Tehlikenin Sadece Bir Bölümü (İslamcı Siteden Atatürk"E Hakaret)
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Siteye üye olup 7/24 saat analarından girip bacılarından çıktıgımız için bir süreligine üye alımları durudulmus durumda.Ne yazık ki bu zevkten bir süreligine mahrum bırakıldık.Siteye girdignizde hiçbir sey yapamazsınız bu alıntıların hepsinin daha binlerce örnegi var bu yüzden sadece sinirlenirz bozulcaktır bir faydası yok siteye girmenizin.Bosuna hit vermeyin şu soysuz köpeklere.
sen ver deca gerekeni yapar :) -
siganfu bunu yazdı:
bu mallar bilmiyorlarmıydi o zamanda tek bir müslüman devleti bile kalmamiştı. bu adamlara laf anlatamassın. benim için pkk lı ne ise bunlarda o.
-----------------------------Pich kurusu zaten diyor ya Atatürk bu devleti kurduğu için Türklüğümden utanıyorum diye.Bence o ne müslüman ne de Türk.Şayet bu anası belli babası 150 ermeni fırlatması,insan bozması,adi köpek insansa ben ne Türküm ne de müslümanım !
-
Tevhid köpekleri diye site. pardon tevhid aslanları. 10 tane saman beyinli çocuk kurmuş. bu salaklarla ayakta duruyo Yüce Ata'mızın kurduğu Türkiye Cumhuriyeti. Bu salaklar sayesinde cumhuriyetime daha çok sahip çıkıyorum. Yoksa bizde bu salaklar gibi olabilirmişiz.
-
o yazıları yazanın parmakalrını s.kym
-
Hoca sitenin adını vermeyelim lütfen.İlgilelenler bana özelden ulasır.
-
ya küfürü serbest edin de şu başlık altından rahat rahat sövelim
-
bu o.ç ları ATAMI,Türkiye'mi ve bizi sevmiyolarsa analarının hörekesine kadar yolları var amk sinirden ellerim titriyo ya.
amk üyelik kapalı üye olup bunlara bir güzel küfür etmek vardı ah amk ah.
-
nasıl insan bunlar anlamıyorum ATAM olmasaydı dinlerini simdiki gibi özgür yasabilirlermiydi insan biraz beynini kullanır amk harbidende cahil adam müslüman olmasın aq
-
siganfu bunu yazdı:
bu mallar bilmiyorlarmıydi o zamanda tek bir müslüman devleti bile kalmamiştı. bu adamlara laf anlatamassın. benim için pkk lı ne ise bunlarda o.
-----------------------------Bak emin ol pkk bunlardan daha az tehlikeli çünkü bunlar kutsal bişeyi sermaye yapıolar yani din elden gidiyor diyerek sadece bir ırkı deil, pekçok ırktan tonlarca insanı arkalarına takabilirler
-
O nun c...ları.. Analarını s...... Çok SİNİRLENDİM