Telefon Taksit
-
abudik gubidik işler anasını satıyım ne yapacaklarını şaşırdılar iyice
-
media marktın sitesinde taksit yapılıyor gözüküyor ??
-
sanalpazar gibi e alışveriş sitelerinden (sanal pazar önerilir) aslında var olmayan bi alışveriş yap arkadaşınla. İster sen ondan al, ister o senden alsın, birinizin banka hesabına düşen parayı 9 taksite böldürmüş oluyorsun hemde sadece %5 lik farkla. Biz hep bu yöntemi oluyoruz.
-
vatandaki adamla ayaküstü konuştum odea bankla oluyormuş kredi ile faizi 100 lira gelir dedi 2000 krediye ben mi yanlış anladım yoksa böyle mi
-
DeadSoul bunu yazdı
vatandaki adamla ayaküstü konuştum odea bankla oluyormuş kredi ile faizi 100 lira gelir dedi 2000 krediye ben mi yanlış anladım yoksa böyle mi
Odea banktan bu şekilde alan birisinin yorumunu okumuştum donanımhaber'de.Adama zorla kredi kartı vermeye kalkmışlar adam istemiyorum demiş, almazsanız borcu tek taksit yaparız mı bir şey demişler.
mkyb tarafından 04/Ağu/14 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
kredi kartım yok 2. el telefonu nasıl taksitli alabilirim 2 ye bölseler yeter
-
Weightless bunu yazdı
kredi kartım yok 2. el telefonu nasıl taksitli alabilirim 2 ye bölseler yeter
alacağın kişi sanalpazar üstünden göstermelik bir ürün koysun istediğin kadar taksit yap :)
üstteki yorumlardan birinde yazıyordu zaten görmedin mi
-
benim yaptığımı söyleyim
n11 den 1250 ye aldım tek çekim 111 tl puan 33 tl n11 puan geldi
sonra ertesi gün internet şubesine girdim sonradan taksitlendirme yaptım 9 taksit ortalama 50 lira oluyor
yani telefon bana 1156x9 taksit e geldi
-
DJ_Alper bunu yazdı
benim yaptığımı söyleyim
n11 den 1250 ye aldım tek çekim 111 tl puan 33 tl n11 puan geldi
sonra ertesi gün internet şubesine girdim sonradan taksitlendirme yaptım 9 taksit ortalama 50 lira oluyor
yani telefon bana 1156x9 taksit e geldi
her bankanın internet şubesinden yapılıyormu serkan?
her bankanın böyle bir uygulaması varmı?
-
DeadSoul bunu yazdı
1.5 yıldır telefon kullanmıyorum, akıllı telefon taksitleri kalkmış, direk nakit vermekte zor, nasıl halledecez bu işi?
evkurdan 250 lirallık cihazı, 36 ay taksitle 2000 bin liraya alabilirsin.