folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom Port İşi Nasıl Hallolur

Telekom Port İşi Nasıl Hallolur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Turk net var yaklaşık 2 yıldır diğer evimizde 3 gündür intenet yok kayıt a bakan yok çok sikko bir firma 

Telekom u aradım boşta port yok dediler ben Turk net i iptal edicem ama oradan ibnelik yapıp port vermeme gibi durumları olabilir mi 

Telekom binada fiber ve vdsl var hepsi dolu bu işi nasıl çözerim 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İptal etme taşıma yap. Ayrıca Türknet'ten memnun değilsen şu firmayı öneririm :

https://gibir.net.tr/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hocam hali hazırda turk telekomun alt yapısı varsa yani turknet vae ye daha geçmesiysen turktelekom öncelik olarak portları kendi müşterilerine ayırıyormuş kalanları diğer isp lere veriyormuş belki vardır bile port ama olası bir turktelekom müşterisi için bekletiyor bile olabilirler

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

@mkyb hocam Telekom a 2 iletir geri sorun çözülüyor bu siktiğimin alt firmalarından muhatap yok 

@serdar hocam aynısını dedim Telekom da callcwnter daki ya müşteri temsilcisi bilmiyor anlamadım

Bende direk geçiş yapın port var mevcut portu olmaz dedi

Annem kalıyor kadın6yaşlı tam eve kamera taktık bu amk Turk net i çıktı başıma anneme sordum bu intenet ilk sefer mi böyle kesildi diye annem diyor ayda 7 8 gün böyle diye 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

Turk net var yaklaşık 2 yıldır diğer evimizde 3 gündür intenet yok kayıt a bakan yok çok sikko bir firma 

Telekom u aradım boşta port yok dediler ben Turk net i iptal edicem ama oradan ibnelik yapıp port vermeme gibi durumları olabilir mi 

Anlamadım Hem fiber hem vdsl mi var? Genelde fiber aktif olunca bakır kabloyu iplat ediyorlar istesen bile bakırdan hizmet vermiyorlar diye biliyorum. Fiberdede Bi kıldan bildiğim kadarıyla 32 aboneye kadar hizmet veriyor fiber olan yerde hepsi nasıl dolu oluyor? Henüz aktifleştirilmemiş olabilir mi? 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

Anlamadım Hem fiber hem vdsl mi var? Genelde fiber aktif olunca bakır kabloyu iplat ediyorlar istesen bile bakırdan hizmet vermiyorlar diye biliyorum. Fiberdede Bi kıldan bildiğim kadarıyla 32 aboneye kadar hizmet veriyor fiber olan yerde hepsi nasıl dolu oluyor? Henüz aktifleştirilmemiş olabilir mi? 

Binada şuan ikisinde var ancak diğer komşular fiber tek vdsl kullanan gördüğüm kadarı ile biziz 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

@cache iletişime geç hocam yardımcı olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

Eyv hocam ileteyim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Türktelekom müşterisi olursan o olmayan port bir anda var olur. Sonra taşıma yaparsın.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

Eyv hocam ileteyim 

@cybermole; eyvallah

@nereodi; mesaj attım

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ozelden numarani yaz baktirayim.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 725 Toplam Mesaj: 18
turk net fuck offf