Tecil Bozdurma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

arkadaslar ben tecilimi bozdurmak istiyorum dogum tarihim 1990 ve bu sene 90 lıları alıyorlar bu senne egitim mevzusu yuzunden askerlik tecili yaptırmıstım ancak tekrar dusundum ve tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum bu işlemi yaptırdıgımda 3 tertip gidebilme durumum nedir ve ne yapmam gerekir??

3 tertiplerin askere alınma tarihi net değil ancak ramazan bayramından sonra gerceklesecekmiş ne yapmam gerekiyor bu konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var simdiden tesekkurler

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Saat biraz geç dostum yarın sabahı beklemen gerekicek 

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

aklımdayken yazıyım istedim yarın sabah konuyu tekrar up larım...

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

git askerlik şubesine anlat derdini. onlar anlatırlar sana hemen halledersin.

kişisel görüşüm uzun dönem askerlik hiç akıl karı değil. ne yap ne et kesinlikle kısa dönem yap. çok ağlarsın başını çok duvarlara vurursun.

dışarısıyla bir tutma sakın orda dakkalar geçmez bırak günleri..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

askerlik şubesine gidiyosun, girişdekilere diyosun ki tecil bozdurmaya geldim onlar seni yönlendiriyo.

dilekçe işin fln oluyo o kadar.

bide tecilini bozdurduktan sonraki ilk tertiple gidiyosun sanırım, arkadaşımı öle almşlardı.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bence tekrar düşün kısa dönem git orda yoksa bütün taşlara vurursun kafanı

bozduramaya gelince git ben askere gidecem de her türlü alırlar seni :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kısa dönemde neden bu kadar ısrarcısınız anlamak zor.. al işte hakkariden haberler geliyor şuan geceden beri devam eden çatışma ve ilk bilgilere göre 6 şehit acaba mrk ediyorum o 6 şehit kısa dönem yapmayı düşünmüşlermiydi.. bide vatan millet diyosunuz bırakın ya.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

şubeye gitme hocam telefonla bilgi al :B yoksa hemen paketleyip 1 ile 3 gün arasında yol izni verip paketliolar hemen seni ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:
    -----------------------------

kısa dönemde neden bu kadar ısrarcısınız anlamak zor.. al işte hakkariden haberler geliyor şuan geceden beri devam eden çatışma ve ilk bilgilere göre 6 şehit acaba mrk ediyorum o 6 şehit kısa dönem yapmayı düşünmüşlermiydi.. bide vatan millet diyosunuz bırakın ya.

böyle yorumlara hastayım hocam o zaman koş git sınıra savaş :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

merak etme hakkaridede kısa dönem var operasyona katılan bilgisiz konuşmayın.. kendi akrabam benim devremdi sınırdaydı

verilmiş hak varsa gidecek ağa zoruna gitmesin şafak 157 diyecek haeaheeihğaehae :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

yurtdısında okuyorum ve denkliği yok buraya bu okulun bu yuzden kısa donem yapma durumum yok kararsızım acaba okula devam edip bitirmelimiyim yoksa okulu bırakıp askere gidip işe gucemi baslamalıyım 1 sene oldu henuz yol yakınken neye karar vermeliyim bi anlatın hele yardımcı olun

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1990 Toplam Mesaj: 15