Techno Music
-
Basshunter.
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------
Basshunter.
-----------------------------fazla gusel deıl :(
-
www.yabancialbumdinle.com adres bu arkadasım daha piyasaya dusmeyen parçalar bu sitede mevcut ben burdan dinlediğim parçayı radyomydonose metro vs 3-4 ay sonra yayınlıyolar
-
ayhun bunu yazdı:
www.yabancialbumdinle.com adres bu arkadasım daha piyasaya dusmeyen parçalar bu sitede mevcut ben burdan dinlediğim parçayı radyomydonose metro vs 3-4 ay sonra yayınlıyolar
-----------------------------muhtemelen abartılmıs bir post olarak algılıyorum albüm piyasaya düşmeden sorması ayıp nerden bulup cekiyor bide türk kaynaklı bir site güldürme, koparma, çıldırtma insanı :} metro fm 3-4 ay sonra mı yayınlıyor... işte şimdi kimse tutamaz koptummmmm :}
-
kusura bakma ama siz daha celle ocho yu yeni duydugunuzda biz hotel room service dinlioduk lutfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma ayrıca dikkatini cekerim techno muzikden bahsedilio ve adresi burası, siz daha portakalda vitaminken biz bunlarla ugrasıoduk. ha bide dip not antalyada yasıorum ve cogu club dj ilede munasebetim var ve su kadarınıda kafana sok sarkıların cogunu paylasırım coguda bu clublerde calar aura first inferno ally bilmiorum sana ne hitap edio bunlar
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------ayhun bunu yazdı:
-----------------------------muhtemelen abartılmıs bir post olarak algılıyorum albüm piyasaya düşmeden sorması ayıp nerden bulup cekiyor bide türk kaynaklı bir site güldürme, koparma, çıldırtma insanı :} metro fm 3-4 ay sonra mı yayınlıyor... işte şimdi kimse tutamaz koptummmmm :}
-----------------------------hocam nie b*k atıosunki arkadaş ne güzel site vermiş baktınmı siteye de konuşuyosun? türk sitesi ama içinde çok deli albümler var takip etmese söylemez heralde...
-
yokumben bunu yazdı:
arkadslar onerebılecegınız en ıyı techno musıkler hangılerı... (kopmalık )... :)
-----------------------------hocam gir sharedmusic.net e ordan kafana göre ne istersen indir...
-
sarkı linklerini buraya tek tek post halinde atsam baba buyuksun olur toplu paylasım yaparsın kotu olursun yok abi yaranılmaz bu insanlara
-
şimdi ya anlatıldığım anlaşılmadı yada anlamamakta dirayet gösterdiniz :} şimdi özellikle anlatıyorum acıklaya acıklaya
bahsettiğim olay şudur ki o da budur :
arkadaşımızın vermiş olduğu kişisel güncellemeler ile yayın hayatına devam eden açık kaynak ücretsiz GNU scripti olan halk arasında WP terimsel anlamı ile php destekli WORDPRES scriptidir.
denilen o ki piyasaya daha düşmeden buraya düşüyor denmiş :} bunun gibi size tonlarca yabancı portal verebilirim ancak burada piyasaya düşmeyen parcadan kastı benm cümlenin devamı ile anladıgım ben dinledikten 4 ay sonra metro fm de çalıyor :} işte burada kopar güler yarılırım metro fm tamamen yabancı kaynaklı bir yayın organıdır ki kesinlikle bir türkün yabancı yayın organında daha hızlı olması beklenemez ki bu siteyi yapan türkl arakadasımızda yabancı forumdan portaldan ordan burdan linkleri c/p yapmıs linki aratırsanız ortaya çıkar zaten :}
ayrıca şimdi gelelim 2. postuna:
sen benim ("celle ocho" diye tabir ettiğin sanırım i "I Know You Want Me (Calle Ocho)"dur ) ne zaman bilip bilmediğim hakkında fikir yürütemezsin aynı evde yaşamıyoruz aynı ortamda bulunmuyoruz ne seni tanırım neden senin takıldığın ortamları bilirim :} hotel room service dinliyormuşsun helal olsun ben daha o üstün başarıyı sergileyemedim bak ne büyük bir kyabım varmış...
"lutfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma ayrıca dikkatini cekerim techno muzikden bahsedilio ve adresi burası" demişsinde sen ne kadar bilgi sahibisinde benm şarkıları ne zaman dinlediğimi ne zaman bilidğimi biliyorsun fikir sahibisinde yorum yapabiliyorsun ?? ayrıca techno adresi burası dediğin yerde house ve club şarkılarda var yanlıs adres olmasın yada sen webmastere mail at house ve club içerikleri kaldırsın yalancı oluyorsun çünkü...
"siz daha portakalda vitaminken biz bunlarla ugrasıoduk" yasım 28 arkadaşım bilmem anlatabiliyor muyum emin ol sen daha vitamin bile değilken ben sünnet olmuş erkekliğime adım atmıştım :} senin uğraşılarını bilmem ama ben gerektiğinden daha çok müzikle uğraşmış bir insanım...
"ha bide dip not antalyada yasıorum ve cogu club dj ilede munasebetim var" antalyada senin yaşın kadar bende yaşadım güzelim... hmm birde soru türkiye'de istanbul da ikamet eden bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar DJ statüsünde adam var diye biliyorum şeyini sallayıp her önüne gelen club barda çalan adama DJ diyorsan o senin ezikliğindir... yapıtıkları netten dw yapıp set haline getirip playlistini oluşturup pikapa takıp salıvermektir...
"su kadarınıda kafana sok sarkıların cogunu paylasırım coguda bu clublerde calar aura first inferno ally bilmiorum sana ne hitap edio bunlar" valla bu üslubunda ben kafama birşey sokmamda emin ol senin kafana kafamı sokabilirim :}
ilk okul talebesi değilim mahalle ağızı ile kavga edip tartışacak değilim akıllı olun akıllı olanın tavuguna kıst demedik demeyiz burada yaniyim ama kısa sürede de olsa az biraz insanlar üzerinde bir önizlenim bırakmışımdır ne olup ne olmadığımı aşağı yukarı tahmin edenler vardır...
"hocam nie b*k atıosunki arkadaş ne güzel site vermiş baktınmı siteye de konuşuyosun? türk sitesi ama içinde çok deli albümler var takip etmese söylemez heralde..." ayrıca bu postada yanıt vereyim :} siteye bakmamış olsaydım bu yorumlarda bulunup canım foruma kirli çöp niteliğinde bir post atıp dbnin şişmesine katkıda bulunmazdım :}
sevgiler...
edit: muhtemelen imla hatası yapmışımdır, devrik cümle kurmuşumdur, o konudan bu konuy atlamışımdır ancak bir milli maç var onu izlemekteyim, ayrıcada oructan cıktım kafam müsait değil baska işlerlede ilgilenmekteyim. Hatamız olduysa affola
-
sevgili s ve R ve c ve N 4 kişimisiniz tam olarak anlamadım. birde buna yazdıklarınız dahil pek bişede anlamadım diosunki hause vs falan istersen sacmalamada bunların kokenlerinin ne oldugunu arastır yok ben bunu beceremem diosan
http://tr.wikipedia.org/wiki/Elektronik_M%C3%BCzik
bu sayfadan mumkun oldugunca oku adam burada trance hause techno vs yazmıs dokturmus git sen sunnetci babanla muhattap ol cok bilmiş insan. o saydıgım clubler antalyada yaz sezonunda senin gibi adamları almazlar ha dogru ben seni tanımıorum çok pardon ben sana karsı bi saygısızlık etmeden sadece paylasımda bulundum cok bilmişlik yapmana gerek yok sitenin ne tabanla olusturulduguda beni pek enterese etmez ordan burdan almasıda cok problem olmaz cunku hepsini herkesden once dinletme fırsatında bulunabiliosun madem siteyi inceledin ordaki hatunların haricinde muzikleride dinleseydin keske... cok bilmişe bak bana laf ebeliği yapıo ı know you want me (chello ocho) vayyyy ne buyuk insansın ne buyuk adamsın
portakaldaki vitamincim nedemek istediğimi ac benim profilimi ıd me bak ban'ım varmı bak ondan sonra konus oke neye ne yorum yapacagını
ha diosunki metro yabancı esanslı bi radyo bak buna bişe demem. cunku bilgim yoktur. amadersenki muzik sen karısma bu konuya git metal dinle rock dinle hayko dinle rap dinle hip-hop dinle sagopa dinle demet akalın dinle sonra deki haaa muzik huzuru trance da hause da club da sonra gel konusalım