Telefonu Kapalı Göstermek
-
Android için telefonu bazı numaralara kapalı gösteren root gerektirmeyen bir uygulama var mı ?
-
Oreo'da kişiyi engelle diyince arama gelmiyor ama bu kişi tekrar aradı diye uyarı veriyor :)yani meşgule atıyor telefon çalmıyor.Belki sende de vardır.Bazı uygulamalar var google play'de bak istersen.
-
koray bunu yazdı
Oreo'da kişiyi engelle diyince arama gelmiyor ama bu kişi tekrar aradı diye uyarı veriyor :)yani meşgule atıyor telefon çalmıyor.Belki sende de vardır.Bazı uygulamalar var google play'de bak istersen.
Arkadaş meşgul sesi değilde karşı tarafa aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor anonsu dinletmek istiyor sanırım.
-
mkyb bunu yazdıkoray bunu yazdı
Arkadaş meşgul sesi değilde karşı tarafa aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor anonsu dinletmek istiyor sanırım.
Öyle bir uygulama var mı bilmiyorum mecbur telefonun çalması lazım değil mi hocam :/ kapalı tutması için şebekenin kapalı olması lazım ama meşgul her türlü olur.
-
Arayanı yönlendirme yapabilirsiniz kapalı bi telefona.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Arayanı yönlendirme yapabilirsiniz kapalı bi telefona.
+1 katılıyorum.. Meşgule attığında yönlendir deyip kapalı bir telefona yönlendirme mantıklı
-
Doğru olabilir :)
-
Aynen arkadaşlar kapalı görünmesi gerekiyor.
LynXMaSTeR bunu yazdıArayanı yönlendirme yapabilirsiniz kapalı bi telefona.
Bu iyiymiş hocam. Kapalı telefonu nereden buluruz acaba ? :)
-
Megalados bunu yazdı
Aynen arkadaşlar kapalı görünmesi gerekiyor.
LynXMaSTeR bunu yazdıArayanı yönlendirme yapabilirsiniz kapalı bi telefona.
Bu iyiymiş hocam. Kapalı telefonu nereden buluruz acaba ? :)
alacaklı olduğun kimse yok mu xd
-
Turk telekomda engelleme var direk hattan aradiginiz kisi gorusme yapmak istemiyor gibi bri seyler diyor ben yaptimbazilarini attim oray 50 mumara mi ne atiliyordu
-
Bi tane kontorlü hat al hocam, telefona takmazsın, cüzdanında durur. 6 ayda bi 20 lira yüklersin kapanmasın diye. O liraları da kullanacak birine aktarırsın.