Telefon Numarasının Eski Kullanıcısı Ve Kayıtlı Olduğu Kurumlar
-
Hacılar geçenlerde gidip bitane faturalı hat alayım dedim ve turkcellden aldım. ama şansımın içine ediyim ki hattı benden önce başka biri kullanıyormuş. finansbank, tuvturk ve daha bir çok banka ve kurum da bu numara kayıtlı ve durmadan mesaj geliyor. bunların hepsni bi anda sildirme gibi bi durum var mı ? bankalara mail attım durumu bildirdim geri dönüşte yaptılar ama silinmiyor. adamın borç bilgileri vs hepsi hala geliyor
-
Benim de sevmedigim sey eski hattimi kapattirdim birisi alirsa bilgim olmadan ozel seylerim giderse hic iyi olmaz.adamda da kusur yok aslinda sirketler 5 10 sene bekletmeleri lazim boyle bir durumda
-
2002 de hazır kart aldım, benden önce kullanan dallama esrar karı kız olaylarına bakıyormuş. ( kullan at hattı )
Telefon 7/24 çalıyordu susmak bilmiyordu..
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Benim de sevmedigim sey eski hattimi kapattirdim birisi alirsa bilgim olmadan ozel seylerim giderse hic iyi olmaz.adamda da kusur yok aslinda sirketler 5 10 sene bekletmeleri lazim boyle bir durumda
turkcell ile görüştüm adamlar sadece spam mailleri engelleyebiliriz dedi. bi de kullanan herif numaraları hangi yerlere verdiyse deli gibi spam yağıyor telefona. turkcell ile son kez konuşup halletmeye bakayım en iyisi
-
Türkcell de bu olay çok fazla.. numaraları gerektiği kadar bekletmeden piyasaya sürdükleri için böyle oluyor. en kolay çözüm telefondan yazılımla engellemek.
caagroup tarafından 04/Kas/14 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
güdne minimum 25 tane gereksiz sms geliyor bunalr engellemek ve lsite oluşturmak istiyorum aslında bir yazılımlada telefona entegre edeip günde 1-2 defa güncelleme yapmak ve herkesin rahat olması sağlamak istiyorum ama kod bilgim yok D:
-
caagroup bunu yazdı
Türkcell de bu olay çok fazla.. numaraları gerektiği kadar bekletmeden piyasaya sürdükleri için böyle oluyor. en kolay çözüm telefondan yazılımla engellemek.
spam smsleri engelletmek sıkıntı değil ama size şöyle anlatayım;
geçenlerde finansbanktan kredi çekmek için başvuruda bulundum ve kredi notum yüksek olmasına rağmen 3 bin TL lik krediyi vermedi. araştırdım bişeyler yazdım çizdim finansbanktan aradılar ve kadın "ismail xxx ile görüşebilirmiyim" dedi dedim bu hat benim ben kullanıyorum ben başvurdum hayır diyo bu hat sistemlerimizde ismail bey'in üzerine kayıtlı ve kredi borcundan dolayı hukuk işlemi başlatıldı falan dedi. kadına dedim hat benim ben kullanıyorm silin database'den numaramı, kayıt oluşturdum silinecek dedi ertesi gün mesaj geldi silindi diye ama 1 saat sonra yine finansbanktan ismail adına sms geldi :)
BTK bunun için bi yaptırımı falan yok mu acaba ?
Not: eleman.net sitesinde numaranız varsa telefonu kaldırıp duvara atmanız an meselesidir. adamlar direkt numaraları satıyolar
-
caagroup bunu yazdı
Numarayı 1 sene boyunca eski sahibi geri almak isterse diye bekletiyorlar. Gelip alamayınca 1 senede numara havuzunda bekletip satıyorlar. Satılmayi beklerken ki sürede cabası. Tüm operatörlerde durum bu.
-
Yeni yasa çıkıyor. Kullanıcının izni olmadan reklam gönderenlere 1500 TL, Bu işi toplu yapanlara 15.000 TL civarı ceza gündemdeydi. Sonuç ne oldu bilmiyorum
-
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1006312-cumhurbaskani-erdogandan-e-ticaret-kanununa-onay
-
aynı durumdan bende müzdariptim.. Sistemden numaranızı siliyoruz diyip silmeyenler, saçma sapan yerlere benden habersiz abone olmalar, benden izinsiz üçüncü şahıslara numaramın dağıtılması vs.. Birgün oturdum düşündüm ve karar verdim. Yılmadan bıkmadan usanmadan telefon yağmuruna tuttum numaramın olduğu kurumları. Mailler,mektuplar,aramalar vs.. sonunda yıldırdım alayını şimdi kafam rahat çok şükür..