Telekomda Staj??
-
ben bilgisayar mühendisligi ikinci sınıf öğrencisiyim.stajı giresunda telekomda yapabilirm. bazıları orda bişey öğrenemessin diyolar bazılarıda zaten bişey öğrenemiceksin en azından ismi var diyolar iki arada bi derede kaldım bilgisi olan arkadaslar varsa yardım edebilirler mi??
-
Daha iyi bir yerde staj yapmayacaksan, kesin git derim;
Bu sana referans olur, iş öğrenmiş olursun, tecrüben olur, görmüş olursun...
-
yorum için sağol bende öyle düsünüyorm en azından iş hayatını öğrenmiş olrm ama bilgisayarla ilgili ne yapıyolar acaba orda?
-
Giresundaki telekom iyidir, yenilenmiş binasıda tavsiye ederim.
Ben adsl teknik hattına girerkende herkez call center siktir et, hiç bir şey öğrenemezsin dediler, o diyenler bugün her telekom sorununda bana yardım için danışıyorlar.
Sen insanların söylediklerine kulak asma, kesinlikle telekoma gir, çok şey öğrenirsin istedikten sonra. Hem çevre yaparsın, okul bitince de girme ihtimalin var.
Sen git, bu sene uğrarım yanına :)
-
tamm eger gidersem beklerm:))
-
ileride telekomda veyahut haberleşme üstüne çalışmayı düşünmüyorsan pek tercih etme.
gidecek olursanda bilişim aglarını istedigini özellikle belirt bilgisayarcılar için en fazla ögrenilecek şey orada.
bazen cok saçma bölümlere verebiliyorlar :D adamda dogal olarak kızıp gelmiyor -
Bizimi arkadaslar orada staj yapmisti paso yatiyolardi.Aksama kadar film indiriyolardi 4mb baglanti hizi vardi bilgisayarlarin.
-
bende elektronik ve haberleşme müh. okuyorum bu yaz kocaeli/izmit telekomda bilişim ağları bölümünde stajımı yapıcam inşalla iyi geçer bişeler öğrenirim :)
izmit telekom hakkında bi bilgisi olan var mı veya yorum yapcak olan ? =)
-
Telekom sağlamdır..
Özelleşmeseydi tam kıyaktı..
Babam ve eniştem orada çalışıyorlar, sabah 8,30 akşama kadar arabayla geziyorlar akşam 5 dön eve, yaş 45 emekli olacaklar..
tabi 88 de girdikleri için kıyaktı..
kızmayın ama torpilsiz sağlam olmaz, yürümez ( teklif edildi, reddettim )
-
ben yapma derim tonla bilgisayar firmasi var onlardan birinde ayarlamaya calis bence
-
Zamanında telekomda yaptım Bilişim Ağları'nda.Zaten birlaç gün gittim.Adsl modem kurmak dışında yapabileceğin fazla birşey olmadığını söyleyebilirim ki orada çalışanlar da bu ve buna benzer şeyler yapıyorlardı(muhendısler dahıl).Modem arızası falan filan.Öğrenme konusuna gelince ileride yapmayı düşündüğün bir iş üzerine staj yapmanı öneririm.Sadece gun doldurmak ıcın yapmak ıstıyorsan telekom onerılebılır.