Telefon Çalındı Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

icloud üzerinden telefonun yerini öğrenebilirsin

telefonu kitleyebilirsin

telefona uyarı sesi gönderebilirsin

eğer parmak okuma ile şifrelenmişse kırılmıyor diye duydum kıllanılamaz yani

ayrı telefona hiç bir güncellemese yapılamaz eğer icloudu aktif etmişse

tabi bunların aktif olması için o telefon sim takılıp muhakkak internete girmesi şart.

savcılıkta çözülür bu iş dostum geçmiş olsun

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı

İmei ile nasıl bulunamaz bi telefon?

Bu arkadaşlar bilerek mi konuşuyor işkembeden mi sallıyor merak ettim..

Bundan en az 6 7 sene önce ben götü boklu bir samsung telefon çaldırmıştım, savcılığa başvurdum 3 ay sonra telefonu bulup teslim ettiler ki biz iphone dan, onu da geçtim 6'sından bahsediyoruz, anasını ağlatırlar adamın..

+olarak kardeşim telefon bulunur ama ne halde bulunur bilemem, yani ya hor kullanıyorlar telefonu rezil bi halde geliyor ya da sı yok hazırlıklı olun :)

+100000

bir yakınımında çalınmıştı sadece imei numarasından buldular...

ayrıca o telefona sim kartını takan tüm kişilerede işlem yapıyorlar...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

geçmiş olsun..

savcılıga verirsen imei atılamaz ve tr içinde ise sana geri döner o telefon

icloud  konusuna gelince şifreyi biliyorsanız calıntı moduna alın dıyecegım de bu sefer de adam kullanamıyacagı (cok zeki ise zaten kullanmaz) telefonu dırekt parcalar ve satar  ekran vs vs zaten yenı bır telefon ıyıde para eder 

o yuzden bırakın kurcalasın zaten maıl/şifre bılmedıgı surece  o maılı kaldıramaz telefonu sıfırlayamaz vs vs 

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Icloud.com üzerinden appleid ve şifre ile bakılabilir. icloud veya iphone bul özelliğini kapatamaz ancak konum servislerini kapatabilir.

Kayıp modunu açar isen icloud.com üzerinden, cihazın direk konumunu vericektir.

Ancak diğer arkadaşların dediği gibi en garantisi IMEI ile beraber başvurduğu zaman çok kısa bir sürede cihaza ulaşırlar. 

Tek çaresi cihazı imha etmek. Onun dışında kaçma ihtimali yok.

imza.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apple Store'a faturayla birlikte gidip durumu anlatsın hocam bir ihtimal Apple kendisi kilitleyebilir cihazı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

arkadaşlar tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. yeni yılınız güzel olsun inşallah. 31 aralık 2014 tarihi itibariyle polis telefonu buldu. ancak olay tam olarak şöyle gerçekleşmiş paylaşmak istedim.

telefon satılmaya çalışılırken gözü açık ve dürüst bir telefoncu kardeşimiz telefonun çalıntı olduğunu anlayıp adamı oyalayıp çırağına polisi aratmış. adam mevzuya uyanınca kaçmış telefon polise teslim edilmiş. polisten haber geldi. verdiğimiz imei ile eşleşince kardeşime haber vermişler. şimdi güvenlik kamerası görüntülerinden adamı tespit etmeye çalışıyolarmış. kardeşimi tekrar ifadeye ve telefonu teslim almaya çağırmışlar dün. şikayetçi oldu tabi ki. telefonuda sağ salim teslim almış sanırım. 

bu arada iphone 6 cihazlarına henüz sahte imei çakamadıklarından adam anca telefonu satabilirse satabiliyor . durum mevzu bu tekrar hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

eyvallah... 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

telefon parasını ödeyen kişinin canı fena yanmıştır.

andorid telefon almış olsaydınız bunlar olmazdı. geçmiş olsun. gitii 3 binlira

Androidi kirmak daha kokay degil mi hocam?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Iphone imei atalabiliyormu arkadaşlar 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

geçmiş olsun mahkemeden ümidi kes 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek

Bilgi Teknolojileri ve İletişim kurumuna da ihbarda bulunulabilir. Telefonun size ait olduğunu teyit ederlerse telefonun hizmet almasını engelliyorlar ayrıca telefona "IMEI numaralı telefon çalıntıdır en yakın kolluk kurumuna teslim ediniz" mesajı gönderiliyor. 

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
Toplam Hit: 4182 Toplam Mesaj: 36