folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Telegram Üzerinden Coin Kazanın V2

Telegram Üzerinden Coin Kazanın V2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

beyler yurt dışında olduğum için çok takip edemedim güncellemeleri, ancak gördüğüm kadarıyla Catizen token binance da listelenmiş,

ayrıca hamster coin için de binance launchpool başlatılmış, hemen bnb ve fdusd stake ederen hamster kazanmaya başlayabilirsiniz.

telegram üzerinden de ilk sezon airpdropları açıklanmış, 1994 adet vermiş bana, sizde durumlar nasıl?

834 tane vermiş bana ama claim edemiyorum bir türlü cüzdana çekebilen var mıdır?

Bırakalı çok olmuştum bu arada ne verse kardır.

HolyReform tarafından 25/Eyl/24 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

beyler yurt dışında olduğum için çok takip edemedim güncellemeleri, ancak gördüğüm kadarıyla Catizen token binance da listelenmiş,

ayrıca hamster coin için de binance launchpool başlatılmış, hemen bnb ve fdusd stake ederen hamster kazanmaya başlayabilirsiniz.

telegram üzerinden de ilk sezon airpdropları açıklanmış, 1994 adet vermiş bana, sizde durumlar nasıl?

834 tane vermiş bana ama claim edemiyorum bir türlü cüzdana çekebilen var mıdır?

Bırakalı çok olmuştum bu arada ne verse kardır.

hocam borsaya aktarma için belirli süre vermişlerdi, onu kaçırdıysan bugün veya yarın ton cüzdana çekme olayı açılacak. ben binance a çekme talimatı vermiştim, bugün listelenmeden önce gelecek sanırım, öyle görünüyor.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam borsaya aktarma için belirli süre vermişlerdi, onu kaçırdıysan bugün veya yarın ton cüzdana çekme olayı açılacak. ben binance a çekme talimatı vermiştim, bugün listelenmeden önce gelecek sanırım, öyle görünüyor.

Valla sol cüzdanı yazmıştm işte o zaman onu istemişti aktarmamış adamlar sağlık olsun.

Edit: Çok pardon Grass için sanmıştım bu başlığı. Hamster ları çekip sattım sonradan, grass ler piyasada yok ne oldu anlamadım.

HolyReform tarafından 24/Eki/24 22:24 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Valla sol cüzdanı yazmıştm işte o zaman onu istemişti aktarmamış adamlar sağlık olsun.

Edit: Çok pardon Grass için sanmıştım bu başlığı. Hamster ları çekip sattım sonradan, grass ler piyasada yok ne oldu anlamadım.

grass 3 gün sonra listeleniyor hocam. 28 ekim günü 16.30 yerel saat.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Arkadaşlar listelenecek şeyleri, yeni başlayan iş yapar dediğiniz projeleri bir de listelenme tarihlerini paylaşalım lütfen. Gözden kaçanlar olabiliyor özellikle dogs vb projelerde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı

Arkadaşlar listelenecek şeyleri, yeni başlayan iş yapar dediğiniz projeleri bir de listelenme tarihlerini paylaşalım lütfen. Gözden kaçanlar olabiliyor özellikle dogs vb projelerde.

nodepay gradient network3 var benim bildigim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Yeni başlayan ve gelecek vadeden DuckChain ve NordomGates var katımak isteyenler için ref linkleri

https://t.me/DuckChain_bot/quack?startapp=yH04SYuH

https://t.me/nordom_gates_bot/open?startapp=P2rmjr

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

https://t.me/Age_of_Mars_giveaway_bot?start=A6AE74A4E029OWI2NzY5Mzg=

100 kişiye 5000$ airdrop atacaklar, random seçilecek bu 100 kişi. Belki buradan birine çıkar, çıkarsa bizi görür belki (:

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Tomarket 20 Aralık'ta listelenecekmiş. Özel etkinlikler falan var, bi bakın derim.

https://t.me/Tomarket_ai_bot/app?startapp=r-0000gzlr--p-_treasure

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Amerika seçimleri esnasında çıkan botta 1.293.000 kullanıcı var. Ne kadar erken o kadar fazla kazanç.. 

https://t.me/TrumpsEmpireBot?start=friend=6297511477=adjust=1h9jgqbc

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..