Telefonun Ekranına Jelatin Çektirmeye Boşuna Para Vermeyin
-
Bico bunu yazdısanane bunu yazdı
geçenlerde bi kaç dükkana sordum jelatin 15 lira sim kartı kesmede 5 lira dediler. en sonunda bi dükkanda 10 liraya jelatin taktırdım çokta güzel. oldu. sim kartı kesmeyede para almadılar. tutturabildiklerine geçiriyolar işte.
sim kartın neyini kesiyorlar hocam ?
mikro sim mi nedir ona çeviriyolar ya. s3 almıştım normal sim büyük geliyor. onu kesip uygun hale getiriyolar. zımba gibi bişeyin içine koyuyor. bastırıp kesiyor. anlayacağın 3-4 saniyelik iş için 5 tl istiyorlar.
-
Jelatin taktırmayla bu kadar uğraşılırmı alın kendiniz takın 2 tane alın 1ciyi deneyin öğrenmiş olursunuz.
-
cinden al 5 dlara 20 tane çek çek dur
-
olm nasıl kullanıyonuz jelatinli ben telefondakini söktüm tablettekini söktüm dayanamıyorum böle şeylere ucundanda azıcık kıvrıldımı tadından yenmiyor :D
-
Farklı konuya yapıştırmışım demin linki :D
http://www.youtube.com/watch?v=ap3KVwD2vpc
kafkavari tarafından 21/Şub/13 11:29 tarihinde düzenlenmiştir -
-
la sizin eliniz yok mu. yoksa ayaklarınızla mı yazıyonuz
-
Lotus bunu yazdı
electro world ? çözüm masası ? benim takamadığım jelatini oradaki adam takabiliyorsa bir daha elime elektronik cihaz almam ben zaten
Vay be helal valla, baya iddialıymışın. :) -
ben 10 tl ye hallettiriyorum bi arkadaş mikro sim yapmaya 5 tl çok demiş. hayır kurumu mu bunlar amk ? tabi ki para kazanacaklar
-
telefona milyarlar verip sonra ekran çizilmesin diye jelatin, kasa çizilmesin diye silikon kılıf vs takmak çok saçma geliyo.
heleki ince oluşuyla reklam yapan telefonlar oluyo tutup onlara kılıf takıp sikim kadar yapıyolar.