Tehlikeli Durumdayım
-
4 saat uyu, kalkınca çıplak ayakla toprak üstünde yürü..
-
metal müzik dinle :P
-
abicim deniz varsa git taş maş otur bak denize yürü rüzgar vursun yüzüne rahatlıyo insan baya
deniz yakın değil yok diyosan çık çatıya yat gökyüzü izle
olmadı ağla bea oda rahatlatıyo :| -
svs bunu yazdı:
-----------------------------
kafanız allak bullak olmussa
cinnet getirecek duruma gelmişseniz
beyniniz calısmıyo
sinirden gözleriniz görmüyosa ne yaparsınız
yardım edin rahatlamak istiyom ne yapayım
yüksegemi cıkıyık kafamı buzlu suyamı sokayım
ne yapayım
monitöre kafamı atayım
-----------------------------Ek kontenjandan bir yer çıkmazssada canını sıkma.. ;)
İnan bu hayat senin hayatın ve kimseyi takmaya değmez.. Sonra kafanı duvarlara vurursun... Kendinle barışık ol sakın birşey düşünme,yanlızlığa hapsolma.. Birşeylerle oyalan aklını dağıt... ;)
-
Sinir stressin nedenini yazarsan bir yorumda buLunabilirim.Ama eger sorunun icinde kiz mevzusu veya aile ici bir sorun warsa bence kafaya takma evli isen konusmayi dene.Eger bir kizdan ayrildysan unutmak icin baska birini bul hemen:D Guzin abla gibi oldu ama neyse.
-
HoJa Kendine İyi Davran.))
-
Sadece Bir kez izLe Hayatın BoyunCa Hep akLında KaLacak >>> http://www.youtube.com/watch?v=ylZIEZNO3n4
-
Git bi dus al.Otur rahat bir yere gozlerini kapa hicbisi dusunme derin derin nefes al reiki teknigi uygulayabilirsin.Ryhu rahatlatici sarkilar varsa onlari dinle.Sonra gecer zaten
-
Git bi dus al.Otur rahat bir yere gozlerini kapa hicbisi dusunme derin derin nefes al reiki teknigi uygulayabilirsin.Ryhu rahatlatici sarkilar varsa onlari dinle.Sonra gecer zaten
-
Her sey ne kdar bosmus degil mi TBT. Allah gecinden versin hadi yarın bir gun birimizden biri ışınlandı öteki tarafa.Butun kırdıgınız kalpler,üzdügünüz insanlar kaldı arkanızda ve bu kişi söyle söyle birisiydi diyecekleri sevdikleriniz ve sizi sevemeyenler.Her seye ragmen hayat cok guzel kardeslerim.Sadece kendi server guvenliğimizi [ hayatımızı] biraz daha ön plana cıkarmamız lazım.
UnutmADAN söyleyeyim.Bu konuyu yetkili kardeslerimiz sabitlesinler ve baslıgına ' HAYATTAN BEKLENTİLERİ KALMAYANLARA' yazsınlar.Bunu bir TBT li kardesiniz olarak sizden rica ediyorum.Hepinizi Cok sewiyorum.Bye :)
Ha ! hayır hayır ben ölmedim.daha kalbini bilerek veya bilmeyerek kırdıgım insanların tekrar kalbini kazanmaya gidiyorum.İftardan sonra yine gelirim.Byes :)