folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Team Viewer İle Vpn Kuran Varmı?

Team Viewer İle Vpn Kuran Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ekim ortası gibi hanımın memlekete gideceğiz 15-20 gün kalacağız düğünler felan bazı acil durumlar için iş yerinin ipinden sigorta sistemine giriş yapmam gerekebilir

aklıma en basit team viwer geldi ama denedim olmadı? kullanan varmı yada farklı bir yöntem bilen?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

teamviewer hesabında kayıtlı bilgisayarları ayarlayarak bağlanabilirisn hocam,android cep telefonumla bile bağlanabiliyorum bu program sayesinde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Yapıyı tam olarak bilmiyorum ama fikir vermesi için birkaç önerim olabilir.

- İş yerinde sürekli açık pc varsa openvpn* kurup radmin ile bağlanarak ihtiyacını karşılayabilirsin. 
    - İş yerinde açık pc bırakarak, ihtiyaç anında bu pc'ye team ile bağlantı kurarak ihtiyacını karşılayabilirsin. 

- İşyerinde kullandığınız windows sunucu varsa RRAS(RAS) ile client to site vpn yapabilirsin.

*Program adını örnek olarak verdim. Benzer uygulamayı arkdşım firmasında kullanıyordu, oradan hatırlıyorum.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

teamviewer hesabında kayıtlı bilgisayarları ayarlayarak bağlanabilirisn hocam,android cep telefonumla bile bağlanabiliyorum bu program sayesinde

vpn olarak mı bağlanıyorsun hocam??? benim ev notebook tablet işleri hepsi kayıtlı birbirine eşli ama bağlanamıyom amk :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

aç bi logmein hesabı logmeinden baglan direk hic ugrasma

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    efsane_212 bunu yazdı

- İş yerinde sürekli açık pc varsa openvpn* kurup radmin ile bağlanarak ihtiyacını karşılayabilirsin. 
    - İş yerinde açık pc bırakarak, ihtiyaç anında bu pc'ye team ile bağlantı kurarak ihtiyacını karşılayabilirsin. 

- İşyerinde kullandığınız windows sunucu varsa RRAS(RAS) ile client to site vpn yapabilirsin.

*Program adını örnek olarak verdim. Benzer uygulamayı arkdşım firmasında kullanıyordu, oradan hatırlıyorum.

hocam pc devamlı açık değil sabah 8 akşam 19 açık açık olduğu süre içinde bağlanmak istiyorum zaten pc açılınca program arkada açılsın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Hocam VPN olarak denedim bi kere.

Sadece açık olan makinene IP bazında erişebilecek duruma geliyorsun. Uzak ağdaki diğer makinelere bu makine üzerinden erişim için ekstradan birşeyler yapman lazım (NAT,vs) Ben yapamadım :)

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    MaviEkran bunu yazdı

Hocam VPN olarak denedim bi kere.

Sadece açık olan makinene IP bazında erişebilecek duruma geliyorsun. Uzak ağdaki diğer makinelere bu makine üzerinden erişim için ekstradan birşeyler yapman lazım (NAT,vs) Ben yapamadım :)

açık olan makine lazım zaten bana ben niye yapamadım amk anlamadım gitti

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    efsane_212 bunu yazdı

hocam pc devamlı açık değil sabah 8 akşam 19 açık açık olduğu süre içinde bağlanmak istiyorum zaten pc açılınca program arkada açılsın

Bu yeterli olacaktır.

http://www.teamviewer.com/tr/ adresine giriş yaparak üyelik alıyorsun.

Üyelik aldıktan sonra teamviewer'in kurulu olduğu, sürekli kullandığın pc, tablet, telefon v.s.. ile teamviewer'e hesap girişi yapıyorsun.

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.
    Sağ kısımda aktif, açık cihazların listesini görürsün.

Programın kurulu olduğu pc, tablet v.s.. team id ve belirlediğin sabit parolayı team hesabına cihaz ekleme ekranında girişini yapıyorsun.

Uzaktaki pc/cihaz ne olursa olsun, programın verdiği şifre dışında sabit bir şifre belirlemen gerektiğini unutma!
    Tüm işlemlerin ardından listedeki isimlerden herhangi birine çift tıklayıp bağlanabilirsin...

efsane_212 tarafından 12/Eyl/13 17:16 tarihinde düzenlenmiştir

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

efsane_212

zaten onu öyle kullanıyorum :) vpnde oluşturdum vps adaptörü bağlan diyorum bağlandı diyo bakıyom ipe değişme yok :D

şimdi interneti kapatsam bağlan desem internet olmadan bağlanmaz internet oluncada ip değişmiyo 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Her 2 tarafta da aynı sürüm yüklü değil mi ?

Her 2 tarafta da vpn adaptörü yüklü durumda mı ?

Edit...

Hocam senin işinin görülmesi için client to site vpn yapman lazım.

Teamviewer vpn ile olacak iş değil.

efsane_212 tarafından 12/Eyl/13 17:43 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2394 Toplam Mesaj: 18