Team Olarak Program Yazmak
-
Zamanında yanlış hatırlamıyorsam Holy One tarafından buna benzer bir konu açılmıştı ama şimdi o konuyu bulamıyorum.Asp.net c# ile projeler yapmaktayız team olarak çalışmak istiyoruz.Team olarak çalışmak için ne tür bir program kullanıyorsunuz.
-
-
bence takım olarak çalışın.team olarak çalışmak ne lan
-
Cado_ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynı bunu yazmak için girdim konuya eline sağlık hacı..
-
Cado_ bunu yazdı:
-----------------------------;)
-
Foundation Server.
-
whatanlar
aLcoLiq
Cado_işiniz güçünüz konuları baltalamak.size tavsiyem;
Bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar ----- Bir şey bilmiyorsan sus adam sansınlar..
-
NuLL29 bunu yazdı:
whatanlar
aLcoLiq
Bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar ----- Bir şey bilmiyorsan sus adam sansınlar..
-----------------------------sen önce kendi adamlığına bak düzgün konuş
özenti konuşma Türkçe konuş..
başlığı sende böyle açsan kimse bunları yazmaz: Takım Olarak Kod Yazmak Için Ne Kullanıyorsunuz?
-
aLcoLiq bunu yazdı:
NuLL29 bunu yazdı:
whatanlar
aLcoLiq
-----------------------------sen önce kendi adamlığına bak düzgün konuş
özenti konuşma Türkçe konuş..
-----------------------------Kesinlikle katılıyorum Türkçe konuşalım ne gerek var team bilmemne filan kullanmaya meseja şu büyük konut projelerinin isimlerinede kızıyorum bunlara da elden bişey gelmiyo sonra alışveriş merkezlerinin sonuna city eklemiyolarmı deli ediyolar haaa bi de şu bizim burdaki hastane var eskiden poliklinikti sonra hastane olucaktı hospital oldu kocaman tabelayla başı göğe erdi yanlış işler bunlar yaa
ne gerek var ya özenmeye tamam eskisi gibi değil biçok şey, (tam çevrilemeyen terimler filan olabiliyoda) anlıyorum da kolayına kaçmamalı dilimiz bizim büyük bi kıymetimizdir, bayrağımız gibi.. yanlışmıyım ya ?
-
whatanlar bunu yazdı:
Cado_ bunu yazdı:
-----------------------------;)
doğru türkçeyi katletmenin anlamı ne :) -
beyler bunun ozenmeyle bi alakası yok. bu gune kadar team foundation server kullandım. ve dogal olarak benim icinde team oldu.
yani bazen insanlar alıskanlık yapabiliyor. kotu birsey yapmamıs yav geleyana gelmeyin. dunyada tanınan bir dili kullanmıs.
her neyse yine yazayım.
TFS iyidir