Telefon Önerisi
-
5800 amele iphone u ya... herkezin elinde... Arkadaşın biri samsung star wi-fi demiş. Bence iyi telefon. Hem ucuz hemde şık... HTC Wildfire ıda önermiş biri ama çok haşır neşir değilsen telefon pda teknolojisi ile uzak dur derim.
Eğer dert olmayacaksa bekle biraz daha para biriktir 1.300 e Nokia N8 geliyor, 12mp kamera... Kral telefon olacak söyleyim şimdiden. Hani nasıl 5110-8210-3310 falan amiral telefonlarsa bence bu N8 de öyle bişey olacak...
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
5800 amele iphone u ya... herkezin elinde... Arkadaşın biri samsung star wi-fi demiş. Bence iyi telefon. Hem ucuz hemde şık... HTC Wildfire ıda önermiş biri ama çok haşır neşir değilsen telefon pda teknolojisi ile uzak dur derim.
Eğer dert olmayacaksa bekle biraz daha para biriktir 1.300 e Nokia N8 geliyor, 12mp kamera... Kral telefon olacak söyleyim şimdiden. Hani nasıl 5110-8210-3310 falan amiral telefonlarsa bence bu N8 de öyle bişey olacak...
-----------------------------hoca iyide adam 600 lira demiş 1300 lük telefondan bahsetmişin :)))
-
N8'e baktım ama olumsuz yorumlar vardı. 1150 Lira. Almayı düşünüyodum sonra fark ettim ki 1150 yi verince daha iyi bi telefon bulabilirim. Ve şartlar arasına GPS yazmayı unutmuşum GPS'te kesinlikle olmalı.
-
biraz daha ekle
Sahibiyim öneririm istedigin telefonla vs attıralım kötü özelligi varsa gel sen söyle
SAMSUNG S8500 Wave
878,86 TL
Agustos sonu 999 a aldım her kuruşuna değer
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------biraz daha ekle
Sahibiyim öneririm istedigin telefonla vs attıralım kötü özelligi varsa gel sen söyle
SAMSUNG S8500 Wave
878,86 TL
Hocam bu zamana kadar sürekli Nokia kullandım. Alışkanlık oldu samsung hiç kullanmadım. PDA düşünürsem direk Android olsun diyorum. -
Mr_Dark bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
biraz daha ekle
SAMSUNG S8500 Wave
878,86 TL
Hocam bu zamana kadar sürekli Nokia kullandım. Alışkanlık oldu samsung hiç kullanmadım. PDA düşünürsem direk Android olsun diyorum.
-----------------------------nokia = KrosPhone
iphone = KrosPhone HD
olarak sınıflandırıyorum ben
samsung wave zaten bada işletim sistemini kullanıyor yani android 2.1 kodları kullanılarak üretilmiş bir sürüm
bir çok iphone ve android uygulaması direk bada da çıkıyor.
bu işletim sistemine sahip tüm telefonlar zaten PDA sayılır , samsung ve htc şuan en iyi donanım üreticileri ve android sayesinde de çok iyiler.
ancak gerek htc nin türkiye pazarına geç girmesi gerekse son modellerin baya baya geç türkiye ye gelmesi yüzünden + htc biraz pahalı oldugu için şuan sana önerebileceğim fiyat performans bir htc telefon yok.
tekrar söylüyorum samsung Wave şuan da piyasadaki en iyi fiyat / performans telefonu
iphone 4 ile kıyas edersek arada 1 milyar fark var ancak wave in ekranı ve işletim sistemi skr her türlü
son tercih sana kalmış ancak aldıktan sora pişman olmak istemiyorsan değerlendir derim. hiç bir eksiği yok
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Mr_Dark bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
biraz daha ekle
SAMSUNG S8500 Wave
878,86 TL
Hocam bu zamana kadar sürekli Nokia kullandım. Alışkanlık oldu samsung hiç kullanmadım. PDA düşünürsem direk Android olsun diyorum.
-----------------------------nokia = KrosPhone
iphone = KrosPhone HD
olarak sınıflandırıyorum ben
samsung wave zaten bada işletim sistemini kullanıyor yani android 2.1 kodları kullanılarak üretilmiş bir sürüm
bir çok iphone ve android uygulaması direk bada da çıkıyor.
bu işletim sistemine sahip tüm telefonlar zaten PDA sayılır , samsung ve htc şuan en iyi donanım üreticileri ve android sayesinde de çok iyiler.
ancak gerek htc nin türkiye pazarına geç girmesi gerekse son modellerin baya baya geç türkiye ye gelmesi yüzünden + htc biraz pahalı oldugu için şuan sana önerebileceğim fiyat performans bir htc telefon yok.
tekrar söylüyorum samsung Wave şuan da piyasadaki en iyi fiyat / performans telefonu
iphone 4 ile kıyas edersek arada 1 milyar fark var ancak wave in ekranı ve işletim sistemi skr her türlü
son tercih sana kalmış ancak aldıktan sora pişman olmak istemiyorsan değerlendir derim. hiç bir eksiği yok
Hocam N8 ile Wave Karşılaştırması nasıl? Bide i900 hakkında ne düşünüyosun yakın zamanda karar vermem gerek :/
GPS özelliğide olsun istiyorum. -
Hacı şimdi wildfire almaya gidiyorum... Bide şu N8 in olumsuz yorumlarını merak ettim bi link koyarsan sevinirim. N8'e olumsuz yazdılarsa çin işi yine rulz mu olacak acaba? :S Ben gördümde N8-900 çin işi... hakkatten bazen çinliler bile kendilerini aşıyorlar hani :D
Ya bu çinliler lisans falan istemeyen androidi neden yüklemiyorlar acaba telefonlara da gidiyorlar kendi java yazılımlarını yüklüyorlar? Vallahi alınabilitesi yüksek telefon olur haa... Düşünsenize N8-900 Androidli çin işi :D
Peki ben bi soru sorayım;
Nokia X6 mı HTC Wildfire mı?
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Hacı şimdi wildfire almaya gidiyorum... Bide şu N8 in olumsuz yorumlarını merak ettim bi link koyarsan sevinirim. N8'e olumsuz yazdılarsa çin işi yine rulz mu olacak acaba? :S Ben gördümde N8-900 çin işi... hakkatten bazen çinliler bile kendilerini aşıyorlar hani :D
Ya bu çinliler lisans falan istemeyen androidi neden yüklemiyorlar acaba telefonlara da gidiyorlar kendi java yazılımlarını yüklüyorlar? Vallahi alınabilitesi yüksek telefon olur haa... Düşünsenize N8-900 Androidli çin işi :D
Hocam X6 alıcaksan 16 GB olanı 750 TL Pm at bana tam bilgi vereyim. N900 Gördüm herif 1000 lira diyo ama imei den elimde kalırsa çıldırırım. -
mescarine bunu yazdı:
Hacı şimdi wildfire almaya gidiyorum... Bide şu N8 in olumsuz yorumlarını merak ettim bi link koyarsan sevinirim. N8'e olumsuz yazdılarsa çin işi yine rulz mu olacak acaba? :S Ben gördümde N8-900 çin işi... hakkatten bazen çinliler bile kendilerini aşıyorlar hani :D
-----------------------------niye android kurmuyorlar çünki işletim sistemi demek bellek ve işlemci kullanımı demek , o çin malı telefonlar da nokia gibi yani şuanki donanım ile android kaldırcak durumda degiller anca symbian kullanırlar ona da symbian da açık kaynak olmasına karşın nokia ya uygun üretildi için özelleştirme maliyeti war
(bakınız hissedarları oldugu halde sony ericson siemens ve samsung niye çok az symbian lı telefon yapıyor çünki her telefon için kendilerine ek masraf çıkıyor )
ve tabiki HTC Wildfire
n900 ün geleceği yok , nokia MeeGo ya odaklanmışdurumda