Tek Link Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Genç bir çift yeni bir daireye taşınır ve dairede garip olaylar yaşanmaya başlar.. 1968 yapımı bu renkli filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin. Psikolojik korku filmlerinin en iyi örneklerinden olduğunu düşünüyorum. Kendi türünün ilki olduğu kabul ediliyor. Exorcist filminin de çekilmesine ön ayak olduğu söyleniyor.. Hem korku filmi, hem o eski tat.. Tavsiyemdir. Filmin müziklerinde Ludwig van Beethoven'ın "Für Elise" adlı eseri de kullanılmış.

imdb notu : 8.1
    benim notum (naçizane) : 8.2

indirmek için:

http://www.fileserve.com/file/bh2ZrGQ/Rosemary's Baby.rar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

RockZs

teşekkür ettim.

finaller bitisn film komasına girecem :D

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Ben teşekür ederim HeYet. Bu başlık altında paylaşımlara devam..

1958 yapımı renkli kült film. Kültlerin de kültü. Alfred Hitchcock yönetmiş. Kim Novak denen harika kadın oynuyor. James Stewart abimiz başrolde. Filmin sonunu nasıl bağlamış, ne yapmış, yeni yetme yönetmenlere ve özellikle yeni amerikan sinemasına kapak olsun babalarından dedelerinden ders alsınlar. Yazık be yeni nesil, atalarınızdan bu mu çıkacaktı, neyse :) Eski filmdir, görüntü şöyledir böyledir demeyin, taş gibi görüntü var. Tavsiyemdir. IMDB de tavsiye etmiş 8.6 puan vermiş.

imdb notu : 8.6
    benim notum (naçizane) : 8.7

indirmek için:

http://www.fileserve.com/file/dc5gCxT/Vertigo.rar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Türkçesi "Şişman Kız". Filmin çekici kızı aslında 20 yaşında ama filmde 15 yaşında görünüyor. Rahatsız edici gelebilir. Catherine Breillat'ın "36 Fillettes" filmine çok benzettim. Abla-Kardeş olan iki kızın bir yaz döneminde yaşadıkları cinsel gelişim üzerine kurulu bir film. Sonu bazılarına kötü gelebilir.

imdb notu : 6.4
    benim notum (naçizane) : 6.6

indirmek için:

http://www.fileserve.com/file/JAReCpX/Fat Girl.rar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

George Orwell'ın romanından uyarlanmış. Romanı okuyan kültürlü büyüklerimiz filmi kitabına göre "kötü" bulmuşlar. Ben kitabını okumadım. Kısaca konudan bahsedeyim; Atomik dünya savaşından sonra dünya 3 bölgeye ayrılmış, Londra'da bir denen bölgenin başkenti olmuş.. Böyle bir dünyayı bize tanıtıyor, dünyadaki birkaç kişinin başına bazı olaylar geliyor, sonra da filmin bir şekilde sonu geliyor.. İzleyenlerin derin mânalar çıkartacağı bir film.

Müziklerinde Eurithmics katkısı varmış. Filmi izlerken verimli bir bilgi aktarımı gerçekleştirebilmek amacıyla ufak notlar alıyordum ama bir süre sonra yazmayı bırakıp kendimi filmin içinde buldum. Herkes izlesin. Tavsiyemdir. Bilimkurgu ve Distopya (Höö?-yapacak bi'şey yok) içiçe.. Filmden bir laf:

"eğer ben uçtuğumu düşünüyorsam, eğer sen benim uçtuğumu düşünüyorsan o zaman uçuyorumdur."

imdb notu : 7.1
    benim notum (naçizane) : 7.5

indirmek için:

http://www.fileserve.com/file/YWXgFaV/Nineteen Eighty-Four.rar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

adam akıllı bi site açmayı falan düşünmüyor musun? merak ettim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

adam akıllı bi site açmayı falan düşünmüyor musun? merak ettim.

Site şimdilik ihtiyacı karşılıyor, zaten günde en fazla 10 kişi giriyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Onu diyorum zaten. Sağlam bi domainle iyi sonuçlar alırsın bence. Sinema severlerin aradığı bir işi yapıyorsun çünkü. Filmlere göz attım, piyasa filmleri değil çoğu bir de kendi yorumunla sunman var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

Onu diyorum zaten. Sağlam bi domainle iyi sonuçlar alırsın bence. Sinema severlerin aradığı bir işi yapıyorsun çünkü. Filmlere göz attım, piyasa filmleri değil çoğu bir de kendi yorumunla sunman var.

Eyvallah teşekkür ederim. Haklısın jenerik bir domain ve güzel bir tasarımla, gerekli "seo" ile ve daha güzel bir içerikle daha çok para kazanılabilir de bende öyle bir potansiyel görmüyorum. Burada ve başka yerlerde yapılan güzel yorumlar bana yetiyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

iyiymiş hocami tebrikler

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 19346 Toplam Mesaj: 91