Telefon Öneri
-
beyler 400 450 tl civarında nokia veya samsung telefon önerilerinizi bekliyorum ...
-
Nokia 3600 hem paranın bi kısmıda cebinde kalır kendim kullanıyorum süperimsi diye bilirim =)
-
2. el bile olsa, Nokia N95 8GB leri tavsiye ediyorum... GPS,video,foto falan herbiseyini minciklamis durumdayim, gayet statbil bi sistem.
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Nokia 3600 hem paranın bi kısmıda cebinde kalır kendim kullanıyorum süperimsi diye bilirim =)
-----------------------------
kızaksız ve n73 tarzı olursa sevinirim :) n73 alıcaktım ama sıfırı uretılmıyormus artık :S -
lemar bunu yazdı:
2. el bile olsa, Nokia N95 8GB leri tavsiye ediyorum... GPS,video,foto falan herbiseyini minciklamis durumdayim, gayet statbil bi sistem.
sıfır dusunuyorum hocam -
Nokia 6220 Classic al kesinlikle.
-
Samsung B2100 ! 299 TL ..
Ben böyle birşey görmedim arkadaş ya! Özelliklerini incele Nokia ' yı parçalar parçalar..
Ne çiziliyor ne su geçiriyor ne yere düşünce donanımı bozuluyo daha ne diyeyim ?
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam bende kullanıyorum 10 numara, gayette statbil bi sitemi var :)
-
rstr617 bunu yazdı:
bunu sevdim hocamda tek renkmi yaw :) mor xD -
samsung preston. 500 lira. gerçi adını değiştirmişler star 3G yapmışlar ama preston diye biliniyor. güzel telefon.
-
berkan_gul bunu yazdı:
rstr617 bunu yazdı:
bunu sevdim hocamda tek renkmi yaw :) mor xD
-----------------------------siyah mavi mor
o paraya süper bi telefon kaçmaz..