Telekom Ve Avea

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Arkadaşlar burda pek konu açmıyorum, ama bu olayı öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.
    Olay şöyle: Avea hatlı telefonunuzu sessiz moda alıyorsunuz. Daha sonra başka birisi ev telefonundan avea hattınızı arasın. Cep telefonu sessiz modda çalarken kulağınızı ahizeye dayadığınızda ev telefonun ucunda olan kişinin sesini duyabiliyorsunuz. Telefon henüz açılmamaış oluyor ve sadece çalıyor, fakat ev telefonun başındaki kişi konuşuyor ve sesi gelebiliyor. Cep telefonundaki kişi konuşunca ise ev telefonundaki kişiye ulaşmıyor ( keşke ulaşsa :P ) 

Sanırım anlaşıldı. Teyzekızından duyduk bu açığı ve denedik oldu. Yalnız bu olayı samsung cep telfonunda denedik. Onun dışında da denedik ama ortak özellikleri samsung marka olmayıp daha düşük modeller olmalarıydı. Yani ya samsung telfonlarda oluyor ya da yeni model olan telfonlarda olan bir şey bu. Deneyip görmek size kalmış. Örneklem sınırlı görünüyor. Farklı şekillerde bir açık görürseniz, paylaşınız ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    du bakim 2006 sonbaharda bana da olmuştu karşıdan bi hat arıyodu galiba konuştuklarını duyabiliyordum .l
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Motorola Mpx200 de karşı tarafı cayır cayır duyuyosun :)

Ama sadece aveada :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    hojam amcamın radyosundan apartmanın telsiz tellerin yarısını dinleyebiloduk :) ama cepten ilk defa duyommm

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Oo süper, demek samsungla sınırla değilmiş :)
    Sebebine kafa yorun var mı acep? Avea, telekomun kablolarından etkileniyor mu yani :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Telefonum Nokia n-gage qd ben de denedim..Ev telefonundan kendimi aradım,cep sessizde tabii..Ev telefonundaki ses geliyo :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kuytul bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

Oo süper, demek samsungla sınırla değilmiş :)
    Sebebine kafa yorun var mı acep? Avea, telekomun kablolarından etkileniyor mu yani :)

Hiç bir bilgim yok, hatta hadi lan olurmu öyle şey diyordum,

Mpx220'dede oluyordu, firmada belki 50 sefer test ettik, mükemmel bir şey  :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    vall cep telefonunu bilmeem am ev telefonalrında çok oluyor, ben birini arayacakken karşılıklı 2 kimsenin konuşmalarını duyduğum çok oldu hatta rahat duyabilmek için tlf.daki çevir sesini kesmekiçin bi numaraya basıyordum ve 3-5 dk rahat rahat dinliyordum sohbetlerini :D ama cep telefonunda işkl defa duydum

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Bu açığı farklı yollardan kullanmak mümkün mü acaba, aklınıza gelen cin fikirler var mı? :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ben beceremedim yaa :|

ulan neye el atsam kuruyor bea... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Denemelere göre sony ericsson'da olmadı. Ayrıca uzaktan olmuyor,mesela bursadan arkadaşla denedik olmadı.

Toplam Hit: 3105 Toplam Mesaj: 12