Telefonda Ses Yankılanması
-
slm bende s3 minbi var ben telefonda konusurken bagzen sesımın yankılanıyor yanı bır cumle soyluyorum sesın yankılanıyor gıbı oluyor bır arkadasıma sordum onun ailesınde polisvar belkı dınlenıyorsun dıyor nasıl oluyor anlamıyorum
-
telefonun dinleniyor cumlelerini dikkatli sec özenti ergenler gibi cigara esrar koko hap muhabbetlerine sakingirme tavsiyem budur :) DanqerLine tarafından 11/Mar/13 12:33 tarihinde düzenlenmiştir
-
70 yaşındaki annemi arayınca ben de de öyle oluyor. Annem dinlenmeyeceğine göre karşıdakinin telefonu ile ilgili olmalı. Özellikle avea hatlılarda oluyor. Dinleme işi artık o kadar teknik yapılıyor ki farkedilmesi imkansız.
-
2 ay dan fazla telefonum dinlenmiş en ufak bir şüphe duymadım, ifademi almak için emniyete çağrıldığımda suçlamaları kabul etmedim, adamlar mesajlarıma kadar tüm konuşmaları a4 kağıdına döküp getirince kitlendim kaldım, bu dediğim olay takriben 5 yıl önceydi, senin yaşadığın olayda büyük ihtimal telefondan kaynaklıdır. Ayrıca hatlarımdan birisi avea arada sırada sesimin yankılanması oluyor,
-
sinyal gücünün çevresel faktörlerden dolayı anlık düşüş ve yükselişinden kaynaklanır. dinlemeyle hiçbir ilgisi yok. sayısal haberleşmedeki senkronizasyon problemleri bu tip sorunlara sebep olabilir.
-
DanqerLine bunu yazdıtelefonun dinleniyor cumlelerini dikkatli sec özenti ergenler gibi cigara esrar koko hap muhabbetlerine sakingirme tavsiyem budur :)
+1
Dıt diye inceden bir ses ve sonrasında yankı duyuyorsan bil ki dinleniyorsun hiç ota boka bulaşma hatta direk normal muhabbeti bile bırak kapa telefonu
-
sesi dışarı vermiştir yada kulaklık sesi çok açıktır
-
Kullandığin kılıfın resmini atsana resim olarak
-
dinleniyor olmasından olmaz... Genelde iki avealı konuşurken oluyor... Benim telefonum dinleniyor, ve hiç yankılanma olmuyor...
-
kktcell kullanırkende oluodu bu bende avea ile ilgisi yok yani hatlarla ilgili birşey olabilir
-
dinlemelerde telefon faturan artıyor !