folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefonda Kontör Dolandırıcılığına Dikkat(Güncel Olay)

Telefonda Kontör Dolandırıcılığına Dikkat(Güncel Olay)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu sabah abimin faturalı telefonunu Ankara Mamak Karakolundan olduklarını iddia eden şahıslar aradı. Sim kartının kopyalanıp, son 15 gündür Kuzey Irakla görüşmeler yapıldığını ve teröre yardım - yataklık filan edildiğimiz söylendi. Daha doğrusu ben bu sıralarda uyuyodum :S öyle denmiş telefonu açık tutup 4-5 adet kontör almasını istemişler abimden. Abimde uykulu olarak korkmuş ve yemiş numarayı ama kontörleri göndermemiş. Kontörleri aldıktan sonra uyanmış duruma. Ama adamlar her türlü sicil no. yu filan vermişler. Herneyse biz göndermedik. Polisseniz adresi bulun gelin konuşalım dedik kapattık. Sonra anakara mamak karakolunu aradık. Çıkan operatör memur direkt olarak kontör göndermeyin sakın dedi açar açmaz. Adamlar sabah sabah büyük vurguna çıkmışlar. 315 tl lik kontör gidiyodu az daha bakkala iade ettik aldı adam sağolsun :P.

bu arada şu an bizi sabah arayan numarayı aradığımızda garip bi şekilde yanlış bi numara çevirdiniz diyo. numarayı da yazıyım: 0538 785 77 41. başına 0 koyarak ta öbür türlü de denedim normalde aradığınız numara kullanılmamaktadır demesi lazım ama böyle diyor. adamlar profesyonel gibi.

daha önce böyle çok konu açıldı gibi ama adamlar tekrardan giriştiğine göre millet hala uyanmamıştır diye bilgilendirmek istedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Vay be :| aynı numara sabah beni 2 kere aramış? uyuyodum :|

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    terörler mücadele neden kontör ister diye düşünmek gerek

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek
    aynı numara mı :D oha ben farklı numarardan 10 kişi filan çalışıyodur diyodum :/ vay be..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yanlis numara cevirdiniz demesinin sebebi, hattini olmayan bi numaraya yonlendirdigi icin,

onceden bana soyle birsey yapmislardi : 

beni caldirip kapatti defalarca, aradim benim kiz arkadasima mesaj cekiyormussun bu numaradan falan dedi, yok oylebirsey dedim uzatmaya calisinca caktim

nasil sinirlendiysem acik acik ana avrat kiz arkadas sovdum,  bi daha ne arayan oldu ne mesaj gonderen.

en guzeli bu sekilde yapacaksin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek
    ahah ya zaten 2-3 saatte adamlar ne indirirlerse indirip dükkanı kapatıp gidiyolardır işte. aramazlar kolay kolay daha :D keşke arasalar :@
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    bertanyus bunu yazdı:
    -----------------------------
    aynı numara mı :D oha ben farklı numarardan 10 kişi filan çalışıyodur diyodum :/ vay be..
    -----------------------------
    evet bu numara. :) tesadüfte olabilir yani. 10 numara falan dır :|

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    1.500 TL lik kontör gönderen müşterim var. büroya her geldiğinde ne dalga geçiyorum ama banada kontör göndersene diye :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Olaya ba :S

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

kardeş adreside bulurlar bir şey yok nufusun kimlik paylaşım sistemi var . geçenlerde ismini vermeyeceğim bir programla uğraşıyordum bu kimlik paylaşım sistemini koymuşlar programa oh ne ala kendi tcmi girdim programa cilt no sıra no aile sıra no adrese kadar herşeyi verdi.  hükümet bilgi teknolojisini yanlış kullanıyor bu daha başlangıç başımıza taş yağacak.

under abinin dediği gibi telefonunu 05355355355 - 05345345344-05335335335 gibi tekrarlayan numaralara yönlendirdiğin zaman dıt dıt edip aramıyo

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam ödemeli attım ulaşılamıyor dedi :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 16