folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Numarasının Eski Kullanıcısı Ve Kayıtlı Olduğu Kurumlar

Telefon Numarasının Eski Kullanıcısı Ve Kayıtlı Olduğu Kurumlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

Hacılar geçenlerde gidip bitane faturalı hat alayım dedim ve turkcellden aldım. ama şansımın içine ediyim ki hattı benden önce başka biri kullanıyormuş. finansbank, tuvturk ve daha bir çok banka ve kurum da bu numara kayıtlı ve durmadan mesaj geliyor. bunların hepsni bi anda sildirme gibi bi durum var mı ? bankalara mail attım durumu bildirdim geri dönüşte yaptılar ama silinmiyor. adamın borç bilgileri vs hepsi hala geliyor

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Benim de sevmedigim sey eski hattimi kapattirdim birisi alirsa bilgim olmadan ozel seylerim giderse hic  iyi olmaz.adamda da kusur yok aslinda sirketler 5 10 sene bekletmeleri lazim boyle bir durumda

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

2002 de hazır kart aldım, benden önce kullanan dallama esrar karı kız olaylarına bakıyormuş. ( kullan at hattı )

Telefon 7/24 çalıyordu susmak bilmiyordu..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Benim de sevmedigim sey eski hattimi kapattirdim birisi alirsa bilgim olmadan ozel seylerim giderse hic  iyi olmaz.adamda da kusur yok aslinda sirketler 5 10 sene bekletmeleri lazim boyle bir durumda

turkcell ile görüştüm adamlar sadece spam mailleri engelleyebiliriz dedi. bi de kullanan herif numaraları hangi yerlere verdiyse deli gibi spam yağıyor telefona. turkcell ile son kez konuşup halletmeye bakayım en iyisi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

Türkcell de bu olay çok fazla.. numaraları gerektiği kadar bekletmeden piyasaya sürdükleri için böyle oluyor. en kolay çözüm telefondan yazılımla engellemek.

caagroup tarafından 04/Kas/14 11:40 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

güdne minimum 25 tane gereksiz sms geliyor bunalr engellemek ve lsite oluşturmak istiyorum aslında bir yazılımlada  telefona entegre edeip günde 1-2 defa güncelleme yapmak ve  herkesin rahat olması sağlamak istiyorum ama kod bilgim yok D:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı

Türkcell de bu olay çok fazla.. numaraları gerektiği kadar bekletmeden piyasaya sürdükleri için böyle oluyor. en kolay çözüm telefondan yazılımla engellemek.

spam smsleri engelletmek sıkıntı değil ama size şöyle anlatayım;

geçenlerde finansbanktan kredi çekmek için başvuruda bulundum ve kredi notum yüksek olmasına rağmen 3 bin TL lik krediyi vermedi. araştırdım bişeyler yazdım çizdim finansbanktan aradılar ve kadın "ismail xxx ile görüşebilirmiyim" dedi dedim bu hat benim ben kullanıyorum ben başvurdum hayır diyo bu hat sistemlerimizde ismail bey'in üzerine kayıtlı ve kredi borcundan dolayı hukuk işlemi başlatıldı falan dedi. kadına dedim hat benim ben kullanıyorm silin database'den numaramı, kayıt oluşturdum silinecek dedi ertesi gün mesaj geldi silindi diye ama 1 saat sonra yine finansbanktan ismail adına sms geldi :) 

BTK bunun için bi yaptırımı falan yok mu acaba ?

Not: eleman.net sitesinde numaranız varsa telefonu kaldırıp duvara atmanız an meselesidir. adamlar direkt numaraları satıyolar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı

Numarayı 1 sene boyunca eski sahibi geri almak isterse diye bekletiyorlar. Gelip alamayınca 1 senede numara havuzunda bekletip satıyorlar. Satılmayi beklerken ki sürede cabası. Tüm operatörlerde durum bu. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Yeni yasa çıkıyor. Kullanıcının izni olmadan reklam gönderenlere 1500 TL, Bu işi toplu yapanlara 15.000 TL civarı ceza gündemdeydi. Sonuç ne oldu bilmiyorum

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1006312-cumhurbaskani-erdogandan-e-ticaret-kanununa-onay

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

aynı durumdan bende müzdariptim.. Sistemden numaranızı siliyoruz diyip silmeyenler, saçma sapan yerlere benden habersiz abone olmalar, benden izinsiz üçüncü şahıslara numaramın dağıtılması vs..  Birgün oturdum düşündüm ve karar verdim. Yılmadan bıkmadan usanmadan telefon yağmuruna tuttum numaramın olduğu kurumları. Mailler,mektuplar,aramalar vs.. sonunda yıldırdım alayını şimdi kafam rahat çok şükür..

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 1853 Toplam Mesaj: 12