Telekom Port İşi Nasıl Hallolur
-
Turk net var yaklaşık 2 yıldır diğer evimizde 3 gündür intenet yok kayıt a bakan yok çok sikko bir firma
Telekom u aradım boşta port yok dediler ben Turk net i iptal edicem ama oradan ibnelik yapıp port vermeme gibi durumları olabilir mi
Telekom binada fiber ve vdsl var hepsi dolu bu işi nasıl çözerim
-
İptal etme taşıma yap. Ayrıca Türknet'ten memnun değilsen şu firmayı öneririm :
-
hocam hali hazırda turk telekomun alt yapısı varsa yani turknet vae ye daha geçmesiysen turktelekom öncelik olarak portları kendi müşterilerine ayırıyormuş kalanları diğer isp lere veriyormuş belki vardır bile port ama olası bir turktelekom müşterisi için bekletiyor bile olabilirler
-
@mkyb hocam Telekom a 2 iletir geri sorun çözülüyor bu siktiğimin alt firmalarından muhatap yok
@serdar hocam aynısını dedim Telekom da callcwnter daki ya müşteri temsilcisi bilmiyor anlamadım
Bende direk geçiş yapın port var mevcut portu olmaz dedi
Annem kalıyor kadın6yaşlı tam eve kamera taktık bu amk Turk net i çıktı başıma anneme sordum bu intenet ilk sefer mi böyle kesildi diye annem diyor ayda 7 8 gün böyle diye
-
nereodi bunu yazdı
Turk net var yaklaşık 2 yıldır diğer evimizde 3 gündür intenet yok kayıt a bakan yok çok sikko bir firma
Telekom u aradım boşta port yok dediler ben Turk net i iptal edicem ama oradan ibnelik yapıp port vermeme gibi durumları olabilir mi
Anlamadım Hem fiber hem vdsl mi var? Genelde fiber aktif olunca bakır kabloyu iplat ediyorlar istesen bile bakırdan hizmet vermiyorlar diye biliyorum. Fiberdede Bi kıldan bildiğim kadarıyla 32 aboneye kadar hizmet veriyor fiber olan yerde hepsi nasıl dolu oluyor? Henüz aktifleştirilmemiş olabilir mi?
-
oliWeR bunu yazdınereodi bunu yazdı
Anlamadım Hem fiber hem vdsl mi var? Genelde fiber aktif olunca bakır kabloyu iplat ediyorlar istesen bile bakırdan hizmet vermiyorlar diye biliyorum. Fiberdede Bi kıldan bildiğim kadarıyla 32 aboneye kadar hizmet veriyor fiber olan yerde hepsi nasıl dolu oluyor? Henüz aktifleştirilmemiş olabilir mi?
Binada şuan ikisinde var ancak diğer komşular fiber tek vdsl kullanan gördüğüm kadarı ile biziz
-
@cache iletişime geç hocam yardımcı olur
-
cybermole bunu yazdı
Eyv hocam ileteyim
-
Türktelekom müşterisi olursan o olmayan port bir anda var olur. Sonra taşıma yaparsın.
-
nereodi bunu yazdıcybermole bunu yazdı
Eyv hocam ileteyim
@cybermole; eyvallah
@nereodi; mesaj attım
-
Ozelden numarani yaz baktirayim.