Team Viewer İle Vpn Kuran Varmı?
-
ekim ortası gibi hanımın memlekete gideceğiz 15-20 gün kalacağız düğünler felan bazı acil durumlar için iş yerinin ipinden sigorta sistemine giriş yapmam gerekebilir
aklıma en basit team viwer geldi ama denedim olmadı? kullanan varmı yada farklı bir yöntem bilen?
-
teamviewer hesabında kayıtlı bilgisayarları ayarlayarak bağlanabilirisn hocam,android cep telefonumla bile bağlanabiliyorum bu program sayesinde
-
Yapıyı tam olarak bilmiyorum ama fikir vermesi için birkaç önerim olabilir.
- İş yerinde sürekli açık pc varsa openvpn* kurup radmin ile bağlanarak ihtiyacını karşılayabilirsin.
- İş yerinde açık pc bırakarak, ihtiyaç anında bu pc'ye team ile bağlantı kurarak ihtiyacını karşılayabilirsin.- İşyerinde kullandığınız windows sunucu varsa RRAS(RAS) ile client to site vpn yapabilirsin.
*Program adını örnek olarak verdim. Benzer uygulamayı arkdşım firmasında kullanıyordu, oradan hatırlıyorum.
-
akustikelektrik bunu yazdı
teamviewer hesabında kayıtlı bilgisayarları ayarlayarak bağlanabilirisn hocam,android cep telefonumla bile bağlanabiliyorum bu program sayesinde
vpn olarak mı bağlanıyorsun hocam??? benim ev notebook tablet işleri hepsi kayıtlı birbirine eşli ama bağlanamıyom amk :)
-
aç bi logmein hesabı logmeinden baglan direk hic ugrasma
-
efsane_212 bunu yazdı
- İş yerinde sürekli açık pc varsa openvpn* kurup radmin ile bağlanarak ihtiyacını karşılayabilirsin.
- İş yerinde açık pc bırakarak, ihtiyaç anında bu pc'ye team ile bağlantı kurarak ihtiyacını karşılayabilirsin.- İşyerinde kullandığınız windows sunucu varsa RRAS(RAS) ile client to site vpn yapabilirsin.
*Program adını örnek olarak verdim. Benzer uygulamayı arkdşım firmasında kullanıyordu, oradan hatırlıyorum.
hocam pc devamlı açık değil sabah 8 akşam 19 açık açık olduğu süre içinde bağlanmak istiyorum zaten pc açılınca program arkada açılsın
-
Hocam VPN olarak denedim bi kere.
Sadece açık olan makinene IP bazında erişebilecek duruma geliyorsun. Uzak ağdaki diğer makinelere bu makine üzerinden erişim için ekstradan birşeyler yapman lazım (NAT,vs) Ben yapamadım :)
-
MaviEkran bunu yazdı
Hocam VPN olarak denedim bi kere.
Sadece açık olan makinene IP bazında erişebilecek duruma geliyorsun. Uzak ağdaki diğer makinelere bu makine üzerinden erişim için ekstradan birşeyler yapman lazım (NAT,vs) Ben yapamadım :)
açık olan makine lazım zaten bana ben niye yapamadım amk anlamadım gitti
-
DJ_Alper bunu yazdıefsane_212 bunu yazdı
- İş yerinde açık pc bırakarak, ihtiyaç anında bu pc'ye team ile bağlantı kurarak ihtiyacını karşılayabilirsin.
hocam pc devamlı açık değil sabah 8 akşam 19 açık açık olduğu süre içinde bağlanmak istiyorum zaten pc açılınca program arkada açılsın
Bu yeterli olacaktır.
http://www.teamviewer.com/tr/ adresine giriş yaparak üyelik alıyorsun.
Üyelik aldıktan sonra teamviewer'in kurulu olduğu, sürekli kullandığın pc, tablet, telefon v.s.. ile teamviewer'e hesap girişi yapıyorsun.
Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.
Sağ kısımda aktif, açık cihazların listesini görürsün.Programın kurulu olduğu pc, tablet v.s.. team id ve belirlediğin sabit parolayı team hesabına cihaz ekleme ekranında girişini yapıyorsun.
Uzaktaki pc/cihaz ne olursa olsun, programın verdiği şifre dışında sabit bir şifre belirlemen gerektiğini unutma!
efsane_212 tarafından 12/Eyl/13 17:16 tarihinde düzenlenmiştir
Tüm işlemlerin ardından listedeki isimlerden herhangi birine çift tıklayıp bağlanabilirsin... -
zaten onu öyle kullanıyorum :) vpnde oluşturdum vps adaptörü bağlan diyorum bağlandı diyo bakıyom ipe değişme yok :D
şimdi interneti kapatsam bağlan desem internet olmadan bağlanmaz internet oluncada ip değişmiyo
-
Her 2 tarafta da aynı sürüm yüklü değil mi ?
Her 2 tarafta da vpn adaptörü yüklü durumda mı ?
Edit...
Hocam senin işinin görülmesi için client to site vpn yapman lazım.
Teamviewer vpn ile olacak iş değil.