Tek CD"Lik Muhteşem Driver Arşivi (Winxp İçin)
-
Dostum senin söylediğin Dvd arşiv olanı var bide, aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir diyip Cd yi gösteriyorsun kendisi arayıp buluyor ondan bahsediyorsun sanırım.Bu o şekilde çalışmıyor autorun'u var resimdeki gibi hızlı bir biçimde açılıyor.Yüklemek istediğin driverin üzerine tıklıyorsun.Mesela Sound Driver'a tıklıyorsun sistemindeki ses kartının driverını kurmaya başlıyor.Bu işlemleride gayet hızlı bir biçimde yapıyor.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------Yigit bunu yazdı:
-----------------------------
driver magician kullanmadım driver genuis kullandım auto installer yani exe olarak aldım
-----------------------------ben her iki programıda kullandım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar ama sende haklısın ne olur ne olmaz böyle sorunlarla karşılaşabiliriz..
essan bana driver proğramı veren kral insan :D -
ya ben şu es5 25,000 indirdimde caliştiramadim :( yarinda arakdaşin verdigini indiriyim bide ya
-
Çok Teşekkür ederim Gayet Faydalı.
-
AmoR bunu yazdı:
ya ben şu es5 25,000 indirdimde caliştiramadim :( yarinda arakdaşin verdigini indiriyim bide ya
-----------------------------iso formatındadır hocam o önce cd'ye yazdırman gerekli..
-
cok yararli.
tsk.
-
İyide ben bu Linklerden bi halt anlamadım, Rapidshare Yazıyo ama, Benim Rapid İndirme Programım Rapid değilmiş Gibi Davranıyor. İndirmiyor yahu. Tek tek indirmek Zorundamıyım yani. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
İyide ben bu Linklerden bi halt anlamadım, Rapidshare Yazıyo ama, Benim Rapid İndirme Programım Rapid değilmiş Gibi Davranıyor. İndirmiyor yahu. Tek tek indirmek Zorundamıyım yani. :)
-----------------------------bendede aynısı oldu ben bi bokluk var dedim ki var bişe linklerde pr hack olatyı alan olabilir kanımca dikkat etmek lazım bende indirmedim =)
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------bendede aynısı oldu ben bi bokluk var dedim ki var bişe linklerde pr hack olatyı alan olabilir kanımca dikkat etmek lazım bende indirmedim =)
-----------------------------Eğer Durum Öyle ise, Bir Tahribat Müridine yakıştırmam Şahsen. Biz Burada Bilgi Tarikatının Kardeş Neferleriyiz. Karşılıksız Sevdik Birbirimizi. Linklerde Varsa Bir Sorun Mutlaka Gelip Olayı Düzeltmesi Gerekmektedir Kanımca.
-
http://rapidshare.com/files/219476077/DriverScanner_2oo9_byUNIS.rar.html
belki işinize yarar bir programdır.içinde seriali mevcuttur.
http://www.inndir.com/DriverScanner-42434p.html burda da programın özellikleri yazıyor.