Telekinezi Videom -1 (El Gücüyle)
-
nasıl oluyo lan bu :S üfürükcümüsün sen :S bende yapmak istiyom sınıfta ne havam olur amk :D
-
beyler öğrenmek isteyen bu işi buraya getiren benim konuma baksın telekineze konusuna herkeze yardım ederim bu arkadaşada ben yardımcı oldum öğrendi 2 gün başımın etini yedi önce ianamadı ben zorla inandırdım binbir yeminle en sonunda ikna oldu. :D şimdi çeviriyo kuzen. Aferin yanlız fazla artis. :S
-
ne diyon anlamadım?
şiir gibi çok güzel yazmışın.anlaşılan senin oksijenin azalmış.
AYRICA; DEDİĞİM GİBİ VİDEO HIZLANDIRILMIŞTIR.
EN AZ %10 EN FAZLA %35 HIZLANDIRILMIŞTIR.
-
Videoda abartılacak bişey yokki yav :| Çatal,kaşık,kalem falan hareket ettirmeyi dene..
Levitasyon yapan yokmu aramızda...
-
ben levitasyonabaşladım belki yaparım :D
-
oksijen hocam cok yardimci oldu sagolsun . saygilar hocam :)
-
yaw yapmayın ne telekinezi si
avuç içi yardımı ile ısınan havanın yukarı çıkma hareketi döndürüyor o kaadı
çocukken okulda yapardık biz bunu /:
not: eger kagıdı kıvırırken şeklini pervane açısı şeklinde yapabilirseniz daha hızlı döner
-
BURUKSU hocam adamlar çatalı kaşığı yamultuyolar oda sıcak hava dalgasımı? vallah ibende yapıcam bunu merak ettim ben bu konuda kendimi geliştirp bişeyler bakınca mesela bir pardağa yoğunlaşınca kırılmasını isityorum ama nasıl olucak merak ediyorum. bu işin inceiklerini anlatacak biri yokmu?
-
hayır çocuklar şevkinizi kırmıyım sadece yakın geçmişte bunu bi ara arkadaşlarımızın arasında bizde yapardık kolay bişii basit metaryallerle yapılabiliyor olması tabi işin çekici yanı...
hepinize iyi çalışmalar...
-
yavrucuklarım; gözle çevirme dalgası ve elimle üstündende tutarkende aynı şey geçerli mi ?
yeüeüheüaüe..
destekli atınız.