Telefona Sıfırdan Android Yüklemek
-
Merhabalar müridler. Ufak bir problemim var o yüzden rahatsız ediyorum.
Rom yükleyeyim derkene android sistemi dahil her şeyi telefon hafızasından sildim. :D Nasıl becerdim bilemiyorum. Tekrardan sistemi yüklemenin bir yolu var mıdır? Recovery modunda çalıştırdığım zaman No OS Installed! uyarısı alıyorum.
Telefon, HTC Desire X (Rootsuz)
Önceki andorid sürümü: 4.1.1 JB -
Hocam recovery mod açılıyorsa cwm aracılığıyla rom yükleyebilirsin. Cihazı bilmediğimden ek bir şey söylemem şuan için.
Ekleme: Adb komutlarıyla da rom yüklemeyi deneyebilirsin hocam. Dediğim gibi cihaz hakkında pek bir bilgim olmadığından aktarabileceklerim de kısıtlı. Bir de recovery den yükleme yapamazsan cwm den alınmış bir backup bulabilirsen yine recovery moddan bu backup ı yükleyebilirsin.
1049 tarafından 25/Oca/14 19:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Recovery mod açılıyor ve normal olarak açtığım zaman da direkt olarak recovery mod'a atıyor beni. Tuş kombinasyonu ile açtığım zaman recovery mod açılıyor ama normal olarak açtığım zaman ekran sadece açık kalıyor. Yani boot olmuyor.
-
odin ile sammobileden indirdiğin romu atsan olmamı ?
-
Telefonum HTC Hocam.
-
romu sd card a at install from sdcard secenegi ile kur hocam
edit : yani external sdcard
Necati tarafından 25/Oca/14 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
/System dosyasını sildiğimden sorun ordan kaynaklanıyor.
-
iyi benim gibi telefonu tuğla etmemşsin bende düğmeye bastığımda tık yoktu
-
Recovery yazılımları açılıyor ama boot'da problem var. Hem sistem yok hem de boot da problem var. Yani direkt olarak recoverye atıyor power tuşu.
-
Hocam stock rom bul telefonuna uygun recovery'den kurmayı dener misin ? CWM 'den kurucaksın .
-
bootloader mod a alıp ruu yukluyecen
http://roomyshare.com/proto-ruu.html gibi
ses kısma + power 30 sn basılı tut gelen ekranda fastboot uzerıne gel power a bas ruu yu yukle
kady tarafından 26/Oca/14 00:02 tarihinde düzenlenmiştir