Telefon Kapalıyken Gelen Mesajlar Hakkında
-
arkadaslar iphone 4skullanıyorum ve Avea hattim var
baska bir numaradan kendime 3-4 tane uzun uzun mesaj gonderdim.telefon mesajlari attığım sira şarjı bitik olduğu icin kapaliydi.
aradan 1 saat gecmeden telefonu actim.fakat o onemli mesajlar hala gelmedi ve su an yaklasik 3 saat oldu.
bana ulaşması cok onemli.mesajlar
Gelir mı,süreç nasil olur ?
-
ehveniser bunu yazdı
arkadaslar iphone 4skullanıyorum ve Avea hattim var
baska bir numaradan kendime 3-4 tane uzun uzun mesaj gonderdim.telefon mesajlari attığım sira şarjı bitik olduğu icin kapaliydi.
aradan 1 saat gecmeden telefonu actim.fakat o onemli mesajlar hala gelmedi ve su an yaklasik 3 saat oldu.
bana ulaşması cok onemli.mesajlar
Gelir mı,süreç nasil olur ?
aveanın mallıgı acık olunca da bazen mesajlar gelmeyebılıyor.
-
eyvah diyorum o zaman,musteri hizmetleriyle iletişime geçip tekrar gonderme sansimiz olur mu acaba
-
mesajı attığın telefonun mesaj geçerliliği diye bi ayarı olması lazım.o ayar en yüksek olmalı.
-
ehveniser bunu yazdı
eyvah diyorum o zaman,musteri hizmetleriyle iletişime geçip tekrar gonderme sansimiz olur mu acaba
teknık destek departmanı dıye bı yer olack avea musterı hızmetlerınde oraya baglanabılırsen çözum olabılır
-
o numaradan bidaha mesaj at hocam...
-
mesaj attıgın numaradan tekrar mesaj yollattır . Başıma daha önceden çok geldi işe yaradı yani. Boş mesaj attırdım geldi öncekilerde.
-
ONEMINUTE bunu yazdı
o numaradan bidaha mesaj at hocam...
buda mantıklı
-
tekrar mesaj attırdım ama olur mu bilmem.
onemli bir meseleydi.
-
kontür kart şifresi mi yürüttün hacı ne yaptın :D
-
mesaj sorunu için bi kod vardı onu girince halloluyodu. avea da ve vodafone da vardı böyle bi sıkıntı. yakınında bulunan bazlarda yeterli tru yok. onun için verimli çalışmıyor.