Telefon Konusunda Yardım
-
Şu telefon fena değil..
http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-s8500-wave-3g-cep-telefonu_804328.aspx?CatID=27177
-
Fiyati yukseltirsen android+qwerty+dokunmatik en iyisi HTC Desire Z var saglam telefondur
-
Daha bugün vodafone dan HTC wildfire S aldım, beyaz 2 yıl garantili ve faturalı, 600 Tl veren olursa satmayı düşünebilirim ama kullanmak için aldım
-
ideos x5 f/p kralıdır hocam
-
tam 2 saattir nette yardırıyorum...
İlk defa android işletim sistemini araştırdım. Sbmyan kullanan biriydim. İzlenimlerim...
Android 2.1 versiyon alınmaz çünki; flash destegi yok 2.2 de resmi flash destegi gelmiş. versiyon ne kadar yüksekse okadar iyi...
2.1 de ayrıca hafıza kartına uygulama kuramıyorsun...Telefon hafızasına kurucan.
Bazı modellerin işlemci destegi olmadıgından androidde flash destegi saglayamıyorlar.
En uygun fiyata alınacak androidler.
t10 türkcell, 945 vodafone
Kriterlerim :
işlemci ram güçlü olacak (945 vodafone 512 mb ram 600 mhz işlemci var ama 2.1 kullanıyor.)
kamera iyi olacak 5 mp ve üzeri olacak
ekran çözünürlügü yüksek olacak
240 - 480 320-640 480 - 800 vb.
bunlara verdigin para tam bir çöpe gidecek yalnız. O yüzden bekleyip yüksek model 700-800 tl atırıp bi telefon almak gerekir.
Beklmedeyim...
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
Googleden bulabilirsin alınacak android uygun telefonlar dersen.
Sbmyandan uzak dur ama ölü yatırım...
-----------------------------Symbian*
-
şuanda sanırım en iyi fiyat / performans
Samsung Wave ve Wave 2 ( biri bende biri arkadaşımda mevcut)
diğer tüm telefonlar bir alt klasmana giriyor (fiyat aralıgına göre ) internette 580 ile 900 TL arası bulabilirsin. ya bu fiyattaki telefon iphone 4 ü tokatlıyor onun keyfide ayrı :)
Android içinse hocam hem dokunmatik hem klavye bırak sadece fazla para ödemiş olursun HTC nin bazı modellerine bakabilirsin.
-
wking bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------Allah razı olsun kardeşim düzeltmesen ne yapardım beni kurtardın çok saol...
-
A_REX bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------Allah razı olsun kardeşim düzeltmesen ne yapardım beni kurtardın çok saol...
-----------------------------Rica ederim ne demek.
-
lg p503 android dokunmatik