Telefonumu Kaybettim
-
Selamlar.
Biraz üzgünüm telefonum cebimdeyken düşürdüm, bi discovery birde samsung s4 vardı s4 ü kaybettim. Telefonu birisi bulmuş benim hat kapalı :/
Telefonumda google play açıktı şifresini de biliyorum takip edip bulabilirmiyim bulanın nerde olduğunu ?
Ne yapıp edip bulmam lazım telefonu savcılık vs. gitsek bir şey çıkarmı oradan ?
-
anca kendi hattını takarsa bulunur başka nasıl bulunuyor bilmiyorum
-
TOMBLACK bunu yazdı
takacaktır elbette, taktıktan sonra nasıl bulacağım? google play açık kaldığı taktirde bulunur flan diyorlardı o iş nasıl oluyor bilen birisi var mı
-
http://hizliresim.com/0N0BaD Mesela hocam ben burdan bulabiliyorum.AMa senin telefon kapalı durum nedir bilemeyecem.Belki en son girdiği yerden bulabilir. Google a android telefonu bulma yazınca çıkıyor zaten.Geçmiş olsn bu arada hocam
-
hocam çalıntı diye karakola başvur. imei sinden eninde sonunda çıkar ortaya.
-
GoldenWorld bunu yazdıTOMBLACK bunu yazdı
takacaktır elbette, taktıktan sonra nasıl bulacağım? google play açık kaldığı taktirde bulunur flan diyorlardı o iş nasıl oluyor bilen birisi var mı
hocam sen bulmuyorsun emniyet merkezine git onlar yönlendir hat takıldığı anda hatın sahibi çağırılır karakola telefon ile birlikte
-
Hocam oflu bir arkadaşım vardı biryerde unutmuştu telefonu polise gitti çaldırdım dedi bir telefoncuda çıktı gittiler ordan direk aldılar olan telefoncuya oldu.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
http://hizliresim.com/0N0BaD Mesela hocam ben burdan bulabiliyorum.AMa senin telefon kapalı durum nedir bilemeyecem.Belki en son girdiği yerden bulabilir. Google a android telefonu bulma yazınca çıkıyor zaten.Geçmiş olsn bu arada hocam
bunu denedim hocam şimdi oluyor, discovery e denedim buldu s4 e denedim konum bilgisi mevcut değil en son 6 aralıkta çevrimiçi oldu diyor.
bir arkadaşım telefonu çalınmıştı biraz önce aradım onu bi ses seda çıkmadı hala bekliyorum dedi 3 aydır. lg g2 idi onunki de
-
geçmiş olsun tom.S4 lerde konum ayarını açmadığı sürece android cihaz yöneticisi nerde olduğunu bulamıyo ama telefonu çaldırabiliyorsun.kilitliyebiliyorsun sıfırlayabiliyorsun
-
enesshn18 bunu yazdı
geçmiş olsun tom.S4 lerde konum ayarını açmadığı sürece android cihaz yöneticisi nerde olduğunu bulamıyo ama telefonu çaldırabiliyorsun.kilitliyebiliyorsun sıfırlayabiliyorsun
teşekkür ederim kardeşim sağol. bence bir telefoncuya satacak bunu kahpe bebesi.
ulan amına koyduğumun çocuğu buldun telefonu neden sahibine ulaşmıyorsun ağlayanın malı gülene yar olur mu hı amına kazık soktuğumun dölü
-
hocam bir numarayı arıyorsun başından geceni anlatıyorsun sonra telefondaki en kullanılan hat numarası diyorlar sölüyorsun imei de soruyordu ordan kapatılabiliyor arkadaşımın başına gelmişti oradan biliyorum