Telefon İçin Keylogger
-
müridler bilgisayarlar için var telefon için keylogger varmıdır acaba hiç rast gelmedim böyle bişede duymadım duyan gören varmı bu konuda bilgili müridler yardımcı olabilir mi? bilgisayar için binbir türlü keylogger var telefonlar için neden yazılmıyor.
-
olmadıgını kim dedi hocam :) dinleme, mesajları okuma gibi fonksiyonları olan casus programlar var, ancak paralı..
-
Casus yazılımlar dışında senin dediğin gibi bi keylogger yok.Eskide ortalarda gezen gezen bir tane vardı ama çalışmıyordu
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
olmadıgını kim dedi hocam :) dinleme, mesajları okuma gibi fonksiyonları olan casus programlar var, ancak paralı..
-----------------------------hacım o dedigin programı nerden buluruz ilaki crack'i filan vardır yada kırıcak olan vardır biri cıkar müridlerin içerisinden
aslında bir program buldum ama daha denemedim yıllardır forumlarda görüyorum çalıştıgını duymadım yada çalıştıran olmuşmudur bilmiyorum
heza bunu yazdı:
Casus yazılımlar dışında senin dediğin gibi bi keylogger yok.Eskide ortalarda gezen gezen bir tane vardı ama çalışmıyordu
-----------------------------evet hacım sanırım aynı programdan bahsediyoruz çalıştıgını bende duymadım indirdim daha denemedim biri belki çalıştırdıysa nasıl çalıştırdıgına dair ip uçu verir belki
-
casus yazılımların cracklilerini boşuna arama YOK bulsan bile çalışmaz çünkü çalışma mantığı buna müsade etmiyor :D Arkadaş için nette epey aramıştım sözde çalışıyor diye forumlarda paylaşılan bir kaç program var neo falan filan bir şeyler adı.Boşuna arama derim.
-
heza bunu yazdı:
casus yazılımların cracklilerini boşuna arama YOK bulsan bile çalışmaz çünkü çalışma mantığı buna müsade etmiyor :D Arkadaş için nette epey aramıştım sözde çalışıyor diye forumlarda paylaşılan bir kaç program var neo falan filan bir şeyler adı.Boşuna arama derim.
-----------------------------google biraz aradım şimdi çok böyle casus program satan kişi hepsi aynı yazılımı mı satıyor satıyorsa nerden buldular temin ettiler bu yazılımı bu işden anlayan bizi aydınlatacak müridlerinde yorumlarını bekliyorum
-
Sinerji61 bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
-----------------------------google biraz aradım şimdi çok böyle casus program satan kişi hepsi aynı yazılımı mı satıyor satıyorsa nerden buldular temin ettiler bu yazılımı bu işden anlayan bizi aydınlatacak müridlerinde yorumlarını bekliyorum
-----------------------------bildiğim kadarıyla bir çoğu ithal.Adamda bunu birilerinden parayla temin ediyor tabiki.
-
Arka planda arama yapıp, internet bağlantısıyla ftpye loglayan bluetooth üzerinden telefonun içinde dolaşmaya yarayan bir çok program var warezde ancak hiçbirisi sağlıklı çalışmıyor + kurban kişinin telefonuna önceden erişim yapıp yüklenilmesi gerekiyor ve haliyle program listesinde gözüküyor yüklü olduğu.. Bunun dışında arka planda arama yapıp kontörleri yemesi (bir çok telefonda arka planda arama yapılsın mı diye açık açık kişiye gösterebiliyor), mesajları sevk ederken bildirim çıkması, nete bağlanırken nete bağlandığının açık açık görülmesi dolayısıyla hiç bir işe yaramayan fantazi programlarından öteye geçilemedi henüz. parayla satılanlardan bilgim yok ancak aynı şeylerle karşılaşılması muhtemel.
Amaç kişiyi takip edebilmekse bazı operatörlerin izleme olanağı sunulan hizmetleri vardı kaldırılmadıysa baz istasyonu verisine göre haber verebiliyor nerede olduğunu. Duyduğuma göre nimbuzz programından da kişinin hangi caddede olduğuna kadar bilgisi de görülebiliyormuş ne kadar gerçek bilmiyorum. tabi bunlar casusluğa girmiyor orası ayrı mesele.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
Arka planda arama yapıp, internet bağlantısıyla ftpye loglayan bluetooth üzerinden telefonun içinde dolaşmaya yarayan bir çok program var warezde ancak hiçbirisi sağlıklı çalışmıyor + kurban kişinin telefonuna önceden erişim yapıp yüklenilmesi gerekiyor ve haliyle program listesinde gözüküyor yüklü olduğu.. Bunun dışında arka planda arama yapıp kontörleri yemesi (bir çok telefonda arka planda arama yapılsın mı diye açık açık kişiye gösterebiliyor), mesajları sevk ederken bildirim çıkması, nete bağlanırken nete bağlandığının açık açık görülmesi dolayısıyla hiç bir işe yaramayan fantazi programlarından öteye geçilemedi henüz. parayla satılanlardan bilgim yok ancak aynı şeylerle karşılaşılması muhtemel.
Amaç kişiyi takip edebilmekse bazı operatörlerin izleme olanağı sunulan hizmetleri vardı kaldırılmadıysa baz istasyonu verisine göre haber verebiliyor nerede olduğunu. Duyduğuma göre nimbuzz programından da kişinin hangi caddede olduğuna kadar bilgisi de görülebiliyormuş ne kadar gerçek bilmiyorum. tabi bunlar casusluğa girmiyor orası ayrı mesele.
-----------------------------hacım benim tam istedigim aslında şu admın telefona yükleyip öyle adama vericem sonra adam ne konuşuyor bana saniye saniye loglucak yazı olarak olur yada ses dosyası olarak olur farketmez nereye logladıgıda önemli degil yeterki ne konuşuluyor biraz bilgim olsun onları görim benim asıl istedigim bu şimdilik nimbuzz programınıda araştırayım biraz verdigin bilgiler için tşk ederim
-
Bu tip programların varlığını bende duydum parayla satılıyor ama.Ayrıca bunu haber vermeden yapması lazım ama adamın illaki mesaj gittiğinde yada ses kaydını yaparken ya kontörü gider ya faturasına yansır sonrada bilgilerin hangi numaraya yada nereye gittiğini takip edebilir.Zor iş.
-
mürid kardeşlerim yardımcı olabilecek biri yokmu bu konuda nokia 6600 uygun böyle bir telefon için mail yada ftp loglayan program kurban ne konuştugunu görmem gerekiyor çalışan bişey lazım bulduklarımda işime pek yaramadı