Telefonumu Kaybettim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

Selamlar.

Biraz üzgünüm telefonum cebimdeyken düşürdüm, bi discovery birde samsung s4 vardı s4 ü kaybettim. Telefonu birisi bulmuş benim hat kapalı :/

Telefonumda google play açıktı şifresini de biliyorum takip edip bulabilirmiyim bulanın nerde olduğunu ?

Ne yapıp edip bulmam lazım telefonu savcılık vs. gitsek bir şey çıkarmı oradan ?

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

anca kendi hattını takarsa bulunur başka nasıl bulunuyor bilmiyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

takacaktır elbette, taktıktan sonra nasıl bulacağım? google play açık kaldığı taktirde bulunur flan diyorlardı o iş nasıl oluyor bilen birisi var mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

http://hizliresim.com/0N0BaD Mesela hocam ben burdan bulabiliyorum.AMa senin telefon kapalı durum nedir bilemeyecem.Belki en son girdiği yerden bulabilir. Google a android telefonu bulma yazınca çıkıyor zaten.Geçmiş olsn bu arada hocam

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

hocam çalıntı diye karakola başvur. imei sinden eninde sonunda çıkar ortaya.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

takacaktır elbette, taktıktan sonra nasıl bulacağım? google play açık kaldığı taktirde bulunur flan diyorlardı o iş nasıl oluyor bilen birisi var mı

hocam sen bulmuyorsun emniyet merkezine git onlar yönlendir hat takıldığı anda hatın sahibi çağırılır karakola telefon ile birlikte

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam oflu bir arkadaşım vardı biryerde unutmuştu telefonu polise gitti çaldırdım dedi bir telefoncuda çıktı gittiler ordan direk aldılar olan telefoncuya oldu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

http://hizliresim.com/0N0BaD Mesela hocam ben burdan bulabiliyorum.AMa senin telefon kapalı durum nedir bilemeyecem.Belki en son girdiği yerden bulabilir. Google a android telefonu bulma yazınca çıkıyor zaten.Geçmiş olsn bu arada hocam

bunu denedim hocam şimdi oluyor, discovery e denedim buldu s4  e denedim konum bilgisi mevcut değil en son 6 aralıkta çevrimiçi oldu diyor.

bir arkadaşım telefonu çalınmıştı biraz önce aradım onu bi ses seda çıkmadı hala bekliyorum dedi 3 aydır. lg g2 idi onunki de 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

geçmiş olsun tom.S4 lerde konum ayarını açmadığı sürece android cihaz yöneticisi  nerde olduğunu bulamıyo ama telefonu çaldırabiliyorsun.kilitliyebiliyorsun sıfırlayabiliyorsun

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı

geçmiş olsun tom.S4 lerde konum ayarını açmadığı sürece android cihaz yöneticisi  nerde olduğunu bulamıyo ama telefonu çaldırabiliyorsun.kilitliyebiliyorsun sıfırlayabiliyorsun

teşekkür ederim kardeşim sağol. bence bir telefoncuya satacak bunu kahpe bebesi.

ulan amına koyduğumun çocuğu buldun telefonu neden sahibine ulaşmıyorsun ağlayanın malı gülene yar olur mu hı amına kazık soktuğumun dölü

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

hocam bir numarayı arıyorsun başından geceni anlatıyorsun sonra telefondaki en kullanılan hat numarası diyorlar sölüyorsun imei de soruyordu ordan kapatılabiliyor arkadaşımın başına gelmişti oradan biliyorum

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 22
cep telefonu