Telefonunuzu Osurtun :|
-
hocalar telefondan sincap kokarca gibi hayvanları osurtuyorsunuz gerçekmiş gibi aynı geri sayımı falanda war birine iyi bi şaka yapabilirsiniz ortamda :| neyse buyrun program java java destekli telefonlardada çalısır heralde programdan ses cıkması için telefonu genel konumuna getirin sessiz modda osuruk sesi çıkmıyor
http://rapidshare.com/files/56393075/Cippi_J2ME.jar
-
Neden? Ne icin? Nasil? Niye ki? Yapma!
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------
Yapma!
ne yapmiyim :D -
pc de java acıcı var :D harbi sekil osuruorlar tel ede atiim :D saol ...
-
Yaptiginiz sey yanlis ve tasvip etmiyorum.
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------Tahribata hosgeldiniz...bilginin geyigin pichligin en uc noktasinda yasamak istiyorsaniz dogru yerdesiniz...ama yok toplum kurallari cercevesinde yasiyorsaniz,kucukken evlerin zillerine basip kacmadiysaniz,evlerin camlarini taslamayip , firlamalik yapmadiysaniz ve aklinizde surekli firlama fikirler dolanmiyorsa burasi size gore degil...
alıntıdır from compi :|
-
telefon osturursa bilgisayarlar sıçar :D
indireyim baqim bi sagolasın
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------telefon osturursa bilgisayarlar sıçar :D
indireyim baqim bi sagolasın
-----------------------------allahim buzul :D o hoca osursa cemaat cikar, yok cemaat osursa yok yok :|
-
Ossur ossur nereye kadar hacı yaw nerde bu devlet nerde bu millet ? Nerde Rapidshare premium üyelik ?
-
kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------Osiris bunu yazdı:
-----------------------------Tahribata hosgeldiniz...bilginin geyigin pichligin en uc noktasinda yasamak istiyorsaniz dogru yerdesiniz...ama yok toplum kurallari cercevesinde yasiyorsaniz,kucukken evlerin zillerine basip kacmadiysaniz,evlerin camlarini taslamayip , firlamalik yapmadiysaniz ve aklinizde surekli firlama fikirler dolanmiyorsa burasi size gore degil...
-----------------------------hmm bunu yazdıgın adam Osiris se eger :D
bi profiline bak derim :)
-
kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------Osiris bunu yazdı:
-----------------------------kırk yıllık osiris e mi diyosun bunu :)