Telefon Arıyorum(Eski Nokia'lardan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selamlar, nasılsınız abiler? Ben bazı eski nokia modellerini gsm'i çalışan şekilde arıyorum. Bunlardan birisi olsa kafidir. Her türlü yardımınız için müteşekkirim şimdiden. Aradığım modeller aşağıdadır;

Nokia N97
    Nokia N97 Mini
    Nokia n900
    Ya da başka klavyeli nokia modelleri telefonlar da olur.
    Bunlar olmazsa da nokia'nın kapaklı telefon modellerinden gsm'i çalışan modelleri aramaktayım. Tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır.
    Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Flash SMS dalgası mı hocam? Up olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı

Yok, tamamen retro hevesinden kaynaklanıyor.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

0 ayarında 5 10 Nokia var lakin arada çıkarıp kullanıyorum göz bebeklerim n90 ve 8110 bu arada tuşlu telefon candır 

Yav he he
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı

0 ayarında 5 10 Nokia var lakin arada çıkarıp kullanıyorum göz bebeklerim n90 ve 8110 bu arada tuşlu telefon candır 

Tavsiye ettiğin bir yer var mı almak için?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

2G/3G yakında kapanacak en fazla 4 yıl falan kullanırsın hocam

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

N900' üm var. Aksesuarlı kutulu. Aktif olarak çalışıyor. Hatıra olarak elimde tutuyorum. Hey gidi günler hey. :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

Benim de takip ettiğim ara sıra alışveriş yaptığım Facebook grupları var.(reklam değil kefil de değilim)

emre.nostalji.cep

https://m.facebook.com/groups/2012862322371966/user/100062233400221/

Antika cep telefonu

https://m.facebook.com/groups/626965878724399/

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı
    Dark_Lord bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

Benim de takip ettiğim ara sıra alışveriş yaptığım Facebook grupları var.(reklam değil kefil de değilim)

emre.nostalji.cep

https://m.facebook.com/groups/2012862322371966/user/100062233400221/

Antika cep telefonu

https://m.facebook.com/groups/626965878724399/

Çok teşekkür ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı

Olayı biraz açsana 

Bende hayalet menü lu flash ama atan 3310 vardı zamanında şimdiki androidler de yok bu olay

Bu arada konu sahibi facebookta güzel.sayfalar var satan

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Vallahi ben de 3 gün evvel henüz baktım bakındım, blackberry klavyelilere / blackberry Z10 'a ( hepsi İMEİ DEN kapanmış) / Nokia n97 orj. ve de çin çakmasına (max. 3 sim kartlı olan çakmaa vardı pek iyiydi oyun kabiliyetleri. )

Simülasyon aynı işlemiş bu aralar bizim hevesleri heh hocam,  ben periyodik N97 ye bakarım gerçi. O dönemler alamamıştım içimde kalmıştı :)

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 1610 Toplam Mesaj: 16
retro nokia cep telefon