Telefonda Ses Yankılanması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

slm bende s3 minbi var ben telefonda konusurken bagzen  sesımın yankılanıyor yanı bır cumle soyluyorum sesın yankılanıyor gıbı oluyor bır arkadasıma sordum onun ailesınde polisvar belkı dınlenıyorsun dıyor nasıl oluyor anlamıyorum

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    telefonun dinleniyor cumlelerini dikkatli sec özenti ergenler gibi cigara esrar koko hap muhabbetlerine sakingirme tavsiyem budur :) DanqerLine tarafından 11/Mar/13 12:33 tarihinde düzenlenmiştir

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

70 yaşındaki annemi arayınca ben de de öyle oluyor. Annem dinlenmeyeceğine göre karşıdakinin telefonu ile ilgili olmalı. Özellikle avea hatlılarda oluyor. Dinleme işi artık o kadar teknik yapılıyor ki farkedilmesi imkansız.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

2 ay dan fazla telefonum dinlenmiş en ufak bir şüphe duymadım, ifademi almak için emniyete çağrıldığımda suçlamaları kabul etmedim, adamlar mesajlarıma kadar tüm konuşmaları a4 kağıdına döküp getirince kitlendim kaldım, bu dediğim olay takriben 5 yıl önceydi, senin yaşadığın olayda büyük ihtimal telefondan kaynaklıdır. Ayrıca hatlarımdan birisi avea arada sırada sesimin yankılanması oluyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek

sinyal gücünün çevresel faktörlerden dolayı anlık düşüş ve yükselişinden kaynaklanır. dinlemeyle hiçbir ilgisi yok. sayısal haberleşmedeki senkronizasyon problemleri bu tip sorunlara sebep olabilir. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı
    telefonun dinleniyor cumlelerini dikkatli sec özenti ergenler gibi cigara esrar koko hap muhabbetlerine sakingirme tavsiyem budur :)

+1

Dıt diye inceden bir ses ve sonrasında yankı duyuyorsan bil ki dinleniyorsun hiç ota boka bulaşma hatta direk normal muhabbeti bile bırak kapa telefonu

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sesi dışarı vermiştir yada kulaklık sesi çok açıktır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Kullandığin kılıfın resmini atsana resim olarak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    dinleniyor olmasından olmaz... Genelde iki avealı konuşurken oluyor... Benim telefonum dinleniyor, ve hiç yankılanma olmuyor...

Ne Mutlu Türk Doğana..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

kktcell kullanırkende oluodu bu bende avea ile ilgisi yok yani hatlarla ilgili birşey olabilir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

dinlemelerde telefon faturan artıyor !

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 7829 Toplam Mesaj: 20