Tek Resim Anlayana Yeter (Psikolojik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Herkesin kafasında yeşeren düşünceler aslında birçok farklı kişilerden tahumlar/parçalar taşır.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Büyük saksı erkek ve erkek saksının üstündekiler çocuklar. Anne saksı yok... Demekkii..

10 larca piç görüyoruz :P

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    saksı yetişkin bir birey. Yetişkin bireyin toprağıyla (beyniyle) bir çok insan yetişiyor. öğretmen ve öğrencileri ilişkisi bir nevi.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

-topraktaki tohumu ancak sulayinca bitkiler filizlenir yeserir büyür çiçek verir, güzel çirkin her çesiten çiçegi olur

-insana da firsat yardim imkan veren olursa ve bunlari degerlendirebilirse kisinin düsünceleri fikirleri görüsleri çogalir olgunlasip iyi veya kötü sonuçlara sahip olabilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

1 adem var, 1 ha...

havva yok lan bu otlar nerden cıktı ??? :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KabileReisi
    KabileReisi's avatar
    Erkek
    bana sanki topraktan gelioz gibi geldi :D

opel corsa,ben de korum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Her mutluluk bir mutsuzluk , her mutsuzluk bir mutluluk doğurur gibi geldi ..... çünkü biri gülüyor gülenin yanına bir tanede üzgünlük koymuşlar her iyiliğin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik vardır gibi.....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    hepimiz bir fidanın güller açan dalıyız :P
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Saksıda çiçek açan bitkiye attırınca sonuç bööle olmuş :))))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    saksı doğudaki br kadın olsun uzanan dallar da onun çocukları olsun doğurup doğurup 9-10 tane yapıp salıyorşar dısarıya bana göre bunun gibi bişi olabilir....

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 4162 Toplam Mesaj: 26