folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Tek CD"Lik Muhteşem Driver Arşivi (Winxp İçin)

Tek CD"Lik Muhteşem Driver Arşivi (Winxp İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek
    Dostum senin söylediğin Dvd arşiv olanı var bide, aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir diyip Cd yi gösteriyorsun kendisi arayıp buluyor ondan bahsediyorsun sanırım.Bu o şekilde çalışmıyor autorun'u var resimdeki gibi hızlı bir biçimde açılıyor.Yüklemek istediğin driverin üzerine tıklıyorsun.Mesela Sound Driver'a tıklıyorsun sistemindeki ses kartının driverını kurmaya başlıyor.Bu işlemleride gayet hızlı bir biçimde yapıyor.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:
    -----------------------------

Yigit bunu yazdı:
    driver magician kullanmadım driver genuis kullandım auto installer yani exe olarak aldım

ben her iki programıda kullandım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar ama sende haklısın ne olur ne olmaz böyle sorunlarla karşılaşabiliriz..

essan bana driver proğramı veren kral insan :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    ya ben şu es5 25,000 indirdimde caliştiramadim :( yarinda arakdaşin verdigini indiriyim bide ya

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Çok Teşekkür ederim Gayet Faydalı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    ya ben şu es5 25,000 indirdimde caliştiramadim :( yarinda arakdaşin verdigini indiriyim bide ya

iso formatındadır hocam o önce cd'ye yazdırman gerekli..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

cok yararli.

tsk.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    İyide ben bu Linklerden bi halt anlamadım, Rapidshare Yazıyo ama, Benim Rapid İndirme Programım Rapid değilmiş Gibi Davranıyor. İndirmiyor yahu. Tek tek indirmek Zorundamıyım yani. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    İyide ben bu Linklerden bi halt anlamadım, Rapidshare Yazıyo ama, Benim Rapid İndirme Programım Rapid değilmiş Gibi Davranıyor. İndirmiyor yahu. Tek tek indirmek Zorundamıyım yani. :)

bendede aynısı oldu ben bi bokluk var dedim ki var bişe linklerde pr hack olatyı alan olabilir kanımca dikkat etmek lazım bende indirmedim =) 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

bendede aynısı oldu ben bi bokluk var dedim ki var bişe linklerde pr hack olatyı alan olabilir kanımca dikkat etmek lazım bende indirmedim =) 

Eğer Durum Öyle ise, Bir Tahribat Müridine yakıştırmam Şahsen. Biz Burada Bilgi Tarikatının Kardeş Neferleriyiz. Karşılıksız Sevdik Birbirimizi. Linklerde Varsa Bir Sorun Mutlaka Gelip Olayı Düzeltmesi Gerekmektedir Kanımca.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/219476077/DriverScanner_2oo9_byUNIS.rar.html

belki işinize yarar bir programdır.içinde seriali mevcuttur.

http://www.inndir.com/DriverScanner-42434p.html  burda da programın özellikleri yazıyor.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
Toplam Hit: 5763 Toplam Mesaj: 25