narkozMRT bunu yazdıdargut bunu yazdı
BB105 diyot diyatun iki ayagıdamı devreye lehimlenecek lehimlenecek ise cok kısa geliyor hocam neden acaba.
evet hocam iki ayağı da bağlanır
elindeki devre buna benziyor mu ?
unbalanced tarafından 16/Nis/13 10:57 tarihinde düzenlenmiştir -
1. isine benziyor.