Tek Hattan Birden Fazla Modem Çalışırmı?
-
her internet servisimi değiştirdiğimde kablosuz modem verdiler evin içinde iyi çekim için
bir modemi salona diğerini çocuk odasına hatta soksam çalışırmı? yoksa tek modemdenmi alım yapar?
-
Access Point ozelligi oluyor iyi modemlerde. Team kur baglaniyim
-
whoobay bunu yazdı
Access Point ozelligi oluyor iyi modemlerde. Team kur baglaniyim
evde değilim şuan
taksam direkt çalışmazmı? :P
-
takip bizdede boyle bi durum var
-
hocam bi cat5 aracılığıyla elindeki ekstra bağlantı kurmak istediğin modemi pc ye bağlıyorsun
asıl modemin arayüz sayfasına hangi ip adresiyle giriyorsan (ör. 192.168.1.1) pc ye bağladığın modemide 1.x ağına katıyorsun arayüzüne girip
(192.168.1.20 gibi) ekstra modemin DHCP özelliğini de kapatman gerekiyor.. Her iki modemin kablosuz ağına aynı şifreleri ataman gerekiyor access point özelliği kazandırdığın modeme erişemeyeceksin aynı ağa katıp iki modemide aktif ettiğinde..
ekstra modemin fişe takılı durması yeterli.. access point özelliği görecektir
WebJas tarafından 16/Tem/13 11:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ben bir ara denedim 1.modem açıkken 2.modemi açtığın anda net gidiyor ttneti arayıp sor ben sordum kullanıcı adı ve şifre ile 2. bir modemden bağlantı isteği gelince portu kilitliyormuş.
-
taksan direk çalışmaz. IP adresi çakışır, yada farklı networkte kalır çalışmaz
ikinci modemi pc ye kablo ile bağla
ipden içerisine ulaşıp ip adresini değiştir.
AP modunu enable et
diğer modemin arkasına bağla kullan
-
vukuat bunu yazdıben bir ara denedim 1.modem açıkken 2.modemi açtığın anda net gidiyor ttneti arayıp sor ben sordum kullanıcı adı ve şifre ile 2. bir modemden bağlantı isteği gelince portu kilitliyormuş.
işten anlasa zaten telekomda işi ne
sabaha kadar çalışır. port klitleme istek yok öyle bişey
Aynı Ip aralıgına çekip farlı bir IP atayacaksın. AP modunu enable edip kullancaksın.
-
Benmi yanlış anladım 1tek telefon hattına 2 modem bağlamak istemiş ap reperter yapmak istemiyor.
-
yok çalışmaz ayar yapman lazım
interneti olan modemden interneti olmayan modeme önce kablo çekeceksin
ondan sonra interneti olmayan modemin içine girip acsesss point özelliğini aktif yapacaksın
en sonunda interneti olmayan modem yayın yapmaya başlayacak
-
vukuat bunu yazdıBenmi yanlış anladım 1tek telefon hattına 2 modem bağlamak istemiş ap reperter yapmak istemiyor.
Hocam Dsl i multi bağlantıya çevirmekten bahsediyorsan o çalışmaz. desteklemez. ikisi birbirinden farklı konular.