Telekoma Borc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

selamlar. 2007 yilinda istanbul bostanci sevdigim bi abim icin 2 tane sabit hat actirmistim turktelekomdan. o yil icinde tukiyeden ayrildim. onlarda 1 sene sonra ofisi baska semte tasidilar. telefonlar benim ustume oldugu icin kapattiramamislar. simdi 2 hat icin toplam 800 kusur borc varmis. babamin telefon numarasini nerden buldularsa avukat aramis. benim borcum oldugunu ve odemezsem icra islemlerini baslatacaklarini soylemisler. napicam  :) ?

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ödicen desem ? :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

yapma yaw odemesem ne olur ? 3 senedir tr de degilim. icra ile alacaklari biseyimde yok tr de

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Wallaha hukuksal olarak tam bilmiyorum senin üzerine bişi yoksa ve hat direk senin üzerineyse icra yolu ilede bişi elde edemiyecekleri için hakkında tutuklama emrine kadar gider bu iş :|

Sonra tr ye ilk girişinde enselerler :|

Umarım yanlış biliyorumdur :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hesaplarına bloke bile konula bilir sen istediğin kadar ödemem de hiç mi devlet le işin olmayacak al alım satımı para gönderim çekimi kredi kartı filan bunların hiç birini üstüme almam işim olmaz diyorsan sorunda olmaz o zaman,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

onlar borcun kol gibi olması için pusup beklemişlerdir,seni bulmaları uzun sürmemiştir

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

hocam 800 tl o kadarda ahım şahım bir şey değil...devletle sıkıntın olacagına öde gitsin kafan rahat olsun :|

iLLuMiNaTi hocamın dedigi gibi yakalama emrine kadar gidebilir...Yurt dışında olman senin bu borçtan kurtulup gideceğin anlamına gelmiyor :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sizin mantık şu olmuş

kredi kartını kırdım attım artık hesabım kapandı para gelmeyecek :D

sike sike ödeyeceksin :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

sizin mantık şu olmuş

kredi kartını kırdım attım artık hesabım kapandı para gelmeyecek :D

sike sike ödeyeceksin :)

-----------------------------
    Gerçeği çok net bir şekilde ifade etmişsin ...

İndia İndia !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

icraya werse senin ikametgahın nerde bulamazki sana yıksın borcu zarara atılır en fazla 

dewdim dewrildim geldim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

avukat a ödemekte zorlanabilirim falan dersen bayağı bir indirim yapıyorlar aslında hocam.. bir ağzını ara istersen.. bizim bir abiye de 2350 tl dediler 1,5 ay içinde nakit ödersen faizinin yüzde bilmem kaçını indiririz dediler. 1050 tl ödemişti.. o derece ynai zaten anaparaları bişey tutmaz.

Toplam Hit: 2886 Toplam Mesaj: 15