Telekom Gerizekalımı ?
-
bi arkadasım 5,20 gb indirdi 28 ytl fatura geldi bol bol güldüm az önce benim faturada geldi 4,60 gb 36 ytl.sinir oldum aradım 4440375 i paso mesgul calıyo ...
acaba sizdede oluyomu böyle hikayeler ?
-
telekomun gerizekali oldugu dogru da bu konuda deil senin arkadas onumuzdeki ay poku yemis olabiolir o zaman sen de ona gulersin
-
son ödeme tarihleri geçmiş ya da bi ay önceki borcun/taksidin ücretleri etki edebilir ya da gerçekten teknik bi salaklıktır
-
telekom??? gerizekalı??? belki safa yatabilirler ama eninde sonunda sikerler,
-
heee geri zekeli mal öksü haataa mal ötesiiii
-
yakında kokusu ,çıkar merak etme.
-
Türk telekoma kafam girsin!
-
kafa yetmez tüm vücudum girsin bide gerzek oldularını yenımı anladın :D ama tt sike sike alırlar o parayı :D
-
Anlayamadığım sizi siken bir sürü firma, ülke ve kişiler varken neden sadece Telekoma hakaret dolu konular açılıyor.
444 0 375 sürekli meşgul olmaz, sallıyorsun. Günde ortalama 100.000 çağrıya bakılırken senin aramanın sürekli meşgul düşmesi ilginç.
Ve beğenmiyorsan, superonline ve smile adsl ye geç.
-
Harbiden telekomu seviyorum :) adsl olmadığı zaman konuşan varmıydı acaba? konuşamazlardı çünkü internet yaygın deildi çok az kullanılıyordu ve pahalıydı. Şimdi herkes hemen hemen tüm işlerini internet üzerinden yapıyor ve bağlantı gayet hızlı. Burası Amerika veya Japonya deil teknolojimizin düşük olduğunun farkındayız.. Onlar bizden 10 kat fazla bağlanıyomuş kıl tüy herkes konuşur bi taraftan...Tabiki kat kat hızlı bağlanırlar dünyanın en gelişmiş ülkesiyle mi kıyaslanır hep türkiye?
-
Olsun ! Türk telekoma kafam girsin !