Teknoloji Firmasına İsim Önerisi
-
rakkoc bunu yazdı
tahribat :)
tahribat.com a baktim ama dolu :/
-
literatur bunu yazdı
TransDalga olabilir. Travestiye falan gidiyordun hatırladığım kadarıyla. Sana da keyif veren bir isim olur böylece.
Güldürdü
-
BILL ALL NETWORK
ASSRETAER TECHNOLOGY
MEN ZILL COMPUTING
-
Arbede
-
AnalDev
AnalyticsDevelopment XD
-
literatur bunu yazdı
TransDalga olabilir. Travestiye falan gidiyordun hatırladığım kadarıyla. Sana da keyif veren bir isim olur böylece.
sen bu travesti olayına çok taktın kanka, bir çekememezlik seziyorum. böyle şeylere hiç gerek yok, 25 cm hepimize yeter. kimseden esirgediğimde yok. yosun sk no2 daire 5 levent istanbul. 25 cm nin tadına bakmak istersen gelebilirsin, fermuarım sana daima açık :))
not: 25 cm, çift damarlı karbon kaplamalı ve su soğutmalı.
isim öneren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, ama ben türkçe bir kelime olsun istiyorum o yüzden içinde tech ya da dev vs geçen şeyler olmasın istedim. çünkü zaten birlikte çalıştığım insanlar ingilizceli isimler konusunda beyin fırtınası yapıyo.
@cybermole abi kocakarı olmaz ya :D adsfasdf
-
Abaküs nasıl işle de uygun gibi logo bile hazır kafamda :)
-
yolbulucu bunu yazdıliteratur bunu yazdı
sen bu travesti olayına çok taktın kanka, bir çekememezlik seziyorum. böyle şeylere hiç gerek yok, 25 cm hepimize yeter. kimseden esirgediğimde yok. yosun sk no2 daire 5 levent istanbul. 25 cm nin tadına bakmak istersen gelebilirsin, fermuarım sana daima açık :))
not: 25 cm, çift damarlı karbon kaplamalı ve su soğutmalı.
isim öneren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, ama ben türkçe bir kelime olsun istiyorum o yüzden içinde tech ya da dev vs geçen şeyler olmasın istedim. çünkü zaten birlikte çalıştığım insanlar ingilizceli isimler konusunda beyin fırtınası yapıyo.
@cybermole abi kocakarı olmaz ya :D adsfasdf
Niye kızdın bu kadar? Önceki konuda yazdıklarını herkes hatırlıyor. Neyse. Başarılar.
-
benim yurddışına açılçak şirkedime isim gerekse "mihrak" koyardım, dosta da düşmana da korku
-
hocam daha önce ben de isim ariyordum. Burada güzel isimler cikti. Faydalanabilirsin
https://www.tahribat.com/forum/karar-verdim-sirketimi-aciyorum---oneri-lazim-sir-243553