Tecil Bozdurma
-
arkadaslar ben tecilimi bozdurmak istiyorum dogum tarihim 1990 ve bu sene 90 lıları alıyorlar bu senne egitim mevzusu yuzunden askerlik tecili yaptırmıstım ancak tekrar dusundum ve tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum bu işlemi yaptırdıgımda 3 tertip gidebilme durumum nedir ve ne yapmam gerekir??
3 tertiplerin askere alınma tarihi net değil ancak ramazan bayramından sonra gerceklesecekmiş ne yapmam gerekiyor bu konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var simdiden tesekkurler
-
Saat biraz geç dostum yarın sabahı beklemen gerekicek
-
aklımdayken yazıyım istedim yarın sabah konuyu tekrar up larım...
-
git askerlik şubesine anlat derdini. onlar anlatırlar sana hemen halledersin.
kişisel görüşüm uzun dönem askerlik hiç akıl karı değil. ne yap ne et kesinlikle kısa dönem yap. çok ağlarsın başını çok duvarlara vurursun.
dışarısıyla bir tutma sakın orda dakkalar geçmez bırak günleri..
-
askerlik şubesine gidiyosun, girişdekilere diyosun ki tecil bozdurmaya geldim onlar seni yönlendiriyo.
dilekçe işin fln oluyo o kadar.
bide tecilini bozdurduktan sonraki ilk tertiple gidiyosun sanırım, arkadaşımı öle almşlardı.
-
bence tekrar düşün kısa dönem git orda yoksa bütün taşlara vurursun kafanı
bozduramaya gelince git ben askere gidecem de her türlü alırlar seni :D
-
kısa dönemde neden bu kadar ısrarcısınız anlamak zor.. al işte hakkariden haberler geliyor şuan geceden beri devam eden çatışma ve ilk bilgilere göre 6 şehit acaba mrk ediyorum o 6 şehit kısa dönem yapmayı düşünmüşlermiydi.. bide vatan millet diyosunuz bırakın ya.
-
şubeye gitme hocam telefonla bilgi al :B yoksa hemen paketleyip 1 ile 3 gün arasında yol izni verip paketliolar hemen seni ..
-
rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------
kısa dönemde neden bu kadar ısrarcısınız anlamak zor.. al işte hakkariden haberler geliyor şuan geceden beri devam eden çatışma ve ilk bilgilere göre 6 şehit acaba mrk ediyorum o 6 şehit kısa dönem yapmayı düşünmüşlermiydi.. bide vatan millet diyosunuz bırakın ya.
böyle yorumlara hastayım hocam o zaman koş git sınıra savaş :W -
rhodostethia bunu yazdı:
merak etme hakkaridede kısa dönem var operasyona katılan bilgisiz konuşmayın.. kendi akrabam benim devremdi sınırdaydıverilmiş hak varsa gidecek ağa zoruna gitmesin şafak 157 diyecek haeaheeihğaehae :))
-
yurtdısında okuyorum ve denkliği yok buraya bu okulun bu yuzden kısa donem yapma durumum yok kararsızım acaba okula devam edip bitirmelimiyim yoksa okulu bırakıp askere gidip işe gucemi baslamalıyım 1 sene oldu henuz yol yakınken neye karar vermeliyim bi anlatın hele yardımcı olun