Telefon Kulübeleri
-
80 li ve 90 lı yılların başlarında cep telefonu diye bir meret yoktu, biz yine de kontörlü telefonlarla ve telefon kulübeleriyle istediklerimize ulaşırdık, kontörlü telefonların nerede olduğunu ovi maps gösteriyor fakat telefon kulübeleri şimdi merak ediyorum bu kulübelerin tam adreslerini içeren bir liste yok mudur? varsa nerededir?
-
Telekomdadir haci
-
Napicaan haci toplican mi kullanilmiyo diye?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdıNapicaan haci toplican mi kullanilmiyo diye?
:))
-
SysTeMeRRoR bunu yazdıNapicaan haci toplican mi kullanilmiyo diye?
bişey yapacaz demek ki soruyoruz, bir de 146 dan hala nete girilebiliyor muydu onu sormayı unutmuşum :|
-
RETRET bunu yazdı
80 li ve 90 lı yılların başlarında cep telefonu diye bir meret yoktu, biz yine de kontörlü telefonlarla ve telefon kulübeleriyle istediklerimize ulaşırdık, kontörlü telefonların nerede olduğunu ovi maps gösteriyor fakat telefon kulübeleri şimdi merak ediyorum bu kulübelerin tam adreslerini içeren bir liste yok mudur? varsa nerededir?
hoca listeyi bilmem de ben izmirde sık sık görüyom kulübe.
ayrı en son 3 sene falan önce denemiştim 146 yı. gooogle u açmam bile 15 dk sürünce bu zevkten mahrum kalmıştım :|
ha bi de bunu buldum. TT nerede olduğunu söylemiyo, ama sen nerede olması gerektiğini söyleyebiliyorsun :)
-
konuyla alakası yok ama bi reklam vardı super kahramanlar artık kıyafetlerini nerde değişiyolar diye dakırsın :|
bu reklamın mantıgını anlayan biri anlatsın :|
-
Helyum bunu yazdı
konuyla alakası yok ama bi reklam vardı super kahramanlar artık kıyafetlerini nerde değişiyolar diye dakırsın :|
bu reklamın mantıgını anlayan biri anlatsın :|
artık telefon kulübesine gerek yok ki dockersın panlatonlarını 10 saniyede değiştirebiliyosun. dedirtmek istendi heral.
ben yemedim ama onu diyim.
-
artık daha teknolojikleri vardı, kameralı, internetli falan. bi kac yerde gordum.
-
Geçenlerde gittiiğim otelin güvenlikleri adult film izliyolar çıkarken 3 saniyesine baktım gülümsedim londradaki telefon kulübelerinden birinde bir kız öğrenciye kısa mesajlar veriyodu zencinin biri elamanlara iyi çalışmalar dedim ayrıldım.
-
RETRET bunu yazdıSysTeMeRRoR bunu yazdıNapicaan haci toplican mi kullanilmiyo diye?
bişey yapacaz demek ki soruyoruz, bir de 146 dan hala nete girilebiliyor muydu onu sormayı unutmuşum :|
bir ara arıza vardı girilmiyorduda. şuan çalışıyor diye biliyorum.