folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tecavuzun İspati İçin " 4 Şahit " Şart... !

Tecavuzun İspati İçin " 4 Şahit " Şart... !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Vakit’e göre, tecavüzün ispatı için 4 şahit şart

Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez

Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez’in 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanması konusunu son olarak bu gazetenin yazarlarından Duran Kömürcü de ele aldı.
    Kömürcü, bu konuda şu görüşleri ortaya koydu:
    “Bugün de Hüseyin Üzmez’e yöneltilen isnattan dolayı bütün Müslümanlar üzülmektedir. Çünkü günahın ispatını Allah: “Bir de dört şahit getirmeleri gerekmez miydi? Mademki bu şahitleri getirmediler. O halde onlar Allah nezdinde yalancıların ta kendileridir” (Nur Suresi 13) buyurarak, dört şahitle tespit edilmeyen zina suçlamasına yalancı olarak beyan etmektedir.
    Kömürcü ekliyor:  
    “Müfterilerin eline bir koz geçmiştir. Suçu işleyen(!) Hüseyin Üzmez değil de, bütün Müslümanlara mal edilerek inananlara yüklenmektedir. Bir suç işlenmişse o işleyene aittir.
    Beşerdir hata yapabilir. İslami bir düzen olmadığına göre suç sabit olursa tövbeye davet edilir. Suç İslam’a göre tahakkuk eder, cezası da İslam’a göredir”
    Üzmez’in suçunun mahkeme tarafından kanıtlanması halinde, Türkiye’de İslami bir düzen olmadığına göre tövbe ederek kurtulması işten değil. Zaten tecavüz olaylarında 4 şahit bulunabilmesi de güç. Ancak hâkimin bu teorilere itibar etmesi ihtimali pek yüksek gözükmüyor.

Buraya Bi Yorum Yapacamda Simdi Ban Yicem o Yüzden Pek Bişi Demek İstemiyorum ! 

Acaba Bu Olayı Savunan Kişinin Ailesinden Birinin Başına Bir Tecavuz Olayı Gelse...

4 Şahit Yok Sorun Yok mu Dicek ?  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    tek temmennim bu işte bir yanlıslık olması çünkü hüseyin üzmezi yakından tanırım ve şok geçirim ilk basta duydugumda. inşallah yanlıs anlasılma vardır ve mahkeme sürecinde ortaya cıkar ama birde gercekse yazıklar olsun derim o adama ve yasadıgı hayata

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Lan 4 şait nasıl olacak :|

Orada zaten ekstradan 4 kişi daha olsa onlarında tecavüz etmeyeceği ne malum :|

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------
    tek temmennim bu işte bir yanlıslık olması çünkü hüseyin üzmezi yakından tanırım ve şok geçirim ilk basta duydugumda. inşallah yanlıs anlasılma vardır ve mahkeme sürecinde ortaya cıkar ama birde gercekse yazıklar olsun derim o adama ve yasadıgı hayata

yakından tanıosun ha ? way be iyiki sanada bişi yapmamı$ :B

14 Yaşında Kıza Göz diken zihniyetin temsilcisi bir insanın a.kü :| 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Tecavuzun İspati İçin " 4 Şahit " Şart... !

-----------------------------------------

eskiden belki olabilir neyse de artık KRİMİNAL LAB diye bişey var ya 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

ucuz sıyırmıssın hoca gecmıs olsun... :) burası ıran ya serıatla yonetılıyoruz ya adamlar haklı tabı :) ulan allah akı vermıs fıkır vermıs.bızım salaklarda hala komplo dıyor daha salaklada bunlara ınanıp hala pesınden gıdıyor... helal olsun dıyorum denecek baska laf yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

ucuz sıyırmıssın hoca gecmıs olsun... :) burası ıran ya serıatla yonetılıyoruz ya adamlar haklı tabı :) ulan allah akı vermıs fıkır vermıs.bızım salaklarda hala komplo dıyor daha salaklada bunlara ınanıp hala pesınden gıdıyor... helal olsun dıyorum denecek baska laf yok

bu arada birşey söyliycem arkadaşlar bu şeriat kelimesinin anlamıyla ilgili. bu kelimeyi yanlız kullandıgımız vakit yanlış olur çünkü şeriat sözlük manası olarak kanun demektir. bunun için tek olarak kullanılması uygun degildir. Türkiye Cumhuriyetininde şeriatı vardır iranında islamında şeriatı vardır. gözüme takıldı söliyim dedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    1 kişi s.kecek 4 şahit - 4 kişi s.kecek 16 şahit - 16 kişi s.kecek 64 şahit.........

dalgamı geçiyolar !

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Şimdi ben merak ettim diyelimki bu herıfler 3 kişi gömmeli batak oynuyorlar. o sırada oradan 1 bayan gecıyor . etrafta  oyun oynayan 3 herıf ve o sırada oradan gecmekte olan bayandan baska kımsecıkler yok toplamda 4 kısi var. oyun oynayan herıflerde 1 tanesı cıktı bu bayana tecavuz ettı.... sımdı adamalrın matıgına gore bu heıf sucsuzdur....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:

Şimdi ben merak ettim diyelimki bu herıfler 3 kişi gömmeli batak oynuyorlar. o sırada oradan 1 bayan gecıyor . etrafta  oyun oynayan 3 herıf ve o sırada oradan gecmekte olan bayandan baska kımsecıkler yok toplamda 4 kısi var. oyun oynayan herıflerde 1 tanesı cıktı bu bayana tecavuz ettı.... sımdı adamalrın matıgına gore bu heıf sucsuzdur....

hoca mantık o deil ya 4 şahitten kasıt yani suçun olup olmadıgı en ince detayına kadar arastırılmalı ve mümkünse şahit

olmalı. islam dinin en önem verdigi konulardan birisidir bu tecavüz taciz zina konuları çünkü çok kolay istismar edilebilen

konulardır. hatta konunun önemi için Peygamber efendimiz buyurmus ki " bir adamı bir kadının üstünde dahi görseniz göz

aldanmasıdır diyip bir daha bakınız. yine görürseniz yine aynısını yapınız ve 3 kere tekrarlayınız hala görüryorsanız yanınıza

şahit getiriniz yani buradan bu konu üzerinde ne kadar hassa oldukları ve yanlıs anlasabilineceğini anlıyoruz.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:

Şimdi ben merak ettim diyelimki bu herıfler 3 kişi gömmeli batak oynuyorlar. o sırada oradan 1 bayan gecıyor . etrafta oyun oynayan 3 herıf ve o sırada oradan gecmekte olan bayandan baska kımsecıkler yok toplamda 4 kısi var. oyun oynayan herıflerde 1 tanesı cıktı bu bayana tecavuz ettı.... sımdı adamalrın matıgına gore bu heıf sucsuzdur....

hoca mantık o deil ya 4 şahitten kasıt yani suçun olup olmadıgı en ince detayına kadar arastırılmalı ve mümkünse şahit

olmalı. islam dinin en önem verdigi konulardan birisidir bu tecavüz taciz zina konuları çünkü çok kolay istismar edilebilen

konulardır. hatta konunun önemi için Peygamber efendimiz buyurmus ki " bir adamı bir kadının üstünde dahi görseniz göz

aldanmasıdır diyip bir daha bakınız. yine görürseniz yine aynısını yapınız ve 3 kere tekrarlayınız hala görüryorsanız yanınıza

şahit getiriniz yani buradan bu konu üzerinde ne kadar hassa oldukları ve yanlıs anlasabilineceğini anlıyoruz.

hocam yapma lutfen ya tamam islamda oylede ya kuran nın ındıgı ve yasadıgımız cagı ardakı zaman farkını ve bu zaman farkında olusan yenı dunyayı ve gelısen teknolojıyı hatırlattmak ısterım allah bıze akıl vermıs eger bıraktıgı yerde otlamamızı ısteseydı vermesdı.... sımdı kanıtı , ıfadeler malum halamı 4 sahıt?

HiTLeRFaN

101 dıyecektın sanırım ben 102 dıye bırsey bılmem yada sızın oada oyunun adı farklı en ıyısı oarta yolu bulup batak cevırelım ama 3 kısı olsun.... :) 

Toplam Hit: 5149 Toplam Mesaj: 24