Telefon Getirelim Dedik Pişman Olduk Yardım Gerekiyor
-
şimdi almanyada yaşayan bi akrabam Türkiyeye gelirken bi ıphone 4 getirdi. bugün gittik kayıt işlemini hallettik. neyse eve gelen kayıt durumunu kontrol ettim evraklar inceleme aşamasındaymış
öncelikle bu jailbreak denilen olay nedir? benim telefonda mı bu jailbreakli denen sınıfa giriyor? telefon geldi ama sadece kayıt yapıldı herhangi bir işlem yapılmadı telefona. sıfır değil kullanılıyordu orada ama sağlam telefon.
ben bunu karıştırırken ıphone u sil vardı sıfırla bölümünde oraya bastım. telefon temizlensin diye. ama hala elma resmi ekranda neredeyse 1 saat oldu geçmişte olabilir. ne yapmam gerekiyor? detaylı anlatırsanız sevinirim
-
kaça aldın hacı
-
iPhone'u sil'e hiç basmadım, tak iTunes'ten bak.
Jailbreak ise yazılımsal bir değişikliktir, yeri gelir ücretli uygulamaları ücretsiz kullndırır, yeri gelir desteklenmeyen(siri gibi) uygulamaları destekletir, yeri gelir telefonu sallayarak tuşları kilitleme/açma şansı tanır, yeri gelir tema yükletir..
-
para vermedim akrabam getirdi bıraktı
-
yok mu hiç başına gelen nasıl çözüleceğini bilen?
-
tahminimce yurtdışı cihazı oldugu için yazılım göçmüş yeni yazılım yuklemen lazım forumları araştır tek başına yapamassan genpa teknik servis var onlar yukleyebiliyor ucretli ama
-
açma kapama tuşuna basarken, home tuşuna aynı anda basılı tut. telefon kapanıcak 3 e kadar say açma kapama tuşunu bırak, home tuşuna basılı tut. ekran gelince onuda bırak
-
-
bizde yere ipad2 düşürdük simsiyah ekrandan başka bir bok yok tamir edecek adam da bulamadık nerede tamir ettirebiliriz bunu ?
-
VBDream bunu yazdı
bizde yere ipad2 düşürdük simsiyah ekrandan başka bir bok yok tamir edecek adam da bulamadık nerede tamir ettirebiliriz bunu ?
şehir?
-
Telefonun imei numarası pm at bi bakayım kilitli mi değil mi cihaz sonra anlatırım ne yapman gerektiğini