folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Kulübeleri

Telefon Kulübeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

80 li ve 90 lı yılların başlarında cep telefonu diye bir meret yoktu, biz yine de kontörlü telefonlarla ve telefon kulübeleriyle istediklerimize ulaşırdık, kontörlü telefonların nerede olduğunu ovi maps gösteriyor fakat telefon kulübeleri şimdi merak ediyorum bu kulübelerin tam adreslerini içeren bir liste yok mudur? varsa nerededir?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Telekomdadir haci

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    Napicaan haci toplican mi kullanilmiyo diye?

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    SysTeMeRRoR bunu yazdı

:)) 

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    SysTeMeRRoR bunu yazdı

bişey yapacaz demek ki soruyoruz, bir de 146 dan hala nete girilebiliyor muydu onu sormayı unutmuşum :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

80 li ve 90 lı yılların başlarında cep telefonu diye bir meret yoktu, biz yine de kontörlü telefonlarla ve telefon kulübeleriyle istediklerimize ulaşırdık, kontörlü telefonların nerede olduğunu ovi maps gösteriyor fakat telefon kulübeleri şimdi merak ediyorum bu kulübelerin tam adreslerini içeren bir liste yok mudur? varsa nerededir?

hoca listeyi bilmem de ben izmirde sık sık görüyom kulübe.

ayrı en son 3 sene falan önce denemiştim 146 yı. gooogle u açmam bile 15 dk sürünce bu zevkten mahrum kalmıştım :|

ha bi de bunu buldum. TT nerede olduğunu söylemiyo, ama sen nerede olması gerektiğini söyleyebiliyorsun :)

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Sokakta/Ses-Hizmetleri/Alternatif-Arama-Hizmetleri/Ankesorlu-Telefon/basvur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

konuyla alakası yok ama  bi reklam vardı super kahramanlar artık kıyafetlerini nerde değişiyolar diye dakırsın :|

bu reklamın mantıgını anlayan biri anlatsın :| 

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Helyum bunu yazdı

konuyla alakası yok ama  bi reklam vardı super kahramanlar artık kıyafetlerini nerde değişiyolar diye dakırsın :|

bu reklamın mantıgını anlayan biri anlatsın :| 

artık telefon kulübesine gerek yok ki dockersın panlatonlarını 10 saniyede değiştirebiliyosun. dedirtmek istendi heral.

ben yemedim ama onu diyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

artık daha teknolojikleri vardı, kameralı, internetli falan. bi kac yerde gordum.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Geçenlerde gittiiğim otelin güvenlikleri adult film izliyolar çıkarken 3 saniyesine baktım gülümsedim londradaki telefon kulübelerinden birinde bir kız öğrenciye kısa mesajlar veriyodu zencinin biri elamanlara iyi çalışmalar dedim ayrıldım.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    SysTeMeRRoR bunu yazdı

bişey yapacaz demek ki soruyoruz, bir de 146 dan hala nete girilebiliyor muydu onu sormayı unutmuşum :|

bir ara arıza vardı girilmiyorduda. şuan çalışıyor diye biliyorum.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1945 Toplam Mesaj: 19