Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elimde n73 telefon var onu satıp üstüne 400 lira falan ekleyip bi telefon alıcam. Önerebileceğişin iphone tipi bi telefon varmı ? Dokunmatik falan olcak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

samsung wave s8500..aldım amazondan salı gelcek.Dokunmatik,bluetooth 3 desteklio wifi var 1ghz snapdragon işlemci var HD video çekio amoled ekran başarılı.işletim sistemi tamamen kırma android,ios ve samsung kırması.tr de nekadar bilmiorum.

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:
    -----------------------------

samsung wave s8500..aldım amazondan salı gelcek.Dokunmatik,bluetooth 3 desteklio wifi var 1ghz snapdragon işlemci var HD video çekio amoled ekran başarılı.işletim sistemi tamamen kırma android,ios ve samsung kırması.tr de nekadar bilmiorum.

++ 

Müthiş bence arkadaşın bahsettiği teli alabilirsin ama üzerine 400 den fazla eklemen gerekecek

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Amazonda sipariş verince gümrükten geçermi telefon sorun olmaz değilmi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

bilmiyorum valla.Hediye paketi yaptırınca açmıyolar bildiğim kadarıyla.Bi sor genede.Amazonda hediye olduğunu belirtebiliyosun

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hacı mükemmel bir telefon fazla çar çur etme kurcalama birşey olmaz.. ben aldım 6 ay sonra fiyatı 100 lira düşmüştü ve 300 liraya telefoncular alıyordu..

kullanışlı iş görür mükemmel bir telefon şiddetle tavsiye ediyorum..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstüne para koymana gerek yok paran bile artar ama bulabilirsen bu telefonu dört dörtlük bir telefon eğer bir yarışma olsaydı 10 üzerinden 20 alırdı 7110

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

Üstüne para koymana gerek yok paran bile artar ama bulabilirsen bu telefonu dört dörtlük bir telefon eğer bir yarışma olsaydı 10 üzerinden 20 alırdı 7110

her tel. konusunda şu resmi koymaya bıkmadın mı yaa. bende 8310 hastasıyım. 6 sene kullandım o telefonu. bence bu telefondan daha kral telefon. daha zarif tuş takımı daha kolay. ve bundan daha hafiftir. ayrıca antensiz :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

her tel. konusunda şu resmi koymaya bıkmadın mı yaa. bende 8310 hastasıyım. 6 sene kullandım o telefonu. bence bu telefondan daha kral telefon. daha zarif tuş takımı daha kolay. ve bundan daha hafiftir. ayrıca antensiz :D

bende kullandım 8310 çok kolay mesaj yazılıyor güzel kullanışlı bir tel ama bu daha güzel.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

ajan1111 bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

bende kullandım 8310 çok kolay mesaj yazılıyor güzel kullanışlı bir tel ama bu daha güzel.

8310 daha güzel |:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:

Güzel telefon. Arkadaşım 2 ay önce libyadan getirdi, 510 TL ye gelmiş. Nedense bizim ülkemizde vergi ile daha çok s.yorlar bizi...

.
Toplam Hit: 2331 Toplam Mesaj: 13