Telefon Hakkında Önerileriniz
-
Selamın aleyküm muridler. 1-2 ay içinde bir telefon almayı düşünüyorum.
Sınırım 500tl.
Pazarlık taksit filan derken seçenekleri değerlendirirsek aklıma yatan telefon : Motorola defy , motorola motoluxe yani şu anda bu 2 telefon üzerinde yoğunlaştım çünkü hoşuma gitti.
İstediğim tarzda yani , böyle ekranı büyük ele oturan bir telefon olması örnek verecek olursam HTC Incredible S , samsung galaxy,galaxy 2 , lg optımus gibi telefonlar çok çok hoşuma gidiyor. :)
Motorola kullanan varmı ya da bu tarzda bu paraya alınacak telefonlar nelerdir + olarak kamera benim için çok önemli motorolanın kameraları ve sağlamlıkları için başarılı yorumlar var.
teşekkürler. -
Samsung un çok güzel telefonları var o fiyata alabileceğin araştır sana uygun olan android işlemli teli bulabilirsin
-
UNKN0WN bunu yazdı
Samsung un çok güzel telefonları var o fiyata alabileceğin araştır sana uygun olan android işlemli teli bulabilirsin
Hocam zaten araştırdım fakat bir türlü karara varamadım o yüzden konu açtım zaten. :)
-
bimde 599 tlye lg optims black var mış 30 unda
-
rebellisch bunu yazdı
bimde 599 tlye lg optims black var mış 30 unda
evet android 4.0.4 vardı ona galiba , sorunsuz bi teldir götürür hocam seni baya . bi bak derim . BIM öneriyosa alıcaksın!!
-
Hocam taksit imkanlarına bakarım ama 599 çok hocam. :) dediğim gibi en fazla 500 :) bi taksitlerine bakayım
EDİT: LG yatar :) başka önerilerinizi ve motorola hakkındaki yorumlarınızı kullananlar varmı bekliyorum muridler. :)
Roark tarafından 26/Kas/12 18:18 tarihinde düzenlenmiştir -
samsung galaxy ace al hocam güzel telefon
-
vanhelsink bunu yazdı
samsung galaxy ace al hocam güzel telefon
Onlarda hoşuma gitmiyor hocam ya :)
-
Hadi be tahribat ne oldu size. :)
-
Motorola Atrix yada Atrix2 al :)
Ve bana DUA et kullandıkca :) -
atrixten uzak dur.
türkiyeye verilenler hep onarımdan gelen mallar.