Telefon
-
Arkadaşlar elimde n73 telefon var onu satıp üstüne 400 lira falan ekleyip bi telefon alıcam. Önerebileceğişin iphone tipi bi telefon varmı ? Dokunmatik falan olcak
-
samsung wave s8500..aldım amazondan salı gelcek.Dokunmatik,bluetooth 3 desteklio wifi var 1ghz snapdragon işlemci var HD video çekio amoled ekran başarılı.işletim sistemi tamamen kırma android,ios ve samsung kırması.tr de nekadar bilmiorum.
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
samsung wave s8500..aldım amazondan salı gelcek.Dokunmatik,bluetooth 3 desteklio wifi var 1ghz snapdragon işlemci var HD video çekio amoled ekran başarılı.işletim sistemi tamamen kırma android,ios ve samsung kırması.tr de nekadar bilmiorum.
-----------------------------++
Müthiş bence arkadaşın bahsettiği teli alabilirsin ama üzerine 400 den fazla eklemen gerekecek
-
Amazonda sipariş verince gümrükten geçermi telefon sorun olmaz değilmi
-
bilmiyorum valla.Hediye paketi yaptırınca açmıyolar bildiğim kadarıyla.Bi sor genede.Amazonda hediye olduğunu belirtebiliyosun
-

hacı mükemmel bir telefon fazla çar çur etme kurcalama birşey olmaz.. ben aldım 6 ay sonra fiyatı 100 lira düşmüştü ve 300 liraya telefoncular alıyordu..
kullanışlı iş görür mükemmel bir telefon şiddetle tavsiye ediyorum..
-
Üstüne para koymana gerek yok paran bile artar ama bulabilirsen bu telefonu dört dörtlük bir telefon eğer bir yarışma olsaydı 10 üzerinden 20 alırdı 7110

-
x-files bunu yazdı:
Üstüne para koymana gerek yok paran bile artar ama bulabilirsen bu telefonu dört dörtlük bir telefon eğer bir yarışma olsaydı 10 üzerinden 20 alırdı 7110

-----------------------------her tel. konusunda şu resmi koymaya bıkmadın mı yaa. bende 8310 hastasıyım. 6 sene kullandım o telefonu. bence bu telefondan daha kral telefon. daha zarif tuş takımı daha kolay. ve bundan daha hafiftir. ayrıca antensiz :D
-
ajan1111 bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------her tel. konusunda şu resmi koymaya bıkmadın mı yaa. bende 8310 hastasıyım. 6 sene kullandım o telefonu. bence bu telefondan daha kral telefon. daha zarif tuş takımı daha kolay. ve bundan daha hafiftir. ayrıca antensiz :D
bende kullandım 8310 çok kolay mesaj yazılıyor güzel kullanışlı bir tel ama bu daha güzel. -
x-files bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
bende kullandım 8310 çok kolay mesaj yazılıyor güzel kullanışlı bir tel ama bu daha güzel.
-----------------------------8310 daha güzel |:
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------Güzel telefon. Arkadaşım 2 ay önce libyadan getirdi, 510 TL ye gelmiş. Nedense bizim ülkemizde vergi ile daha çok s.yorlar bizi...