folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Tel Tokayla Kapı Açılırmı

Tel Tokayla Kapı Açılırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykusx
    bykusx's avatar
    Erkek
    ağalar bişey sorucam hani bu filimlerde falan tel tokayla kapı açılıyo ya dogrumu bana sakın forum daki çilingirlik dökümanını demeyin tel toka nereye o aletler nereye

Dünyada 220 milyondan fazla silah var buna göre her 12 kişiden birinde ateşli silah var asıl sorun şu geri kalan 11 kişiyi nasıl silahlandırabiliriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek
    hacım wala ben tel tokayı bikmem ama çay kaşığı ile eski fiat traktörler çalıştırılıo :D

Love is nothing without fucking!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    ewt açılıyor hemde bal gibi . bizim sınıfda bir çocuk vardı bekçi kapıyı kapatırdı, birimiz bekçiyi oyalamak için bir tarafa çekerdik,  o da kızlardan toka alıp kapıyı açar bizde paso okuldan kaçardık :=) yalnız kapı kapalı olacak, anahtarla defalarca kitlenmiş olmayacak.

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

biz tokayla dayımın hacı muratı hergece kaldırıyoduk..alarm taktırdı gene kaldırdık :|

yurda geç kalıyodum.dış kapıyı kitliyolardı.ama dışarda kalmıyoduk.niye!!!tel toka tabi.

"tel toka,yarar her boka" demiş atalarımız.has konuşmuşlar,vesselam

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    bari mantığını pratiğini dalgasını bir anlatın da işimizi görsün amk. öznedirmekle olmaz bu işler :o

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    bari mantığını pratiğini dalgasını bir anlatın da işimizi görsün amk. öznedirmekle olmaz bu işler :o
    Bak baba.her kapının bi boşluğu vardır.tam dönerken.anahtarla açarken bunu farkedersin.

işte bu boşluğu tokayla yakalamak tüm yapman gereken iş.

demek istediğim şu ki,tokayla açmak istediğin kapıyı en az bir kere anahtarla açacaksın.ne kadar sokuyor ve nasıl çeviriyosun.işte bütün mesele bu ;)

kolaylar gele.babana yakalanma ha.kilidi bozuyo meret :D

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    kredi kartıyla daha klas açılıyo böyle makineden çeker gibi indiriyon aşagı hop kenara ittir bak sen kapı açılmış :P rüzgardan arkama kapanan kapılarda uygulamışlıgım vardır :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    walla traktöre binmediğim için kaşıkla bi fantazim olmadı ama :D okulda güreş odasına yatmaya gidioruz okul kartları ne hüne dururor okuldan bi kere istemiorlar bizde kapıları açıoruz tel tokayla ne işim olur okulda kamera var ama çalışmıor bas tekmeyi dayan içeri :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

walla ben sahit olmadim oyle birseye.

ataş ile kumbara yada ufak asma kilit açtım ama kapı kilidini açamadım. toka zor bukulen bişey kilide gore sekil vermen zor.

en guzeli electric lockpickler hoja brute force cekior kilide haha

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bizde çelik kapı var ara sıra dışarı çıkarken anahtarı içeride unutuyorum :) eskiden çilingir çağırırdım ama şimdi kredi kartı ile açılabiliyor sağolsun işbank kredi kartı bayağı işe yarıyo tahta kapı ise uzun ve ince bir cisimle biraz uğraşarak kapıyı açabilirsin çelik kapı ise kilitli olmaması şartı ile kredi kartı ile kolay açılıyo ne verecen çilingire 25 lira :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:
    bizde çelik kapı var ara sıra dışarı çıkarken anahtarı içeride unutuyorum :) eskiden çilingir çağırırdım ama şimdi kredi kartı ile açılabiliyor sağolsun işbank kredi kartı bayağı işe yarıyo tahta kapı ise uzun ve ince bir cisimle biraz uğraşarak kapıyı açabilirsin çelik kapı ise kilitli olmaması şartı ile kredi kartı ile kolay açılıyo ne verecen çilingire 25 lira :D
    ?nasıl oluyo o ya?
Toplam Hit: 17473 Toplam Mesaj: 13