Telekomun Leptop Kampanyası
-
yok valla kurtarmaz resmen sazan avı yapıyolar yine :|
-
telekomun hangi kampanyasından faydalanmak istemişsem sonunda hep ben zararlı çıktım : | iyi araştırıp karar verin alacaksanız
-
altuca bunu yazdı:
-----------------------------
sakın almayın arkadaşlar laptopdan bir bok olmaz win7 den başka işletim sistemi yükleyemiyorsun isterseniz araştırın öle bakın ama laptobu alanlar çok pişman arkadaşımın var çok problem yaşıyor
-----------------------------hayırdır nasıl yükleyemiyor :)
-
DevilKingtr bunu yazdı:
altuca bunu yazdı:
sakın almayın arkadaşlar laptopdan bir bok olmaz win7 den başka işletim sistemi yükleyemiyorsun isterseniz araştırın öle bakın ama laptobu alanlar çok pişman arkadaşımın var çok problem yaşıyor
-----------------------------hayırdır nasıl yükleyemiyor :)
-----------------------------öyle bir yüklenirki.. :D hatta yüklenmez diyenlere devilkingtr nin avatarı benden armağan olsun :D
-
Bir ayağı çukurda laptop için 3 sene Telekom'a bağlı kalmak akıl karı değil. Utanmasalar ev verip ömür boyu kendilerine bağlayacaklar. Rekabet kurumu mudur ne haltdır armut mu topluyor? 3 sene kampanya mı olurmuş. Bütün servis sağlayıcılar milleti kandırıp senelerce kendilerine mahkum etmeye, sömürmeye başladılar. 1 seneden fazlasına izin verilmemesi lazım.
-
FireX bunu yazdı:
Bir ayağı çukurda laptop için 3 sene Telekom'a bağlı kalmak akıl karı değil. Utanmasalar ev verip ömür boyu kendilerine bağlayacaklar. Rekabet kurumu mudur ne haltdır armut mu topluyor? 3 sene kampanya mı olurmuş. Bütün servis sağlayıcılar milleti kandırıp senelerce kendilerine mahkum etmeye, sömürmeye başladılar. 1 seneden fazlasına izin verilmemesi lazım.
-----------------------------katlıyorum ev verseler :P alırız la hacı :P olacaklara katlanıp
-
3 yil adami cogaltirlar haci ayiptir demesi ors.. ariyorlar laptopu verip mikmek icin... parayi verip kariyi göturmek gibi :D
bende ne benzetme artik oruc kafaya vurdu sanirim :D
-
DevilKingtr bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------katlıyorum ev verseler :P alırız la hacı :P olacaklara katlanıp
Fakat evi de Türk Telekom standartlarına göre düşüneceksin :) Dağ başında çürük bir apartman yapar, 60 metrekare daire dağıtırlar. 2 sene sonra cam çerçeve dandiklikten düşmeye başlar. -
benim packard bell nebo netbook bundan daha iyi.
-
yok canım verdiği dell 2 güzel