Telefonum Çalındı :/
-
çok basit ve açıklayıcı :)
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------çok basit ve açıklayıcı :)
-----------------------------resmen bi bardak su iç demişler :D
-
bu işlemi yaptıktan sonra da savcılığa gidip 3 nüsha dilekçe örneğiyle şikayeti belirtiyosun telefona biri hat takarsa üstüne çöküveriyolar :D
savcılıktayız ordan biliyoruz maksat halka açık yardım :F
-
telefonunun çalındığoı yerin cumhuriyet savcılığına hitaben şu tarihte şu şekilde şu yerde şu imei numaralı içinde şu hat takılı olan markası modeli şu olan faturası ekte olan cet telefonun çalınmıştır gereğini arz ederim diye bi dilekçe yaz .faturanın fotokopisini ekle yazdığın dilekçenin üç adet fotokopisini çektir birde nüfus cüzdanı fotokopisi ekle ve müracaat savcısına ver.
bi kaç ay beklersin belki bulunur belkide bulunamaz yüzde 40 bulunur diyorum.ucuz bişeyse üstüne su iç hiç uğraşma .geçmiş olsun
-
bizim komşuyu gasp etmişlerdi gitti savcıya imei no sunu verdi bulmuşlardı lavuk başka hat takmış kullanıyormuş polis sinyalden evini tespit etmmiş sanırım gitmiş almış lavuğu evinden almış gasptan direk girdi kaç ay vermişlerdi bilmiyorum
Arlongun dediği şekilde yap bence arlong savcılığa şikayette yaşın önemi var mı bu arkaşın yaşı 18 altıymış ya
birde bir tanıdık telini kumarda kaybetmişti zar atarken telefonu koymuş ortaya ütülünce de gitmiş çalındı diye ifade vermiş 2 sene sonra telini bulmuşlardı çocuğun bir telefoncuda :D böyle uyanıklar da var -
telefon sahibi faturada kimse onu muhattap alıyo savcı bilginiz olsun :D
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
Faturasız 2. el bir telefonsa ? -
soğuk su 500 lira :|
-
telefon neydi:D
-
SeRDaR bunu yazdı:
Addict bunu yazdı:
Faturasız 2. el bir telefonsa ?
-----------------------------o değil de faturası kaybolmuşsa veya bulunamıyorsa?
sadece dilekçe ve kimlik fotokopisiyle gitsem olmaz mı?